ζωδιο καρκινος: ιδανική ερωτική σχέση

ζωδιο-καρκινος-ιδανικη-ερωτικη-σχεση

Κοινοποίηση:

ζωδιο καρκινος: ιδανική ερωτική σχέση

Το ζωδιο του καρκινου είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο πολύ ρομαντικό και ιδιαίτερα κτητικό. Το ζωδιο αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο για να εμπιστευτεί κάποιον, ειδικά αν οι παρελθοντικές του εμπειρίες ήταν επώδυνες. Θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά για να κερδίσετε το συγκεκριμένο ζωδιο. Ωστόσο, όταν τα καταφέρετε, οι ανταμοιβή είναι μεγάλη.

Ο ιδανικός ερωτικος σύντροφος για το ζωδιο του καρκινου, είναι ένα ευγενικό, στοργικό, υπομονετικό και ευαίσθητο ζωδιο, δηλαδή το ζωδιο των ιχθυων.

Συμβουλές για το ζωδιο του καρκινου

  • Αφοσίωση, αφοσίωση, αφοσίωση. Ένας καρκινος χρειάζεται χρόνο και φροντίδα.
  • Το ζωδιο του καρκινου πληγώνεται αρκετά εύκολα.
  • Να είστε ειλικρινείς στις αλληλεπιδράσεις σας μαζί του.
  • Φροντίστε την τάση του καρκινου για ανασφάλεια.
  • Ενθαρρύνετε το ρομάντζο.

Γιατί το ζωδιο των ιχθυων;

Το ζωδιο των ιχθυων και ο καρκινος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά ζωδια, έτσι μοιράζονται ένα σημαντικό κομμάτι προσωπικότητας που θα κρατήσει την σχέση ζωντανή για καιρό. Και τα δύο ζωδια παίρνουν αποφάσεις με την καρδιά τους και κατανοούν την αξία της συμπόνιας. Εξαιτίας αυτού του κοινού τους χαρακτηριστικού, οι ιχθυες μπορούν να παράσχουν στον καρκινο μία ασφαλή, με περιεχόμενο και ρομαντισμό σχέση, ελεύθερη από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

zodia-zvdia-22

Και τα δυο ζωδια είναι γενναιόδωρα στην στοργή και τον ερωτα, και μπορούν να δημιουργήσουν μία αμοιβαία ικανοποιητική σχέση.

Κατανοούν ο ένας τις συναισθηματικές ανάγκες του άλλου και έχουν τη θέληση να ανταποκριθούν έτσι ώστε να τις ικανοποιήσουν.

Μειονεκτήματα

Αν και η σχέση αυτή έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζονται προσοχή. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Επειδή και τα δύο αυτά ζωδια κυριαρχούνται από το συναίσθημα, είναι σημαντικό ένας από τους δύο να προσπαθήσει να εξισορροπήσει την λογική με το συναίσθημα για να λειτουργήσει η σχέση.

Το ζωδιο του καρκινου, αποτελεί ένα συναισθηματικό λούνα παρκ, καθώς οι συνεχόμενες αλλαγές στην διάθεσή του επηρεάζουν έντονα το ζωδιο των ιχθυων. Ο απαισιόδοξος καρκινος πολλές φορές εκδηλώνει συμπεριφορές χειραγώγησης, με αποτέλεσμα ο ιχθυς να απογοητεύεται και έτσι να τραντάζονται τα θεμέλια της σχέσης.