Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Υδροχόο

Θα σας πω κάτι, που είναι επώδυνα εμφανές αλλά αποτελεί το κλειδί. Η ρουτίνα είναι κάτι που ο άντρας Υδροχόος απεχθάνεται. Αν θέλετε να τον ανάψετε στο κρεβάτι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, και να είστε έτοιμες για τις πιο απρόοπτες πηγές ευχαρίστησης και ευκαιρίες σεξουαλικής εξερεύνησης. Παίξτε ενεργό ρόλο και να είστε πνευματικά έτοιμες… για οτιδήποτε. Αν είστε πνευματικά προετοιμασμένες, η όρεξή του για το τυχαίο και το αυθόρμητο δεν θα σας αγχώσει τόσο, αν δεν το έχετε ξανασυναντήσει.

 

 

Το καλύτερο είναι να κάνετε μία μικρή έρευνα μόνες σας. Μπείτε στο ίντερνετ, παρακολουθήστε πορνό και απαλλαγείτε από ταμπού αν έχετε. Διαβάστε και αποστηθίστε όσες περισσότερες σεξουαλικές στάσεις μπορείτε, έτσι ώστε να τον εκπλήξετε με μερικές προτάσεις αντί να εκπλήσσεστε μόνο εσείς –θα λατρέψει το γεγονός πως έχετε γνώσεις και πως είστε έτοιμες για οτιδήποτε διεστραμμένο μπορεί να σας οδηγήσει η φαντασία του!

 

 

Αλλά πρέπει να ξέρετε πως επειδή είστε αυθόρμητες, δεν σημαίνει πως θα σας χτυπήσει, αν και ίσως να το κάνει, ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουρες. Ο άντρας Υδροχόος είναι ντελικάτος και αργός, επειδή απολαμβάνει τα προκαταρκτικά. Του αρέσει να ελέγχει, να εξερευνά και να ανακαλύπτει.

zodia-zvdia-22

 

 

Ίσως χρειαστεί να κάνετε εσείς την αρχή, όταν είναι απορροφημένος στις μαραθώνιες συζητήσεις του. Μόλις ξεκινήσετε όμως, θα θέλει να έχει εκείνος τον έλεγχο, για αυτό να είστε προετοιμασμένες για όλα.

 

 

Μερικές συμβουλές:

  • Η ερωτογενής περιοχή του είναι οι αστράγαλοι! Ξεκινήστε με ένα μασάζ εκεί… ίσως να του αρέσουν τα χάδια και τα φιλιά σε αυτό το σημείο.
  • Θυμηθείτε, θα νιώσει άβολα αν εκφράσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα κατά τη σωματική επαφή, έτσι αποφύγετέ το γιατί μπορεί να ξενερώσει. Εκείνη τη στιγμή πρέπει να σκεφτείτε μόνο τη διασκέδασή σας!
  • Προσπαθήστε να κάνετε σεξ μαζί του σε εξωτερικό χώρο. Αυτός ο αυθορμητισμός θα τον ενθουσιάσει.
  • Καλή ιδέα είναι επίσης να παίζετε ρόλους. Μην ξεχνάτε πως ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους, για αυτό υποδυθείτε όσο περισσότερους διαφορετικούς τύπους μπορείτε.
  • Βάλτε τον στο νόημα για αυτά που σκέφτεστε ξεκινώντας πρώτα μία συζήτηση μαζί του.
  • Να είστε προετοιμασμένες για πολλά προκαταρκτικά –του αρέσουν πολύ. Ενθαρρύνετέ τον να πειραματιστεί μαζί σας και εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε την περιπετειώδη προσωπικότητά του.
  • Αφήστε αναμμένα τα φώτα, διότι αυτός ο άνθρωπος θέλει να τα βλέπει όλα!
  • Είναι αντισυμβατικός και τα συναισθήματα τον φρικάρουν –για αυτό μην περιμένετε να γιορτάσετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μαζί του. Μην αφήσετε τις ρομαντικές σας προσδοκίες να σας κάνουν ό,τι θέλουν και διατηρήστε ανοιχτό μυαλό. Αυτό ισχύει για κάθε μέρα, όχι μόνο για τις 14 Φεβρουαρίου. Η ήρεμη και ανέμελη συμπεριφορά θα τον κρατήσει δίπλα σας.
  • Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας όσον αφορά τα γεγονότα. Ίσως ακούγεται περίεργο να ανάβει ένας άντρας με αυτό, αλλά ο άντρας Υδροχόος θα εντυπωσιαστεί αν γνωρίζετε τι συμβαίνει στον κόσμο και μπορείτε να κάνετε μία σωστή συζήτηση μαζί του. Αν πιστέψει πως βρίσκεστε στο ίδιο επίπεδο θα είστε η νικήτρια… μην υποκριθείτε όμως γιατί θα το καταλάβει αμέσως.
  • Να είστε ο εαυτός σας και να μην δώσετε πολλές βάσεις στις παραδόσεις των σχέσεων. Το ανοιχτό μυαλό σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον άντρα Υδροχόο.