Έρωτας και Καρκίνος

zwdia-love

Κοινοποίηση:

Τα συναισθήματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των Καρκίνων. Παρ’όλο που έχουν μια φυσική επιφυλακτικότητα και έναν ενδόμυχο φόβο μην πληγωθούν, αφοσιώνονται ψυχή τε και σώματι στις σχέσεις τους και είναι πιστοί και τρυφεροί σύντροφοι.

Οι Καρκίνοι επιζητούν την ασφάλεια που μπορεί να τους προσφέρει η αγκαλιά του συντρόφου τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματικοί, δείχνουν τα αισθήματά τους εύκολα, ειδικά μάλιστα στον έρωτα.

Για τους Καρκίνους δεν υπάρχουν ημίμετρα όταν είναι ερωτευμένοι. Πέφτουν με τα μούτρα στον έρωτα και τίποτε δεν είναι ικανό να τους συγκρατήσει. Εξαιτίας της ανάγκης τους για μόνιμες σχέσεις, οι Καρκίνοι δεν ενδιαφέρονται για επιπόλαια φλερτ, άλλωστε χωρίς στη ζωή τους νιώθουν άδειοι και δυστυχισμένοι.

zodia-zvdia-22

Οι Καρκίνοι είναι πολύ πιστοί και απαιτούν την ίδια πίστη από τους συντρόφους τους. Δείχνουν μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για το ταίρι τους αλλά μερικές φορές φτάνουν στο σημείο να γίνουν υπερπροστατευτικοί. Μάλιστα οι σύντροφοί τους ενδέχεται να νιώσουν ότι ασφυκτιούν και ότι δεν έχουν δική τους ζωή. Συχνά δυσκολεύονται πολύ να διαλύσουν μια σχέση και πολλές φορές προτιμούν να υπομένουν οδυνηρές καταστάσεις, παρά να πουν αντίο.

Η καρδιά του Καρκίνου είναι γεμάτη αγάπη, αλλά θα την εκφράσει λίγο λίγο και σταδιακά. Πιστοί και αφοσιωμένοι οι Καρκίνοι σκέφτονται πολύ πριν δεσμευτούν, γιατί φοβούνται μην προδοθούν και πληγωθεί η ευαίσθητη καρδιά τους.