Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 23/3/2014

imerisies-21314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Η δουλειά θα σας φανεί ανυπόφορη σήμερα, καθώς οι σκέψεις σας θα είναι στο σπίτι με την οικογένειά σας, τους φίλους ή τον σύντροφό σας. Δεν θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας, και ίσως κάνετε αρκετά τηλεφωνήματα για να ακούσετε μία φιλική φωνή. Στο μυαλό σας θα υπάρχουν εικόνες από όμορφα αντικείμενα, όμως μην ανησυχείτε. Η συγκέντρωσή σας θα επανέλθει αύριο.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η φυσική σας ευαισθησία και συμπόνια θα επηρεαστούν έντονα σήμερα, από ισχυρά συναισθήματα έρωτα και στοργής για όλο τον κόσμο. Έτσι, το πιθανότερο είναι να λάβετε και εσείς το δικό σας μερίδιο στοργής σε κάθε επίπεδο. Ο σύντροφός σας θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικός για αυτό χαλαρώστε και αφήστε τον να σας λούσει με προσοχή. Κάποιοι θα λάβετε μία απίστευτη δύναμη από τα παιδιά σας.

 

Δίδυμοι

Είστε γεμάτοι ενέργεια από τη φύση σας και σήμερα θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Θα ασχοληθείτε έντονα με την εμφάνισή σας καθώς θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας ή κάποιον υποψήφιο. Μην ανησυχείτε. Θα λάβετε αρκετή προσοχή αυτό το απόγευμα και από αυτό το άτομο αλλά και από άλλους, πράγμα που θα ενισχύσει τους δεσμούς σας.

 

Καρκίνος

Θα ξεκινήσετε τη μέρα σας νιώθοντας ανασφάλεια για τα πάντα γύρω σας. Η αυξημένη πίεση στην εργασία θα τεντώσει τα νεύρα σας. Ωστόσο, η αγάπη και η προσοχή από τους φίλους, τα παιδιά και από ένα ιδιαίτερο πρόσωπο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα στο δευτερόλεπτο. Το απόγευμα, χαλαρώστε και περάστε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας.

 

Λέων

Σήμερα θα έρθουν κάποια χρήματα στο δρόμο σας σαν ανταμοιβή για τη σκληρή σας δουλειά. Ίσως πάρετε κάποιο μπόνους ή σας κάνουν αύξηση. Όπως και να έχει, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά. Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον και οι σχέσεις σας θα είναι ζεστές και οικείες. Περάστε το απόγευμα γιορτάζοντας!

 

Παρθένος

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να πάτε σε κάποιο πάρτι ή να συμμετάσχετε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην μείνετε πολύ, καθώς θα θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο με τον σύντροφό σας. Θα αισθανθείτε υπέροχα και θα είστε έντονα αισιόδοξοι για το μέλλον σας καθώς και για το μέλλον της σχέσης σας. Το μέλλον έτσι και αλλιώς θα είναι φωτεινό.

 

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσετε απίστευτα αισιόδοξοι. Ίσως επιλέξετε να διοχετεύσετε λίγο από τον ενθουσιασμό σας στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Η αισθητική σας χτυπάει κόκκινο, όπως επίσης και η σωματική σας ενέργεια, έτσι αν επιλέξετε μία πορεία δράσης, θα επιμείνετε μέχρι τέλους. Τα οικογενειακά μέλη ή κάποια κοντινά σας πρόσωπο θα θελήσουν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υπέροχη ατμόσφαιρα.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα βιώσετε αρκετές ζεστές και στοργικές συζητήσεις. Ίσως λάβετε κάποιο γράμμα, μερικά τηλεφωνήματα, e-mail ή μηνύματα στο κινητό. Κάποιοι φίλοι που έχετε να τους είτε καιρό θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Οι σχέσεις με την οικογένεια ή το σύντροφό σας θα είναι υποστηρικτικές και οικείες. Θα εκτιμήσετε πραγματικά την ζωή σας για αυτό που είναι.

 

Τοξότης

Καλά νέα! Φαίνεται πως θα έρθουν κάποια χρήματα στο δρόμο σας. Ίσως πάρετε κάποιο μπόνους ή κάνετε τόσο καλή δουλειά το τελευταίο καιρό που θα σας κάνουν αύξηση. Όταν το ακούσετε αυτό, η διάθεσή σας φυσικά θα εκτοξευθεί, και επειδή θα νιώθετε όμορφα, θα είστε απίστευτα ευγενικοί στους γύρω σας. Να είστε σίγουροι πως θα το εκτιμήσουν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα βιώσετε, για λίγο, τον πιο έντονο και εκλεπτυσμένο τύπο πνευματικής αγάπης. Ίσως προέρχεται από έναν φίλο, ένα παιδί, έναν σύντροφο κλπ. Θα νιώσετε επίσης έντονα καλλιτεχνικοί, έτσι ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε εκείνο το πρότζεκτ που έχετε αφήσει εδώ και καιρό στην άκρη. Μην αφήσετε την ημέρα ανεκμετάλλευτη για κανένα λόγο.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσετε αρκετά ισχυροί και πως έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας. Θα είστε ευγενικοί απέναντι σε όλο τον κόσμο και θα λάβετε το ίδιο σαν αντάλλαγμα. Θα νιώσετε ρομαντικοί, παθιασμένοι αλλά και ανυπόμονοι να συναντήσετε το σύντροφό σας. Η φαντασία σας θα χτυπήσει κόκκινο, και πολύ πιθανό να αγοράσετε κάποιο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Ιχθύες

Σήμερα θα είστε στοργικοί απέναντι σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε αυτούς που συνήθως σας εκνευρίζουν. Οι συνεργάτες, οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφό σας θα χαρούν για αυτή σας τη λάμψη και θα εκτιμήσουν στο έπακρο τη συμπεριφορά σας. Θα νιώσετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι, με αποτέλεσμα να θελήσετε να αγοράσετε κάποια δώρα. Μην ξεχάσετε όμως να πάρετε και κάτι για τον εαυτό σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/3/2014