Έρωτας και Ζυγός

zwdia-taro

Κοινοποίηση:

Ο σκοπός της ζωής των Ζυγών είναι μια ευτυχισμένη σχέση και η ύπαρξή του κινείται γύρω από τον έρωτα. Για τους Ζυγούς, μια ζωή χωρίς δεν αξίζει να τη ζει κανείς. Και δυσκολεύονται να λειτουργήσουν κανονικά χωρίς αγάπη, Έχουν απόλυτη ανάγκη από τη ζεστασιά που τους δίνει η αίσθηση ότι κάποιος τους αγαπάει και νοιάζεται γι’ αυτούς.

Γι’αυτό, πολλοί Ζυγοί ερωτεύονται τον ίδιο τον έρωτα, νομίζοντας πως ο ενθουσιασμός που νιώθουν είναι η Μεγάλη αγάπη. Υπάρχουν πολλοί δυστυχισμένοι Ζυγοί που παντρεύτηκαν χωρίς να το πολυσκεφτούν όταν ήταν πολύ νέοι, και πλήρωσαν τις συνέπειες της απερισκεψίας τους. Παρ’όλα αυτά συνήθως προτιμούν να υπομένουν μια κακή σχέση, παρά να τη διαλύσουν και να αντιμετωπίσουν τη μοναξιά.

Θα λέγαμε ότι ο ρομαντισμός εφευρέθηκε από τους Ζυγούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τα πάντα, από ποίηση μέχρι ακριβά γεύματα, για να κατακτήσουν την εκλεκτή ή τον εκλεκτό της καρδιάς τους. Είναι γεννημένοι για φλερτ και συχνά δεν αλλάζουν ούτε αφού συναντήσουν το σύντροφο των ονείρων τους. Αντίθετα, επιμένουν να δοκιμάζουν τη γοητεία τους πάνω σε καινούρια θύματα, για να σιγουρευτούν ότι δεν έχουν χάσει τις ικανότητές τους. Οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο γοητετικά ζώδια και ξέρουν να απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής.

zodia-zvdia-22

Οι Ζυγοί είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα, ο οποίος είναι το κέντρο του κόσμου τους. Είναι έτοιμοι, λοιπόν, να καταναλώσουν πολλή ενέργεια για να πετύχουν την αρμονία στις σχέσεις τους. Για τους Ζυγούς ο Έρωτας είναι μορφή Τέχνης, αλλά συνήθως δημιουργούνται προβλήματα όταν εκδηλώνεται η έμφυτη δυσκολία τους να πάρουν μια οριστική απόφαση που μπορεί να τους δεσμεύσει.