Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 30/3/2014

Κοινοποίηση:

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας εμπνέει να αναθεωρήσετε ένα ερωτικό ζήτημα που δεν εξελίχθηκε πολύ καλά στο παρελθόν. Θα έχετε κοσμική υποστήριξη αν θελήσετε να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο.

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον 12ο Οίκο σας, θα φέρει κάποιους φόβους στην επιφάνεια όσον αφορά μία ερωτική κατάσταση. Παραμείνετε θετικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας για να διώξετε τις αμφιβολίες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε κάτι καλό για τον κόσμο. Αν συμπεριλάβετε τον σύντροφό σας στις προσπάθειες, όχι μόνο θα έρθετε πιο κοντά, αλλά θα ενισχύσετε τη σχέση σας.

Καρκίνος

Αν και το να έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο στην ερωτική σας σχέση είναι κάτι καλό, σήμερα δεν θα είναι αρκετό. Είναι ριψοκίνδυνο να κάνετε κάποια τολμηρή πράξη, αλλά μόνο έτσι θα βιώσετε τις μεγαλύτερες ρομαντικές ανταμοιβές.

Λέων

Αν η λύση σε μία ρομαντική υπόθεση ήταν φευγαλέα τον τελευταίο καιρό, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 9ο Οίκο, θα σας βοηθήσει σήμερα. Ίσως χρειαστεί να πάρετε ένα ρίσκο για να πάρετε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο Οίκο σας, θα πάρετε ένα καλό μάθημα καθώς θα ανακαλύψετε πως η λύση σας σε ένα ζήτημα δεν έχει αποτέλεσμα. Η αναζήτησή σας θα συνεχιστεί παρά την έλλειψη απαντήσεων.

Ζυγός

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο Οίκο σας, θα είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την ένταση σε μία νέα ερωτική σχέση. Εκφράστε τον εαυτό σας ανοιχτά και θα εμποδίσετε την οποιαδήποτε συναισθηματική σύγχυση.

Σκορπιός

Οι μικρές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή θα έχουν θετικό αντίκτυπο πάνω σας. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικά δραματικοί. Ακόμα και η παραμικρή αλλαγή στην προσέγγισή σας θα οδηγήσει σε κάτι καλό.

Τοξότης

Βρείτε λίγο χρόνο για να προγραμματίσετε λίγη ρομαντική διασκέδαση. Χάρη στη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 5ο Οίκο σας, ο έρωτας θα είναι ανέμελος και συναρπαστικός!

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 4ο Οίκο σας, θα πυροδοτήσει κάποια βαθιά συναισθήματα που πρέπει να μοιραστείτε με κάποιο πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής. Όταν ανοίξετε την ψυχή σας θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Υδροχόος

Οι λέξεις σας θα έχουν βάρος σήμερα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 3ο Οίκο σας. Κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής θα νιώσει απίστευτη έλξη από τις προοπτικές σας.

Ιχθύες

Μία αυθόρμητη οικονομική απόφαση δεν θα είναι σοφή κίνηση σήμερα. Μιλήστε για τους οικονομικούς σας στόχους στον σύντροφό σας και δουλέψτε μαζί για να βρείτε την οικονομική σταθερότητα που θέλετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/3/2014

30/3/2014: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ