Το ζώδιο του Σκορπιού και οι αγορές

ζωδια-σκορπιος-taro

Του Σκορπιού του αρέσουν πολλές και διάφορες δραστηριότητες αλλά τα ψώνια δε συμπεριλαμβάνονται συνήθως σε αυτές. Οι Σκορπιοί απεχθάνονται το στριμωξίδι στα μαγαζιά και μισούν τις ουρές. Ωστόσο, όταν δεν μπορούν να αποφύγουν τα ψώνια, προτιμούν ένα ακριβό κατάστημα με σπέσιαλ εξυπηρέτηση ή, επειδή αυτό δεν είναι εφικτό για το μέσο άνθρωπο, διαλέγουν μια ώρα που δεν έχει κίνηση η αγορά. Οι Σκορπιοί προτιμούν να ψωνίζουν μόνοι τους και είναι συνήθως αποφασιστικοί αγοραστές.

 

 

Οι Σκορπιοί χαίρονται να αγοράζουν πράγματα άριστης ποιότητα, εντυπωσιακά ρούχα από φίνα υφάσματα, καλόγουστα κοσμήματα και είδη πολυτελείας για το σπίτι, όπως τα ακριβά χαλιά. Αγοράζουν εξωτικά σέξι αρώματα και έλαια για το μπάνιο καθώς και καλλυντικά. Μερικές φορές γίνονται σπάταλοι σαν τους Λέοντες γιατί επιμένουν στην άριστη ποιότητα. Αλλά όταν δεν έχει χρήματα ο Σκορπιός γίνεται εγκρατής και σφιχτοχέρης.

 

 

Στους Σκορπιούς αρέσει να αγοράζουν ακριβό εξοπλισμό για το χόμπι τους, για παράδειγμα, φωτογραφικές μηχανές, φακούς και φωτόμετρα ή είδη για το στερεοφωνικό τους. Οι περισσότεροι Σκορπιοί, που είναι καλοί  μάγειροι, χαίρονται να αγοράζουν σκεύη κουζίνας άριστης ποιότητας και ασυνήθιστα υλικά για τις εξωτικές συνταγές τους.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Σκορπιοί ξέρουν καλά τι θέλουν και όταν ψωνίζουν, αποφασίζουν με τη πρώτη ματιά αν τους αρέσει ή δεν τους αρέσει κάτι. Στη δεύτερη περίπτωση, τίποτα δεν μπορεί να τους πείσει να το αγοράσουν ενώ αν τους αρέσει, δε θα υπολογίσουν το κόστος.