αντρας υδροχοος: 10 συμβουλές για να κερδίσεις τη καρδιά του

αντρας-υδροχοος-zwdia-ωροσκοπιο-taro

Κοινοποίηση:

αντρας υδροχοος: 10 συμβουλές για να κερδίσεις τη καρδιά του

Ο άντρας υδροχοος είναι γνωστός για το φιλικό, το κοινωνικό και ανεξάρτητο στυλ του. Έλκεται από γυναίκες που είναι εξωστρεφείς από τη φύση τους. Παρακάτω βρίσκονται μερικές συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του αντρα υδροχοου.

αντρας υδροχοος: εξυπνάδα

Δεν τον ελκύει τόσο πολύ η εξωτερική εμφάνιση, όσο η εξυπνάδα. Του αρέσουν οι γυναίκες που τον προσεγγίζουν έξυπνα και με σωστή ομιλία. Του αρέσουν οι γυναίκες που σκέφτονται μοναδικά.

αντρας υδροχοος: εξωστρέφεια

Του αρέσει να κάνει παρέα με γυναίκες που είναι εξωστρεφείς και κοινωνικές. Η επικοινωνιακή ικανότητα τον τρελαίνει σε μία γυναίκα. Δεν θέλει κάποια που δεν μπορεί να εκφραστεί σωστά.

zodia-zvdia-22

αντρας υδροχοος: φιλία

Έχει περισσότερο την τάση να δημιουργεί φιλίες παρά σχέσεις. Το ρομάντζο είναι σημαντικό για εκείνος, αλλά η φιλία με τη σύντροφο παίζει το κυριότερο λόγο. Για να εντυπωσιάσεις έναν αντρα υδροχοο, διατήρησε φιλική συμπεριφορά.

αντρας υδροχοος: εκφραστικότητα

Του αρέσει οποιαδήποτε μορφή έκφρασης στον έρωτα. Θέλει να εκφράζεται στη σχέση και περιμένει το ίδιο από τη σύντροφό του. Επίσης, του αρέσει να σεβεται και να τον σέβονται.

αντρας υδροχοος: βαθιές απόψεις

Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που δεν λένε την άποψή του. Θέλει να βυθίζεται σε βαθιές συζητήσεις μαζί με τη σύντροφό του. Εκτιμά τις γυναίκες που έχουν ξεκάθαρες απόψεις για το άτομό του. Δεν του αρέσει το κρυφτό στον έρωτα.

αντρας υδροχοος: πίστη

Η ειλικρίνεια είναι κάτι βασικό για αυτόν. Τα ψέματα τον απομακρύνουν στη σχέση. Είναι πιστός και ειλικρινής και απαιτεί το ίδιο και από τη συντροφό του.

αντρας υδροχοος: απέφυγε την κοινωνικότητα

Έλκεται από εξωστρεφείς γυναίκες, αλλά δεν είναι ανοιχτός σε κοινωνικές γυναίκες. Δεν θέλει η γυναίκα του να φλερτάρει ή να κάνει παιχνίδι όσο είναι μαζί του. Αν του συμβεί κάτι τέτοιο, πάντα κρατάει κακία σε αυτή τη συμπεριφορά.

αντρας υδροχοος: κατανόηση

Η γυναίκα που μπορεί να τον καταλάβει, είναι ιδανική για αυτόν. Έλκεται από γυναίκες που τον υποστηρίζουν συναισθηματικά και πνευματικά. Επίσης, ψάχνει για ασφάλεια σε μία σχέση.

αντρας υδροχοος: αισιοδοξία

Όταν εντοπίσει απαισιοδοξία σε μία γυναίκα, τρέχει μακριά. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι θετικές από τη φύση τους.

αντρας υδροχόος: ανεξαρτησία

Του αρέσει ο αέρας της ανεξαρτησίας πάνω σε μία γυναίκα. Αν υπάρχει σωστή κατανόηση, δίνει το 100% σε μία σχέση.

αντρας υδροχοος διαβαστε επισης