ερωτοσκοπιο 13/02 Τρίτη ωροσκοπιο

zodia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 13/02 Τρίτη ωροσκοπιο

ζωδια κριός

Είναι βέβαιο ότι θέλετε να σημειωθεί κάποια πρόοδος, όμως μέσα σας ξέρετε ότι η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε την κίνησή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε άπραγοι, μπορείτε να κάνετε μικρά βηματάκια για να ελέγχετε και τις αντιδράσεις!

 

ζωδια ταύρος

zodia-zvdia-22

Το κοινωνικό σας ταμπεραμέντο θα το ζήλευαν σήμερα και διεθνείς προσωπικότητες. Μιας και μπορείτε να πείσετε σχεδόν τους πάντες για σχεδόν τα πάντα, προσεγγίστε εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας τελευταία!

ζωδια δίδυμοι

Οι φίλοι σας δεν πρόκειται να καταλάβουν το νόημα όσων λέτε, αν δεν τους μιλήσετε σαν να είναι μικρά παιδιά. Όσο απαιτητικό κι αν σας φαντάζει, δεν πρόκειται να το αποφύγετε αυτή τη φορά!

ζωδια καρκίνος

Το μυαλό σας είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο, που ειδικά σε μέρες σαν τη σημερινή μπορεί να κατανοήσει και την πιο αλλόκοτη κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ένδειξη που κανείς δεν έχει προσέξει, για να βάλετε όλα τα κομμάτια σε τάξη!

taro-zodia-76

ζωδια λέων

Θα έχετε μια αλλόκοτη διάθεση σήμερα, χωρίς να είστε γκρινιάρηδες ή λυπημένοι… Θα είναι μία από εκείνες τις μέρες που πρέπει να το προσπαθήσετε ουσιαστικά για να αντεπεξέλθετε. Δεν μπορούν όλα να είναι απλά και εύκολα!

ζωδια παρθένος

Σήμερα καλείστε να βάλετε τάξη, στο σπίτι ή κάποιον τομέα της ζωής σας. Πάντως θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ’ όσο το φαντάζεστε, σε σημείο που θα θέλετε κι άλλο αφού θα έχετε τελειώσει!

ζωδια ζυγός

Ακόμα κι αν σήμερα γίνεται ένα μεγάλο πάρτυ ή είναι μια σπουδαία μέρα για ένα από τα σχέδιά σας, εσείς πρέπει να κάνετε όσα λιγότερα είναι δυνατόν. Το σύμπαν σας ενημερώνει ότι θα είναι καλύτερα να συντηρήσετε την ενέργειά σας, χωρίς αυτό να ενέχει κάποια προειδοποίηση κινδύνου.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζωδια σκορπιός

Βγάλτε ένα χαρτί ή ανοίξτε μια σελίδα στον υπολογιστή και αρχίστε να καταγράφετε τα σχέδιά σας ή να οργανώνετε το επόμενο μεγάλο πάρτυ σας. Θα έχετε έφεση στη λεπτομέρεια σήμερα, γι’ αυτό οι κινήσεις σας θα έχουν άρτιο αποτέλεσμα!

ζωδια τοξότης

Ο κόσμος γύρω σας φαίνεται να απολαμβάνει να παίζει με τα νεύρα σας σήμερα, όμως δεν πρέπει να το πάρετε προσωπικά… Όσο κι αν σας εξοργίζουν οι πάντες, χρειάζεστε κάποιους από αυτούς με το μέρος σας στο τέλος της ημέρας!

ζωδια αιγόκερως

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να επεκταθείτε έξω από τη συνήθη εμβέλειά σας, γι’ αυτό είναι πιθανό να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο στην άλλη άκρη του πλανήτη… Δεν αποκλείεται να αποκτήσει και ρομαντική χροιά όλο αυτό, αν και κάτι τέτοιο απαιτεί πολύ περισσότερη επεξεργασία!

zwdia-66

ζωδια υδροχόος

Προσβλέπετε και αναμένετε κάτι σπουδαίο και απολαυστικό στο άμεσο μέλλον, γι’ αυτό τώρα πρέπει να φροντίσετε να διαχειριστείτε την κάθε λεπτομέρειά του. Ακόμα κι αν δεν αφορά ένα δικό σας όνειρο, ξέρετε ότι αυτό πρέπει να κάνετε!

ζωδια ιχθύες

Εστιάστε στους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας σήμερα. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί τώρα και αρκούν λίγες όμορφες κουβέντες ενθάρρυνσης για να συνεχίσουν να σας στηρίζουν. Μοιραστείτε ένα χαμόγελο και όμορφες στιγμές μαζί τους!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia