Το Ζώδιο του Σκορπιού και η εμφάνιση

ζωδια-σκορπιος-taro

Κοινοποίηση:

Καθώς οι Σκορπιοί είναι αποφασισμένοι να ξεσκεπάσουν τα μυστικά σας πριν αποκαλύψουν οτιδήποτε δικό τους, κατέχουν τέλεια την τέχνη να μένουν ανέκφραστοι. Όμως, η ένταση με την οποία στυλώνουν το σταθερό υπνωτιστικό βλέμμα τους σ’ ένα πρόσωπο δημιουργεί κάποιο ρήγμα στο προσωπείο τους.

 
Η διάπλαση του Σκορπιού μπορεί να είναι στιβαρή, αλλά όχι και απαραίτητα μυώδης, με δυνατούς τετράγωνους ώμους και γερά πόδια που κάνουν το σώμα να δείχνει ότι έχει χαλαρές αρθρώσεις, σαν να πάσχει στο συντονισμό. Μπορεί όμως, να είναι μικρόσωμος, όμορφα σχηματισμένος και πολύ ευλύγιστος, στον άντρα Σκορπιό υπάρχει κάτι που τον κάνει ακαταμάχητο. Στο πρόσωπό του καθρεφτίζεται σταθερότητα και στη φωνή του αυτοέλεγχος. Παρ’ όλα αυτά, η παγωμένη ψυχραιμία του συχνά κρύβει έντονα εσωτερικά συναισθήματα που κρυφοκαίνε κάτω από την επιφάνεια.

 
Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται να αποπνέει ένα πάθος που κρυφοκαίει και που μπορεί να εκραγεί κάθε στιγμή. Είναι ή η χαρακτηριστική μοιραία γυναίκα ή η παγωμένη βασίλισσα του χιονιού.

zodia-zvdia-22

 
Η προσωπογραφία του Σκορπιού: Οι Σκορπιοί έχουν συχνά πλατύ πρόσωπο με βαρύ μέτωπο και φρύδια. Τα επίπεδα ζυγωματικά και το σφιγμένο στόμα είναι σαρκώδη. Τα μαγνητικά μάτια έχουν σακουλιασμένα βλέφαρα που τείνουν να πέφτουν προς τα κάτω. Η μύτη συχνά προεξέχει και μερικές φορές είναι χοντρή, ενώ το πιγούνι είναι δυνατό.

 
Αν και πολύ συναισθηματικοί οι Σκορπιοί δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να αποκαλυφθούν, έτσι μπορεί να έχουν παγωμένο, ανέκφραστο πρόσωπο. Ωστόσο, μερικές φορές ο αυτοέλεγχός τους μπορεί να τους εγκαταλείψει για λίγο και να φουσκώσουν τα ρουθούνια τους για να δείξουν κάποιο δυνατό συναίσθημα.