ζωδια και αστρολογια: τοξοτης

ζωδια-τοξοτης-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ζωδια και αστρολογια: τοξοτης

Ο τοξοτης συμβολίζεται με τον κένταυρο (μισός άντρας, μισός άλογο), ο οποίος στοχεύει ψηλά στον ουρανό με το τόξο του, κυνηγώντας μεγάλες ιδέες και εμπειρίες.

Με κυβερνήτη τον τεράστιο δια, τον πλανήτη της ανάπτυξης και της ευκαιρίας, ο φλογερός τοξότης είναι γεμάτος ενέργεια και επιθυμία για εξερεύνηση. Ο θετικός και αισιόδοξος τοξοτης, λατρεύει να αποκτά νέες ιδέες μέσα από τους ανθρώπους, τα ταξίδια και την φιλοσοφία. Έχει αρκετά τυχερή συμπεριφορά και εξωστρεφή προσωπικότητα, ενώ δεν υπάρχει τρόπος να τον περιορίσεις.

ζωδια: τι λατρεύουμε στο ζωδιο του τοξοτη

Το ζωδιο του τοξοτη είναι η ψυχή του πάρτι! Δεν υπάρχει ούτε μία βαρετή στιγμή με έναν τοξοτη –η φιλική του συμπεριφορά και οι ενδιαφέρουσες φιλοσοφικές του συζητήσεις διατηρούν το ενδιαφέρον.

zodia-zvdia-22

ζωδια: γιατί μας τρελαίνει το ζωδιο του τοξοτη

Ο ανέμελος τοξότης μπορεί να γίνει απρόσεκτος στις πράξεις και τα λόγια του, και να πληγώσει χωρίς να το θέλει τους άλλους με την ωμή του ειλικρίνεια.

ζωδια: συμβουλή για το ζωδιο του τοξοτη

Ηρεμήστε! Ο τοξοτης επιταχύνει μέσα στη ζωή με μία επιθετική ανάγκη για νέα πράγματα. Για αυτό ηρεμήστε για λίγο και ασχοληθείτε με κάτι παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

ζωδια: οι πιο συμβατοί συνδυασμοί

Ο τολμηρός και ανέμελος τοξοτης ταιριάζει περισσότερο με το περίεργο ζωδιο του διδυμου και τα υπόλοιπα πύρινα ζωδια, τον κριο και τον λεων.

ζωδια: οι λιγότερο συμβατοί συνδυασμοί

Ο τολμηρός τοξοτης δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με τα γήινα ζωδια του ταυρου και της παρθενου, αλλά ούτε και με το ευαίσθητο υδάτινο ζωδιο του καρκινου.

ζωδια διαβάστε επίσης