Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 17/3/2014

erwtikes-17314-ζωδια

Κοινοποίηση:

Κριός

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να εμπιστευτείτε τα κίνητρα ενός νέου προσώπου στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να προβάλετε τους φόβους σας στην κατάσταση.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ο σύντροφός σας δεν θα έχει το ίδιο κίνητρο με εσάς, να φτάσετε σε έναν κοινό σας στόχο. Συνεχίστε να βάζετε τα δυνατά σας στις δύσκολες καταστάσεις και σύντομα τα πράγματα θα βρουν την ισορροπία τους.

 

Δίδυμοι

Αν επιλέξετε να αφήσετε στην άκρη την δουλειά για να βιώσετε μία διασκεδαστική περιπέτεια με ένα πρόσωπο, ίσως χρειαστεί αργότερα να πληρώσετε το τίμημα. Πριν πάρετε κάποιο ρίσκο, σκεφτείτε πρώτα τις συνέπειες.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί να κλειστείτε στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό ρομαντικό ζήτημα. Προσέξτε όμως να μην απομακρυνθείτε υπερβολικά από τους άλλους, όσο έχετε στο μυαλό σας τα θέματα της καρδιάς.

 

Λέων

Οι διπλωματικές σας ικανότητες μπορούν να κάνουν θαύματα σε μία προκλητική ερωτική κατάσταση σήμερα. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να βρείτε κοινό έδαφος, αλλά η συμπόνια και το καλό ένστικτο δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν λάθος.

 

Παρθένος

Δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε αν σας απασχολεί ένα ερωτικό ζήτημα σήμερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε τι συμβαίνει στη καρδιά σας έτσι ώστε να κάνετε πρόοδο στον εξωτερικό κόσμο.

 

Ζυγός

Η συμπεριφορά σας δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στον σύντροφό σας σήμερα. Αν μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία σας και ταυτόχρονα να κάνετε αυτό που πρέπει στη σχέση σας, τότε όλα θα πάνε μια χαρά.

 

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να κλείσετε ένα κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή και να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουριο. Αυτή η αλλαγή έχει ήδη αρχίσει, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να νιώσετε πως τα πράγματα έχουν φτάσει στο τέλος.

 

Τοξότης

Ίσως σκέφτεστε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να επικεντρωθείτε στο παρόν. Σκεφτείτε την μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρετε, αλλά να θυμάστε πως η υπερβολική ανάλυση θα σας οδηγήσει στη σύγχυση.

 

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να παραμείνετε ουδέτεροι, όσον αφορά ένα ερωτικό ζήτημα. Το άλλο σας μισό θα προσπαθήσει να σας τραβήξει με το μέρος του, αλλά θα χρειαστεί να πάρετε αυτή την απόφαση ολομόναχοι.

 

Υδροχόος

Παρά το δράμα που βιώνετε στην ερωτική σας ζωή τώρα, κατά κάποιο τρόπο θα καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πράγματα σήμερα. Οι συναισθηματικές αντιδράσεις σας θα είναι όμορφες και θετικές αν ακολουθήσετε τη καρδιά σας.

 

Ιχθύες

Οι ρομαντικές σας επιθυμίες θα ζωγραφίσουν μία εικόνα που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Προσέξτε να μην μπερδέψετε τις φαντασιώσεις σας με τη πραγματικότητα. Παραμείνετε συναισθηματικά συνδεδεμένοι με την εσωτερική σας φωνή, αλλά μην χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 17 ΕΩΣ 23/3/2014

17/3/2014: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ