Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Καρκίνου

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πολύ συναισθηματικοί και οι φαντασιώσεις τους συνήθως επικεντρώνονται στο «πώς ήταν κάποτε». Φορούν ροζ γυαλιά και βλέπουν τη παιδική τους ηλικία σαν εποχή αγνότητας και χαράς, ή τις πρώτες τους αγάπες σαν ιδανικές.

 

Στους Καρκίνους αρέσει να μπαίνουν στον κόσμο της ιστορικής ή ρομαντικής μυθιστοριογραφίας και χαίρονται να πιστεύουν ότι οι ήρωες «έζησαν καλά και εμείς καλύτερα». Τους αρέσει να ταξιδεύουν σε ρομαντικά μέρη όπου φαντάζονται ότι μπορεί να πραγματοποιηθούν τα ονειρα  τους, ή να βυθίζονται σε ποιητικές εικόνες του παρελθόντος. Πολλές φαντασιώσεις τους είναι συναισθηματικές. Δημιουργούν τα που νομίζουν ότι θα έπρεπε να αισθάνονται και κρύβουν τα πραγματικά. Αναζητούν τη συναισθηματική ασφάλεια και, αν δεν υπάρχει στη σχέση τους πραγματική σταθερότητα, θα τη δημιουργήσουν στη φαντασία τους. Συχνά είναι μνησίκακοι, έτσι απελευθερώνουν τη κακία τους μέσα στις φαντασιώσεις τους, ονειροπολώντας ότι πήραν εκδίκηση με τρόπο εντελώς ασυμβίβαστο με τη φύση του «μαλακού» Καρκίνου.

 

Ο Καρκίνος  είναι φιλόδοξος και πολλές φαντασιώσεις του μπορεί να επικεντρώνονται σε μια βαθιά επιθυμία για επιτυχία, ιδιαίτερα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Συνήθως θέλουν να είναι αφεντικά και οι φαντασιώσεις τους θα εστιαστούν σε αυτό.

zodia-zvdia-22

Ο Καρκίνος είναι ένα αρκετά ζηλότυπο ζώδιο και μια από τις αγαπημένες φαντασιώσεις του στρέφεται γύρω από την αιώνια πίστη –μια συντροφικότητα που θα διαρκέσει για πάντα. Ο Καρκίνος ονειρεύεται μια όμορφη συμβίωση, μακριά από διαπληκτισμούς και αναπολεί πάντα το ευτυχισμένο παρελθόν.