Έρωτας και Σκορπιός

katy-+-harp

Κοινοποίηση:

Η ένταση και το πάθος των Σκορπιών τους κάνει αξέχαστους εραστές. Παίρνουν τις ερωτικές τους υποθέσεις πολύ στα σοβαρά, πράγμα που μερικές φορές τους κάνει ζηλιάρηδες. Η έμφυτη μυστικοπάθειά τους, τους εμποδίζει πολλές φορές να αντιμετωπίσουν καταπρόσωπο τα συναισθήματα στις σχέσεις τους.

Όταν οι Σκορπιοί ερωτευτούν, υπερπηδούν κάθε εμπόδιο, ξεπερνούν κάθε αναστολή. Και τότε, από τη στιγμή που θα αφοσιωθούν ολόψυχα σε μια σχέση, αφήνουν όλο τους το πάθος να εκφραστεί. Άλλωστε, όταν συναντήσουν τον έρωτα, θα είναι η σχέση που ονειρεύονταν πάντα και θα επενδύσουν σ’αυτή όλες τις δυνάμεις τους. Οι Σκορπιοί όμως είναι καχύποπτοι και εύκολα γίνονται ζηλιάρηδες αν τους περάσει και μόνο από το μυαλό ότι ο σύντροφός τους τους απατά. Θα συγκεντρώσουν στοιχεία, θα απαιτήσουν εξηγήσεις και τότε είναι που η εκρηκτική τους φύση βγαίνει στην επιφάνεια συχνά με τρομακτικά αποτελέσματα.

Γνωστοί για την εσωστρέφεια και την υπερευαισθησία τους, οι Σκορπιοί θάβουν τα βαθύτερα αισθήματα  τους κάτω από την επιφάνεια και φροντίζουν να διατηρούν μια μυστηριώδη εικόνα γύρω από το άτομό τους. Είναι, ωστόσο, πολύ πιστοί και χρειάζονται τη σιγουριά μιας μόνιμης σχέσης. Αν όμως προδοθούν είναι πιθανό να αποδώσουν οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος.

zodia-zvdia-22

Μπορεί επιφανειακά να δείχνουν ψυχροί, αλλά στο βάθος οι Σκορπιοί είναι γεμάτοι πάθος. Όταν η σχέση είναι ευτυχισμένη, οι Σκορπιοί είναι πολύ πιστοί, αλλά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, μπορεί να χρησιμοποιήσουν το κεντρί τους.