ζωδιο ζυγος: ιδανική ερωτικη σχεση

ζωδιο-ζυγος

ζωδιο ζυγος: ιδανική ερωτικη σχεση

 

Το ζωδιο του ζυγου θεωρείται το πιο ισορροπημένο από όλα τα ζωδια του ζωδιακου κύκλου και το σύμβολό του, η ζυγαριά, αντιπροσωπεύει την δικαιοσύνη.

 

Το ζωδιο του ζυγου είναι από τη φύση του παθητικό, αλλά σίγουρα υπερασπίζεται τα εδάφη του, όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα. Καθώς χρειάζεται εκτίμηση, θεωρείται συνεργάσιμο και ειλικρινές ζωδιο. Η ανάγκη του για αναγνώριση κάνει την κάθε είδους μορφή απομόνωσης, αφόρητη.

 

Οι ζυγοι εκτιμούν την αρμονία και τους αρέσει να είναι ερωτευμένοι. Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζωδιο, δουλεύουν σκληρά για να διατηρηθεί η σχέση τους. Το ζωδιο του υδροχοου είναι εκείνο που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ζυγού, έτσι θεωρείται ιδανικός συντροφος για το ζωδιο του ζυγου.

zodia-zvdia-22

 

 

Γιατί το ζωδιο του υδροχοου;

Ο ζυγος και ο υδροχοος έχουν την πιθανότητα να αποτελούν αδελφές ψυχές, καθώς είναι συμβατοί σε πάρα πολλά επίπεδα. Για αρχή, ο ζυγός έλκεται αμέσως από τον υδροχοο, εξαιτίας του πνεύματος. Αυτό το ζευγάρι θα έχει συζητήσεις γεμάτες νόημα καθημερινά.

 

Ο υδροχοος εκτιμά την συντροφικότητα του ζυγου για πολλούς λόγους, αλλά πιο πολύ επειδή δεν είναι κτητικός ή αποπνικτικός. Ο ζυγος δίνει στον υδροχοο τον χώρο που χρειάζεται, και ο υδροχοος είναι ευγνώμων για αυτό, δίνοντας στον ζυγο την αναγνώριση που χρειάζεται.

 

Μειονεκτηματα

Καθώς οι ζυγοί είναι συνειδητοί και μερικές φορές ντροπαλοί, δημιουργούνται προβλήματα όταν ο υδροχοος θέλει να φέρει όλο το κοινωνικό του δίκτυο μέσα στη σχέση, συμπεριλαμβάνοντας πολλούς φίλους και άπειρες δραστηριότητες. Όταν οι ζυγοί νιώθουν μόνοι μέσα σε ένα τεράστιο πλήθος, αποσύρονται και παθαίνουν κατάθλιψη. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες απογοητεύσεις μέσα στη σχέση, καθώς ο υδροχοος θα νιώσει παγιδευμένος, ενώ ο ζυγος παραμελημένος.