ζωδια και αστρολογια: υδροχοος

ζωδια-υδροχοος-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ζωδια και αστρολογια: υδροχοος

Με κυβερνήτη τον απρόβλεπτο πλανητη ουρανο, ο υδροχοος αποτελεί το πιο εκκεντρικό ζωδιο του ζωδιακου κύκλου. Δεν υπάρχει βαρετή στιγμή με έναν υδροχοο κοντά σας. Είναι πνευματώδης, φιλικός και πρωτοποριακός, αλλά όχι ιδιαίτερα συναισθηματικός. Όμως, ταυτόχρονα, αποτελεί τον πιο φιλάνθρωπο σε όλα τα ζωδια. Ο υδροχοος, αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα και την κοινωνία και ανησυχεί περισσότερο για το γενικό καλό και όχι για το ατομικό.

Είναι αρκετά δύσκολο να πλησιάσουμε τον υδροχοο, ο οποίος προτιμά τις σκέψεις και τις ιδέες από τα συναισθήματα. Όμως η παρέα του και ο τρόπος του τον κάνει αρκετά αγαπητό στον κόσμο.

ζωδια: τι λατρεύουμε στο ζωδιο του υδροχοου

Ο φιλικός, εξωστρεφής και πνευματώδης υδροχοος είναι γεμάτος με μεγάλες ιδέες και διασκεδαστικές συζητήσεις. Επίσης, είναι πάντα έτοιμος να μας ακούσει και να μας βοηθήσει.

zodia-zvdia-22

ζωδια: γιατί μας τρελαίνει το ζωδιο του υδροχοου

Ο υδροχοος είναι φιλικός, αλλά έχει μία ανέμελη και αποστασιοποιημένη συμπεριφορά που μας εμποδίζει να τον πλησιάσουμε. Η έλλειψη οικειότητας στις σχέσεις απογοητεύει τους φίλους και τους εραστές.

ζωδια: συμβουλή για το ζωδιο του υδροχοου

Η αιώνια αναζήτηση του υδροχοου για γνώση, πολλές φορές φτάνουν σε σημείο τρέλας. Μάθετε να ξεχωρίζετε τις πληροφορίες και θα αντιμετωπίζετε λιγότερες αντιθέσεις όταν παρουσιάζετε τις ιδέες σας.

ζωδια: οι πιο συμβατοί συνδυασμοί

Ο υδροχοος ταιριάζει φοβερά με τα υπόλοιπα ανεξάρτητα και απρόβλεπτα αέρινα ζωδια, τους διδυμους και τον ζυγο.

ζωδια: οι λιγοτερο συμβατοί συνδυασμοί

Ο αέρινος υδροχοος δεν ταιριάζει καθόλου με τον γήινο ταυρο και αιγοκερω που ψάχνουν σταθερότητα. Επίσης δεν μπορεί να συνυπάρξει με το ευαίσθητο ζωδιο του καρκινου.

ζωδια διαβάστε επίσης