Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Σκορπιού

ωροσκοπιο-2015-astrologia

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός είναι ένα βαθύ, σκοτεινό ζώδιο και τα άτομα που ανήκουν σε αυτό έχουν πολύ ανεπτυγμένη φαντασία. Ο κόσμος της φαντασίας τους είναι ένας παράξενος κόσμος επιδέξιων χειρισμών και δύναμης, με δολοφονίες και εκδίκηση για όσους τους αδίκησαν.

 

 

Κανένα ζώδιο δε φτάνει στις ακρότητες πάθους στις οποίες είναι ικανός να φτάσει ο Σκορπιός. Χρειάζονται πράγματι τη φαντασία για να εξερευνήσουν με ασφάλεια τα συναισθηματικά βάθη που βρίσκονται κάτω από την εξωτερική τους ηρεμία. Οι φαντασιώσεις τους εκτυλίσσονται σε μέρη που άλλοι θα δίσταζαν να πάνε. Η πιο μακάβρια ιστορία τρόμου τους μαγεύει και οι παρανοϊκές παραισθήσεις είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου. Κάπου βαθιά μέσα τους έχουν μια εφιαλτική πίστη που αγωνίζονται να ελέγξουν και που αναφέρεται στους μυστηριώδεις «αυτούς» που «με έχουν βάλει στο στόχαστρο». Μόλο που αυτό είναι τελείως παράλογο, έχει βαθιές ρίζες και οι Σκορπιοί χρειάζονται να βρουν μια διέξοδο για τους φόβους. Η παρακολούθηση παρωδιών έργων φρίκης θα τους βοηθήσει να αποβάλουν αυτή την εσωτερική ένταση και τον τρόμο με το γέλιο.

 

 

Οι απόκρυφες δυνάμεις τους γίνονται έμμονη ιδέα και τρέχουν να δουν ταινίες που αντλούν τα θέματά τους από τον αποκρυφισμό που τους αρέσουν ιδιαίτερα. Προτιμούν να διαβάζουν τα βιβλία πάνω στα οποία βασίστηκε το σενάριο αυτών των ταινιών και αφήνονται στη δική τους φαντασία για τις εικόνες.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Σκορπιοί φημίζονται για τη σεξουαλικότητά τους και πολλοί απολαμβάνουν στη φαντασία τους μια εξαιρετικά δραστήρια, μυστική ζωή. Ονειρεύονται τις κατακτήσεις και τη δύναμη της «μοιραίας γυναίκας» ή του δαιμόνιου εραστή στον οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί καμία. Επίσης πέφτουν θύματα φαντασιώσεων, φόβου και καταστροφής.