Τι φοβάται το ζώδιο του Καρκίνου

keravnoi

Κοινοποίηση:

Οι Καρκίνοι φοβούνται πολλά πράγματα –από το να πουν σε κάποιον αυτό που σκέφτονται, μέχρι το να αφήσουν να μαζευτούν πολλά ρούχα για πλύσιμο. Ωστόσο, πίσω από όλους αυτούς τους φόβους, κρύβεται ο αληθινός τους φόβος πως θα αποτύχουν στις στενές τους σχέσεις. Καθώς διακατέχονται από μία ιδιαίτερα έντονη ανάγκη να τους αγαπούν, τρέμουν στη σκέψη πως μπορεί κάποιος να τους απορρίψει. Έτσι, αντί να ρωτήσουν στα ίσια «Μ’ αγαπάς;», κάνουν ό,τι μπορούν για να μη χρειαστεί ποτέ να θέσουν αυτή την ερώτηση –μαγειρεύουν για τους ανθρώπους που αγαπούν, ακούνε τα προβλήματα  τους και προσπαθούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία τους.

 

Συνήθως, η τακτική αυτή φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για την οικογένεια  τους. Αλλά οι Καρκίνοι, που κυβερνήτης τους είναι η Σελήνη, εύκολα γίνονται θύματα της ίδια τους της συναισθηματικής αστάθειας, που τους προκαλεί αμφιβολίες για το αν τους αγαπούν στα αλήθεια οι άλλοι. Τις στιγμές της αμφιβολίας, βασανίζονται από ανησυχίες για ασήμαντα πράγματα που συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με τον αληθινό φόβο τους. Ακόμα, προσπαθούν με διάφορους τρόπους να βεβαιωθούν για τα αισθήματα  των αγαπημένων τους –πράγμα που τους κάνει δυσάρεστους. Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν είναι πως η παίρνει διάφορες μορφές. Αν το δεχτούν αυτό, οι φόβοι τους θα αρχίσουν να υποχωρούν.

 

Ο φόβος των Καρκίνων πως κανείς δεν τους αγαπάει τους σπρώχνει να μένουν προσκολλημένοι σε πράγματα ή ανθρώπους από τους οποίους θα έπρεπε να είχαν απαλλαγεί από καιρό. Οι Καρκίνοι πρέπει ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως αυτά που δεν κάνουν οι άλλοι δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τη δική τους ανεπάρκεια.

zodia-zvdia-22