ζωδια για ελεύθερους 15/11 Τετάρτη

erwtikes-10414

Κοινοποίηση:

ζωδια για ελεύθερους 15/11 Τετάρτη

Ζωδια Κριος

Το να κάνετε ό,τι μπορείτε για να ακολουθείτε την ευτυχία σας δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά πρόβλημα – για εσάς τουλάχιστον. Και πάλι πώς ξέρετε που βρίσκεται η πραγματική ευτυχία για να την ακολουθήσετε; Η σωστή απάντηση θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει ένα σωρό ενοχλητικά ερωτικά μυστήρια.

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Οι δικές σας ανάγκες είναι πιο σημαντικές, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Κάποιος φίλος μπορεί να ζητήσει τη συμβουλή σας, αλλά ξέρετε ότι δεν πρόκειται να τη λάβει υπόψη. Φυλάξτε την ενέργεια και τη σοφία σας δίνοντας στον εαυτό σας μια συμβουλή από τα αστέρια.

Ζωδια Διδυμοι

Ο έρωτας μπορεί να γίνει ένα ξέγνοιαστο παιχνίδι για εσάς, και όταν συμβαίνει αυτό, είστε κορυφαίος παίκτης. Ξέρετε ότι λίγη στρατηγική δεν βλάπτει, ειδικά όταν κάνετε τις αρχικές κινήσεις σας και ρυθμίζετε τους όρους του παιχνιδιού.

Ζωδια Καρκινος

Μερικά καλά νέα έρχονται προς το μέρος σας – αλλά μπορεί να μην φθάσουν με τη μορφή που περιμένατε. Να είστε σε επιφυλακή για κάτι που στην αρχή δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αλλά στη συνέχεια θα σας ενθουσιάσει από την κορυφή έως τα νύχια.

zodia-zvdia-22

Ζωδια Λεων

Είστε ειδικοί στο να ανακαλύπτετε ακριβώς αυτό που θέλει κάποιος από εσάς και στη συνέχεια να μεταμορφώνεστε ώστε να ταιριάξετε στις επιθυμίες τους. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμπλακείτε τόσο ώστε να χάσετε τον στόχο σας.

Ζωδια Παρθενος

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας ανησυχώντας για το τι λένε ή δεν λένε οι άλλοι σχετικά με το πως διαχειρίζεστε την ερωτική σας ζωή. Περνάτε φανταστικά και αυτό είναι που πραγματικά έχει σημασία, έτσι δεν είναι;

Ζωδια Ζυγος

Ο καθένας χρησιμοποιεί τη δική του δυναμική στην ερωτική του ζωή – το κόλπο είναι να ξέρετε ποια είναι η δική σας και να μην συγκρίνετε τη ζωή σας με τη ζωή των άλλων. Σταματήστε να πιέζεστε τόσο προκειμένου να συμπεριφέρεστε με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο και απλά διασκεδάστε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Σκορπιος

Ένα δημιουργικό επίτευγμα σας βοηθά να ωριμάσετε τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά. Η βαθιά αίσθηση της ολοκλήρωσης σας δίνει μια νέα διάθεση να πάρετε ρίσκα στον έρωτα που παλιά θα σας τρομοκρατούσαν.

Ζωδια Τοξοτης

Καταλαβαίνετε καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους ότι η αταξία, το χάος και η ποικιλία είναι ακριβώς αυτά που κάνουν τον έρωτα (και τη ζωή) τόσο σπουδαίο πράγμα. Σήμερα είστε στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον – απολαύστε την συμπαράσταση.

Ζωδια Αιγοκερως

Αποφύγετε τους φανφαρόνους, που δεν έχουν τα ανάλογα επιχειρήματα για να υποστηρίξουν τα λεγόμενα τους. Αντίθετα από αυτούς, ξέρετε πόσο αποτελεσματικές είναι οι πράξεις και δεν χρειάζεστε μεγάλα λόγια για να αντισταθμίσετε τυχόν ελλείψεις.

taro-zodia-098

Ζωδια Υδροχοος

Το πεδίο της ερωτικής σας δράσης διευρύνεται αρκετά μόλις κάνετε κάτι θεαματικό. Όσο λιγότερο λογικά φέρεστε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να σας ικανοποιήσουν. Τελικά είναι πιο διασκεδαστικό από ό, τι ελπίζατε!

Ζωδια Ιχθυες

Μην πιστεύετε στις υπερβολές! Κάποιος προωθεί μια ερωτική προοπτική, και πραγματικά θέλετε να πιστέψετε κάθε λέξη. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στην κρίση σας – η προσωπική συνάντηση θα σας δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75