ερωτοσκοπιο 13/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

ζωδια-τοξοτης-zodia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 13/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Κάποια απρόσμενα νέα θα σας φτιάξουν την διάθεση. Ένα συναίσθημα χαλάρωσης και εσωτερικής ηρεμίας θα σας βοηθήσει να φορτίσετε ξανά τις μπαταρίες σας. Επικεντρωθείτε στην χαλάρωση και έτσι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-zvdia-22

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ταύρος

Θα έχετε κάποια καλά νέα. Ανοίξτε τα mail σας χωρίς να ανησυχείτε. Μην αποδέχεστε τα πράγματα πολύ εύκολα. Θα αισθάνεστε καλύτερα αν κάνετε μια προσπάθεια με τον εαυτό σας. Χαλαρώστε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα όσον αφορά τις προσωπικές επιλογές σας. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα. Οι σεξουαλικές υπερβολές μπορεί να σας οδηγήσουν σε κόπωση. Φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο. Προκαλείτε την τύχη σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Πρέπει να σκεφθείτε την προσέγγισή σας απέναντι στους άλλους και στο τι θέλετε. Να είστε διπλωμάτες. Γενικά είστε σε καλή φόρμα. Φροντίστε να είστε χαλαροί με τα συναισθήματά σας και να είστε ανοιχτοί στους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωροσκόπιο Λέων

Είστε πολύ χαρούμενοι σχετικά με τις νέες επιλογές που σας έχουν παρουσιαστεί και οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ελπίδες σας. Θα είναι καλή ιδέα να σταματήσετε κάποιες συνήθειες. Μειώστε την ζάχαρη. Σας προσθέτει κιλά και σας κάνει να αισθάνεστε ενοχές.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Θα βρείτε υποστήριξη που θα σας φανεί χρήσιμη τον Σεπτέμβρη. Είναι καλή στιγμή να κάνετε επαφές. Θα είστε σε καλή φόρμα και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας πρακτικά. Θα πρέπει να πάρετε λίγο καθαρό αέρα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε και πιο ασφαλείς. Θα έχετε την δυνατότητα να κινηθείτε προς τους στόχους σας. Σχετικά με την φυσική σας κατάσταση στρέφεστε προς την ισορροπία και ακούτε τις ανάγκες τους σώματός σας περισσότερο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα είναι καλή και θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να απομακρύνετε τις εντάσεις. Έχετε ένταση. Αναγνωρίστε το πριν γίνετε αυθόρμητοι και δράστε αναλόγως.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι μια ημέρα σήμερα όπου θα ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας μέσα από τις αυθόρμητες αντιδράσεις. Μπορεί να θέλετε να κοιμηθείτε πολύ. Το χρειάζεστε σωματικά και ψυχικά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Θα βρείτε έξυπνους τρόπους να αντιμετωπίσετε τα πράγματα και θα αυτό θα κάνει τον διάλογο με τους γύρω σας πιο εύκολο. Θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και θα έχετε μεγάλη επιθυμία για ελευθερία. Δώστε το αυτό στον εαυτό σας και αναπνεύστε βαθιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Θα έχετε τον ενθουσιασμό αλλά αφήνετε τα πάντα για τελευταία στιγμή. Οι συζητήσεις που έχετε σήμερα θα σας προσφέρουν ηρεμία. Μην είστε πολύ πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για τους άλλους. Θα πρέπει να κρατήσετε χρόνο για τον εαυτό σας, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Οι αμφιβολίες σας εξαφανίζονται και αυτό σας ενθαρρύνει. Οι γύρω σας θα σας ζηλεύουν για την δυναμική προσέγγισή σας σήμερα. Είστε πιο άνετοι με τον εαυτό σας και αυτό οφείλεται στην υγιή προσέγγιση του τρόπου ζωής σας.

zwdia-agnh