ζωδιο σκορπιος και εκδίκηση

zwdia-ωροσκοπιο-2015

ζωδιο σκορπιος και εκδίκηση

 

Λέγεται πως το zwdio του σκορπιου είναι το χειρότερο του ζωδιακού κύκλου όταν το προδώσουν. Όπως και το zwdio της παρθενου, δεν αφήνει καμία αδικία ατιμώρητη. Όμως, σε αντίθεση με το zwdio της παρθενου που κινητοποιείται από τα συναισθήματα, το zwdio του σκορπιου έχει το ταλέντο να αφαιρεί όλες τις συναισθηματικές όψεις από τη σκέψη του, όταν χρειαστεί να δείξει το ψυχρό του εαυτό.

 

Οι σκορπιοι είναι από τους πιο μυστικοπαθείς και πεισματάρηδες ανθρώπους εκεί έξω, ενώ η υπομονή τους είναι μυθική σε σχέση με τους υπόλοιπους. Μπορούν να περιμένουν δεκαετίες πριν διευθετήσουν ένα ζήτημα. Οι αναμνήσεις μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους και τα εκδικητικά τους σχέδια είναι πάντα υπολογισμένα με ακρίβεια και απίστευτα παραγωγικά.

 

Πρέπει να θυμάστε πως το συγκεκριμένο zwdio θα βάλει σκοπό της ζωής του να σας εκδικηθεί σε περίπτωση που το αδικήσατε ή το πληγώσατε. Η εκδίκησή του θα είναι αργή και βασανιστική και θα πάρει κάθε σχήμα και οποιαδήποτε μορφή.

zodia-zvdia-22

 

 

Τι αντίκτυπο έχουν οι αλλαγές, πως μπορείς να επωφεληθείς; Μην χάνεις τις ευκαιρίες…

καλεσε τωρα το μελλον σου στο 9011 40 41 78

 

Μπορεί να σας σκίσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου ή να σας λερώσουν με μπογιά το σπίτι, καθώς αυτό θα σας δημιουργήσει άγχος και θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Όμως, το μίσος δεν σταματά εκεί. Θα εισχωρήσουν στους κοινωνικούς σας κύκλους χωρίς να το ξέρετε και θα κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να τους καταστρέψουν. Το σχέδιό τους είναι να κυριεύσουν τον κόσμο σας και στο τέλος να μείνουν όρθιοι μόνο εκείνοι.

 

Τα παρακάλια και οι συγνώμες δεν έχουν αποτέλεσμα σε αυτό το ζωδιο. Δεν θα σταματήσει ποτέ μέχρι να σιγουρευτεί πως η τιμωρία ταιριάζει στο έγκλημα.

 

ζωδια-ζωδιο-σχεσεις-ερωτας-καρμα-συναστρια

 

 

zwdio σκορπιος διαβάστε επίσης