Έρωτας και Τοξότης

Κοινοποίηση:

Παρ’όλο που συχνά προτιμούν να είναι ελεύθερα πουλιά, οι Τοξότες από τη στιγμή που θα βρεθούν σε μια σχέση θα την κάνουν όσο πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα μπορούν. Οι Τοξότες είναι συνήθως πολύ κοινωνικοί άνθρωποι. Ωστόσο, βρίσκουν πάντα το χρόνο που απαιτείται για μια ουσιαστική σχέση. Είναι συνήθως γεμάτοι ζεστασιά και τρυφερότητα, παρ’όλο που ο ανάλαφρος τρόπος με τον οποίο εκδηλώνουν την τους, μπορεί να δώσει την εντύπωση του επιφανειακού σε κάποια άλλα ζώδια που χρειάζονται μεγαλύτερη σοβαρότητα και ασφάλεια.

Καθώς είναι οι κυνηγοί του ζωδιακού κύκλου, αγαπούν ιδιαίτερα το κυνήγι του έρωτα. Ωστόσο, μερικοί Τοξότες χάνουν το ενδιαφέρον τους μόλις κατακτήσουν το στόχο τους και στρέφονται σε καινούριο θήραμα.

Η ανεξαρτησία είναι απαραίτητη για τους Τοξότες που γρήγορα νιώθουν παγιδευμένοι σε μια πολύ κλειστή σχέση. Έτσι, κάποιοι Τοξότες απαιτούν από τους συντρόφους τους να τους περιμένουν υπομονετικά ενώ εκείνοι ασχολούνται με τα δικά τους. Επιπλέον, συχνά έχουν την τάση να κάνουν ένα βήμα μπροστά ένα βήμα πίσω, πράγμα που μπερδεύει ιδιαίτερα τους συντρόφους τους. Συνήθως νιώθουν για τη ζωή μια αγάπη που τους κάνει να ασχολούνται με χιλιάδες πράγματα. Χάρη στην έμφυτη αισιοδοξία τους, τείνουν να ξεπερνούν γρήγορα τις αποτυχίες τους.

zodia-zvdia-22

Οι Τοξότες μπορεί να δείξουν μεγάλο ενθουσιασμό στην αρχή μιας καινούριας σχέσης, αλλά δεν αφοσιώνονται εύκολα. Απολαμβάνουν το κυνήγι και συχνά προτιμούν τις εφήμερες σχέσεις από κάτι πιο μόνιμο που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο την ελευθερία τους.