Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 23/3/2014

erwtikes-23314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Όσο περισσότερο πλησιάζετε έναν ρομαντικό σας στόχο, τόσο πιο ευάλωτοι θα είστε στα αυξημένα προβλήματα της ερωτικής σας ζωής σήμερα. Χρειάζεται να προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις, πράγμα που είναι πιο  εύκολο από όσο φαντάζεστε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Σήμερα θα νιώσετε άγχος καθώς θα προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι από τον σύντροφό σας. Δεν είναι τόσο άσχημο να μιλήσετε για αυτό, αρκεί οι προθέσεις σας να είναι σωστές και να παραμείνετε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας.

 

Δίδυμοι

Μην προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε την κακή σας συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό στην ερωτική σας ζωή, καθώς θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μία ειλικρινής απολογία και λίγος χρόνος είναι αυτό που χρειάζεστε.

 

Καρκίνος

Αν σχεδιάζετε να πιέσετε μία ερωτική κατάσταση, σκεφτείτε πρώτα τις συνέπειες των πράξεών σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν πρόκειται να κερδίσετε περισσότερα αν απλά κάνετε πίσω.

 

Λέων

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας, αν μία ερωτική κατάσταση αρχίσει να αλλάζει σήμερα. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις του προσώπου που σας απασχολήσει, ειδικά αν οι καταστάσεις δεν σταθεροποιηθούν μέσα στη μέρα.

 

Παρθένος

Αυτή τη στιγμή ψάχνετε για μία μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Αν ξεφορτωθείτε τους παλιούς κανόνες, θα θέσετε τα θεμέλια για μία νέα συμπεριφορά που θα σας οδηγήσει σε ένα ολοκαίνουριο ρομαντικό κεφάλαιο.

 

Ζυγός

Σήμερα θα πιστέψετε πως ο σύντροφός σας δουλεύει εναντίον σας, αλλά κάνετε λάθος. Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας σε κάτι που είναι απλά διαφορετική προσέγγιση από τη δική σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα βιώσετε την ανακούφιση που χρειάζεστε, όσον αφορά τα κοινά σας οικονομικά με τον σύντροφό σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις οικονομικές σας κινήσεις, όσο σκέφτεστε ποιο πρέπει να είναι το επόμενό σας βήμα.

 

Τοξότης

Τα συναισθήματά σας θα είναι ορατά σε κάποιο πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής, τώρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και σας προωθεί να εκφράσετε τον εαυτό σας. Ένας πιστός φίλος θα μπορέσει να σας δώσει την σοφία που χρειάζεστε.

 

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να κάνετε υπομονή όσον αφορά μία ερωτική κατάσταση σήμερα. Αντί να προβείτε σε πράξεις που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω αργότερα, ψάξτε στοιχεία για να βρείτε το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε. Το ένστικτο θα σας οδηγήσει σωστά.

 

Υδροχόος

Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν ζητήσετε τη βοήθειά τους σε ένα αρκετά δύσκολο ερωτικό δίλημμα. Σκεφτείτε προσεκτικά προτού μιλήσετε. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τις σωστές λέξεις.

 

Ιχθύες

Τα ρομαντικά σας όνειρα θα έχουν σήμερα περισσότερο νόημα από όσο μπορείτε να καταλάβετε. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι για να σκεφτείτε την επόμενη κίνηση που πρέπει να πάρετε στην ερωτική σας ζωή. Η φαντασία σας θα αποτελέσει αστείρευτη πηγή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/3/2014