ζωδιο καρκινος και εκδίκηση

ζωδιο-καρκινος

Κοινοποίηση:

ζωδιο καρκινος και εκδίκηση

Αυτό το υδάτινο ζωδιο, χρησιμοποιεί έντονα το ένστικτό σου και αποτελεί το πιο συναισθηματικά και στοργικο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου. Δηλαδή, μέχρι να αδικηθεί. Ο καρκινος γίνεται κακός πρώην με τον χειρότερο τρόπο, καθώς έχει για κίνητρο το συναίσθημα. Η εκδίκησή του θα είναι τεράστια και αμείλικτη και θα επιτεθεί στην κάθε αδυναμία και σε κάθε φόβο του θύματος, καθώς ξέρει από ένστικτο τι να κάνει για να πατήσει τα κουμπιά του.

Κυβερνήτης στο ζωδιο του καρκίνου, είναι η σεληνη, για αυτό σκεφτείτε σκοτάδι, μυστήριο και συνεχόμενες αλλαγές. Ανάλογα με την θέση της σεληνης, η διάθεσή τους αλλάζει, και το ίδιο συμβαίνει και με τα σχέδια εκδίκησης. Στη χειρότερη, θα σας παρακολουθήσουν, θα παραμείνουν κρυμμένοι, και όταν δεν το περιμένετε (μεταφορικά μιλώντας), θα βγουν από το σκοτάδι και θα πιάσουν το θύμα τους από το λαιμό.

Με οδηγό την συναισθηματική τους κατάσταση, η μανία που απελευθερώνουν είναι ασύγκριτη, και διαρκεί καιρό, καθώς τα συναισθήματα αυτά δεν πεθαίνουν εύκολα. Το ζωδιο του καρκινου τα φροντίζει ασταμάτητα. Όσον αφορά την εκδίκηση, μπορούν να κάνουν ένα σκορπιό να μοιάζει άκακος.

zodia-zvdia-22

Δύο λόγοι υπάρχουν για να θελήσει ένας καρκινος να σας εκδικηθεί: 1ον να πληγώσατε τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ειδικά την οικογένειά τους και 2ον να πληγώσατε τα συναισθήματά τους.

Θέλεις και εσύ μια προσωπική και εξειδικευμένη πρόβλεψη για το ερωτικό η το επαγγελματικό σου μέλλον με ακρίβεια και λεπτομέρειες; Κάνε τώρα το τηλεφώνημα της ζωής σου και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά θα μάθεις τα πάντα … κάλεσε το μέλλον σου στο 9011 40 41 21

Ένας καρκίνος επενδύει πολύ χρόνο σε μία σχέση, πράγμα που σημαίνει πως όταν κάποιος τους αφήσει δεν το παίρνουν ελαφρά τη καρδία. Η εκδίκησή τους δεν έρχεται αμέσως, καθώς χρειάζονται λίγη ώρα για να συνειδητοποιήσουν συναισθηματικά τι συνέβη. Μόλις το κάνουν, προσέξτε. Η μητρική και αφοσιωμένη τους φύση, η οποία συνήθως απέχει από την εκδικητικότητα, απελευθερώνεται με ανθυγιεινό τρόπο και σχεδιάζει τακτικές εκδίκησης με μεγάλο εύρος. Μπορούν να σας ρεζιλέψουν μπροστά σε άλλους ανθρώπους, ή αν νιώθουν ιδιαίτερα άσχημα, να μπουν στο σπίτι σας και να καταστρέψουν οτιδήποτε έχει σημασία για εσάς.

ζωδιο καρκινος διαβάστε επίσης