Έρωτας και Υδροχόος

krio

Κοινοποίηση:

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ανεξάρτητοι και δεν ανέχονται εύκολα τις δεσμεύσεις. Εύκολα γίνονται πεισματάρηδες και «αγύριστα κεφάλια» αν αμφισβητήσει κανείς τις απόψεις τους.

Ωστόσο, σε μια σωστή σχέση γίνονται πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι, παρ’όλο που φροντίζουν πάντα να διαφυλάξουν τον προσωπικό χώρο και την ανεξαρτησία τους.

Παρά την έμφυτη ευθύτητά τους, οι Υδροχόοι έχουν συνήθως απρόβλεπτες αντιδράσεις και οι αγαπημένοι τους δυσκολεύονται να μαντέψουν τις κινήσεις τους. Πολλοί Υδροχόοι δυσκολεύονται ιδιαίτερα να δείξουν τα τους και συχνά νιώθουν αμηχανία μπροστά στις πιο ρομαντικές πλευρές του έρωτα.

zodia-zvdia-22

Εξωστρεφείς, διασκεδαστικοί, έξυπνοι και συχνά ιδεαλιστές, οι Υδροχόοι έχουν συνήθως πολλούς φίλους που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Μάλιστα παρ’όλο που είναι πιστοί και μπορεί κανείς να τους εμπιστευθεί, οι σύντροφοί τους συχνά τους ζηλεύουν για το δεσμό τους με τους φίλους τους. Όσο για τον ιδεαλισμό τους, γεγονός είναι πως οι αμετακίνητες απόψεις τους, συχνά οδηγούν σε ατελείωτες συζητήσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή των αγαπημένων τους δύσκολη.

Κατά κανόνα οι Υδροχόοι νιώθουν αμηχανία μπροστά στα συναισθήματα, τόσο στα δικά τους όσο και των συντρόφων τους, για αυτό και μερικές φορές προτιμούν να τα αγνοούν.

Στους Υδροχόους δεν αρέσει να δείχνουν τα αληθινά τους συναισθήματα. Εξαιτίας της ανεξάρτητης φύσης τους, αργούν να κατασταλάξουν σε μια μόνιμη σχέση, αλλά θα γίνουν πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι όταν τελικά εμπιστευθούν κάποιον και αποφασίσουν να μείνουν μαζί του.