ερωτοσκοπιο 15/11 Τετάρτη ωροσκοπιο

erwtikes-5314-zvdia-zwdia

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο 15/11 Τετάρτη ωροσκοπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Είστε πιο υπερήφανοι από ποτέ που κρατάτε τις υποσχέσεις σας και θα είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τις πράξεις σας σήμερα. Μην περνάτε ώρες συζητώντας για προβλήματα υγείας με τους άλλους καθώς μπορεί να σας περάσουν για υποχόνδριους.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-zvdia-22

Υπάρχει κίνδυνος να θεωρήσουν οι γύρω σας ότι είστε πιο συγκεντρωμένοι με τα ενδιαφέροντά σας. Θα πρέπει να πραγματικά να χαλαρώσετε. Έχετε δουλέψει πολύ αλλά η προοπτική να χαλαρώσετε θα είναι πιο δύσκολη από το να συνεχίσετε έτσι. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την κατάσταση.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έλκεται νέες γνωριμίες που θα είναι θετικοί σύμμαχοι για το μέλλον. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε τις πράξεις σας και αυτό είναι καλό. Ακούστε τα βαθύτερα ένστικτά σας και να ξεπεράστε την αρνητική χθεσινή ατμόσφαιρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είναι καλό να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μην αμφισβητείτε τα πάντα. Χαλαρώστε σήμερα. Πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο από όλα και να ηρεμήσετε τα νεύρα σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Θα είστε λιγότερο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Αυτό σας κάνει πολύ αποτελεσματικούς στο ξεκαθάρισμα κάποιων καταστάσεων. Είναι καλή ιδέα να πάρετε προφυλάξεις απέναντι στο κρύο και τον αέρα. Ο άνεμος δεν θα είναι φιλικός μαζί σας σήμερα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Θα είστε ακόμα πιο κοινωνικοί και αυτό θα σας κάνει να συμμετάσχετε σε νέες καταστάσεις. Η αφηρημάδα σας σάς κάνει αδέξιους οπότε να είστε προσεκτικοί με τις ξαφνικές κινήσεις. Να είστε συγκεντρωμένοι στο τι κάνετε για να αποφύγετε αυτή την τάση.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είστε χαρούμενοι με τις νέες επιλογές που σας προσφέρει η μοίρα και οι οποίες θα ικανοποιήσουν τις ελπίδες σας. Είναι καλή ιδέα να περιορίσετε κάποιες συνήθειες. Μειώστε την ζάχαρη, σας προσθέτει βάρος και σας κάνει να αισθάνεστε ενοχές.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποιες νέες συναντήσεις έχουν ως αποτέλεσμα κάποια καινούργια σχέδια. Θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ζήλου στην ζωή σας. Θα μπορείτε καλύτερα να ελέγχετε την ευαισθησία σας και θα έχετε περισσότερη ενέργεια. Η υγεία σας θα είναι καλύτερη.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν πρέπει να ενοχλείστε από την ανησυχία που υπάρχει γύρω σας. Να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Η φυσική σας κατάσταση είναι καλή και θα είναι πιο εύκολο να διακόψετε κάποιες παλιές συνήθειες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μια πραγματική ανάγκη για δράση θα σας ωθήσει να πάρετε κάποιες άμεσες αποφάσεις αλλά να είστε αντικειμενικοί όταν το κάνετε. Μια έκρηξη ενέργειας θα αυξήσει την ενέργειά σας. Θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και πάνω από όλα θα έχετε την τάση να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Υπάρχει κίνδυνος να φανείτε πολύ εγωκεντρικοί και πρέπει να χαλαρώσετε. Κάνετε πολλές υπερβολές αλλά το να χαλαρώσετε φαίνεται πιο δύσκολο από το να συνεχίσετε σε αυτό τον δρόμο. Πρέπει να βρείτε ισορροπία.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θα σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε την ρουτίνα. Μην πιέζετε καταστάσεις και αλλάξτε ότι χρειάζεται αλλαγές. Η αυξανόμενη πνευματική σας δύναμη έχει την τάση να σας κάνει να ξεχνάτε τις σωματικές σας ανάγκες. Είναι στο χέρι σας να βρείτε την σωστή ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65