Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 30/3/2014

zwdia-provlepseis-astrologia

Κοινοποίηση:

Κριός

Είναι ανώφελο να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να μην πάρετε κάποιο ρίσκο, καθώς η παρορμητική Νέα Σελήνη έχει να κάνει με εσάς. Αν βιώσατε κάποια λάθος αρχή πρόσφατα, τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να προσπαθήσετε ξανά. Η επιτυχία μπορεί να γίνει δική σας αν είστε επίμονοι και δεν χάσετε την πίστη σας. Μην διστάσετε να δείξετε τις καλύτερές σας προθέσεις και την θέληση να δουλέψετε πιο σκληρά από τους άλλους. Αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψετε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Τα ζωντανά σας όνειρα ίσως σας έδωσαν ανήσυχο ύπνο χθες το βράδυ. Ευτυχώς, θα μπορέσετε να επικεντρώσετε ξανά τη προσοχή σας αν ξεκινήσετε τη μέρα σας με θετική συμπεριφορά. Η σημερινή Νέα Σελήνη στον 12ο Οίκο σας, θα ξυπνήσει υποσυνείδητους φόβους, αλλά θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε την αντίσταση αν τους αντιμετωπίσετε. Όσο πιο πολλά πράγματα κάνετε τώρα στον εξωτερικό κόσμο, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να χαθείτε στην αμφιβολία.

 

Δίδυμοι

Ο εθελοντισμός σε μία οργάνωση ή σε κάποιο σκοπό ακούγεται πολύ καλή ιδέα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 11ο Οίκο σας. Ίσως ψάχνετε επίσης για κάτι εποικοδομητικό, αλλά δεν πρόκειται να το ευχαριστηθείτε αν δεν υπάρξει θετικό κοινωνικό όφελος. Αν και το να ανακατεύεστε με τους άλλους είναι συνήθως πηγή χαράς, επιλέξτε μία δραστηριότητα στην οποία θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Η καθιέρωση φιλόδοξων στόχων δεν είναι αρκετή. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βάλετε τις καλές σας προθέσεις σε λειτουργία σήμερα κάνοντας την κίνησή σας. Μην χαραμίσετε αυτή την ισχυρή στιγμή χωρίς αποφασιστική δράση, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πέφτει στον 10ο Οίκο σας. Μην ανησυχείτε για αυτά που θα καταφέρετε ή για το πόσο μακριά θα φτάσετε με το μονοπάτι που ακολουθείτε. Θυμηθείτε, το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό.

 

Λέων

Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε ένα περίπλοκο σενάριο σήμερα, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε συνειδητά τον καλύτερο τρόπο για να το αντιμετωπίσετε. Ίσως έχετε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, αλλά η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 9ο Οίκο σας θα αποκαλύψει μία λύση που δεν ήταν ορατή τις προηγούμενες μέρες. Δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψετε αν οι πράξεις σας θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρπάξτε την ευκαιρία και δείτε που θα σας οδηγήσει. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε περισσότερο.

 

Παρθένος

Τα σημερινά γεγονότα ίσως ξεκινήσουν ένα ταξίδι ερωτήσεων, κατά τη διάρκεια του οποίου όσο πιο βαθιά πηγαίνετε τόσο λιγότερα θα γνωρίζετε. Το μάθημα είναι η πραγματική σοφία που θα αποκτήσετε όταν σταματήσετε τις εμμονές με την έρευνά σας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο Οίκο σας, είναι μία υπενθύμιση πως δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να εμπιστευτείτε την διαδικασία και να προχωρήσετε.

 

Ζυγός

Ίσως ήρθε η στιγμή να ξυπνήσετε τις δυναμικές μίας σχέσης που διατηρείτε ή να ανάψετε τις φλόγες μίας καινούριας, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού δίνει έμφαση στον 7ο Οίκο σας. Η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης θα συναντήσει τον Ουρανό, αναγκάζοντάς σας να αλλάξετε γρήγορα κατεύθυνση, χωρίς κάποια λογική. Ωστόσο, αν δεν τιμήσετε την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, οι άλλοι ίσως καταλάβουν την καταπιεσμένη σας ενέργεια και δράσουν παρορμητικά για να ταρακουνήσουν τα πράγματα. Είναι καλύτερο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας παρά να αφήσετε κάποιον άλλον να το κάνει για εσάς.

 

Σκορπιός

Ήρθε επιτέλους η μέρα για αλλαγές στην καθημερινότητά σας, αλλά οι πράξεις σας δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά δραματικές για να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο σας, προτείνοντας πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με μικρά βήματα. Μην περιμένετε όμως μέχρι την επόμενη μέρα. Πρέπει να κάνετε κάτι τώρα για να εκμεταλλευτείτε αυτή την μαγική στιγμή.

 

Τοξότης

Βιώνετε ήδη μία διαμάχη μέσα σας όσον αφορά την ισορροπία της εργασίας και του παιχνιδιού, αλλά η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 5ο Οίκο σας, θα δώσει έμφαση στην πιο ανέμελη πλευρά της ζωής. Είναι σχεδόν αδύνατο να είστε σοβαροί σήμερα, ακόμα και αν έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις. Όμως, μην αγχωθείτε αν αφήσετε κάτι στη μέση σήμερα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε μία άμεση δήλωση για τα συναισθήματά σας. Όμως, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πυροδοτεί τον 4ο Οίκο σας, έτσι ίσως είναι καλύτερο να τα μοιραστείτε με κάποιον που εμπιστεύεστε. Θέλετε οι άλλοι να σας καταλάβουν, αλλά είναι πιο σωστό να δώσετε τέτοιου είδους πληροφορίες σε φίλους και σε οικογενειακά πρόσωπα. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, για αυτό περιμένετε μέχρι να βρείτε το σωστό πρόσωπο, το σωστό μέρος και τη κατάλληλη στιγμή πριν αποκαλύψετε τα πιο σκοτεινά σας μυστικά.

 

Υδροχόος

Τα πάντα θα ακούγονται πιο σημαντικά σήμερα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 3ο Οίκο σας. Ευτυχώς, θα μπορέσετε να καθιερώσετε τον τόνο για τις αλλαγές στη ζωή σας, γράφοντας για τους στόχους σας, πληροφορώντας τους γύρω σας για την προοπτική σας ή εμπνέοντας τους φίλους και συνεργάτες σας με τις καινοτόμες ιδέες σας. Μην περιμένετε από κάποιον άλλον να πάρει τα ηνία. Πείτε αυτό που σκέφτεστε και λάβετε δράση. Όποιος διστάσει χάνει.

 

Ιχθύες

Είναι σοφή κίνηση να χρησιμοποιήσετε την ισχυρή ενέργεια της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Κριού για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, καθώς θα προσγειωθεί στον 2ο Οίκο σας. Ωστόσο, ίσως πάρετε μία αυθόρμητη απόφαση η οποία δεν θα σας εξυπηρετήσει όπως θα θέλατε. Αντί να βιαστείτε, πάρτε το χρόνο σας πριν από κάθε σημαντική αλλαγή. Η καλύτερη στρατηγική είναι να καθορίσετε ένα μακροχρόνιο σχέδιο με σκοπό την σταθερότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/3/2014

30/3/2014: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ