Τι φοβάται το ζώδιο του Σκορπιού

zwdia

Κοινοποίηση:

Πώς εξηγείται άραγε το γεγονός ότι οι Σκορπιοί τολμούν να κάνουν στον εαυτό τους τις πιο οδυνηρές ερωτήσεις, αλλά παγώνουν από φόβο όταν κάποιος τους ρωτήσει κάτι πιο προσωπικό από την ημερομηνία ή την ώρα; Η απάντηση είναι πως η γνώση είναι δύναμη. Εκείνο που φοβάται πάνω από όλα ο Σκορπιός είναι να γίνει πιόνι στη σκακιέρα κάποιου άλλου.

 

 

Δυσκολεύονται να καταλάβουν τα βαθύτερα, συχνά πολύπλοκα συναισθήματά τους και βρίσκουν την ιδέα πως κάποιος άλλος μπορεί να τα καταλάβει, ενοχλητική. Για αυτό, επιδιώκουν να έχουν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων τους, αποφεύγοντας να εκδηλώσουν το παραμικρό και προσπαθώντας να αποκτήσουν δύναμη πάνω στους άλλους, έτσι που να μην αποτελούν πλέον απειλή για εκείνους. Υπάρχουν στιγμές που τα δυνατά αισθήματά τους βγαίνουν στην επιφάνεια –κυρίως όταν αισθάνονται πως κάποιος έχει προδώσει την αγάπη τους. Και τότε, αντί να αντιμετωπίσουν το γεγονός πως αισθάνονται πληγωμένοι, θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να πάρουν εκδίκηση. Κατά περίεργο τρόπο, εκείνο που συχνά προκαλεί μια τέτοια «προδοσία» είναι η άρνηση του Σκορπιού να εκφράσει τα συναισθήματά του στους αγαπημένους του. Πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο που οι Σκορπιοί θα έπρεπε να προσέχουν: αν εμπιστευθείς κάποιον δεν είναι σίγουρο ότι εκείνος κάποτε θα σε προδώσει, αλλά και αν συμβεί αυτό, δε χρειάζεται να ανησυχούν αφού έχουν πιο πολλές δυνατότητες από τα περισσότερα ζώδια να επιβιώσουν.

 

 

Οι Σκορπιοί ξέρουν ενστικτωδώς τη δύναμη των αισθημάτων τους –και πιθανότητα για αυτό διστάζουν τόσο να τα εκδηλώσουν. Αν πειστούν ότι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν και θέλουν να ανταποκριθούν σε αυτά, οι σχέσεις τους θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένες.

zodia-zvdia-22