Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 27/3/2014

erwtikes-27314-ζωδια

Κριός

Θέλετε να δουλέψετε παρέα με το σύντροφό σας πάνω σε ένα πρότζεκτ σήμερα, αλλά ίσως νιώσετε παραμελημένοι, αν αυτά που δίνετε δεν τα πάρει στα σοβαρά. Το συναίσθημα αυτό θα περάσει. Τα πράγματα θα είναι πιο θετικά αύριο.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μην προσπαθήσετε να αποδείξετε πως οι ιδέες σας είναι καλύτερες, ειδικά αν το άλλο σας μισό δεν το αποδέχεται με τίποτα. Συνεχίστε αυτό που κάνετε και σύντομα θα λάβετε την αποδοχή που θέλετε.

 

Δίδυμοι

Για να διατηρήσετε την ειρήνη στην ερωτική σας σχέση, ίσως θελήσετε να αφήσετε στην άκρη τις δικές σας απόψεις σήμερα. Αφήστε τις εντάσεις να εξελιχθούν φυσικά. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε, αρκετά σύντομα.

 

Καρκίνος

Ίσως προσπαθείτε να καλύψετε ένα κενό στην ερωτική σας σχέση, την ίδια στιγμή που ο σύντροφός σας χρειάζεται λίγο χώρο. Βάλτε τα δυνατά σας για να μην φέρετε περισσότερο άγχος στην κατάσταση. Τα πράγματα θα βρουν την ισορροπία τους από μόνα τους.

 

Λέων

Αν και σήμερα θα βιώσετε αρκετά έντονα ανοιξιάτικα συναισθήματα, σκεφτείτε το δύο φορές πριν τα μοιραστείτε με κάποιον. Το μυστήριο είναι κάτι που θα σας κάνει αρκετά ελκυστικούς.

 

Παρθένος

Αν τα ρομαντικά σας σχέδια δεν εξελιχθούν έτσι όπως τα οραματιστήκατε σήμερα, δείτε αν μπορείτε να βγάλετε κάτι θετικό από όλη τη κατάσταση. Ο τελικός στόχος δεν έχει αλλάξει, για αυτό προσπαθήστε να βρείτε μία ωφέλιμη τροχιά.

 

Ζυγός

Ταρακουνήστε την ερωτική σας ζωή έντονα και θα βρείτε μία λύση σε ένα ρομαντικό δίλημμα. Θα χρειαστεί θάρρος για να κάνετε το μεγάλο άλμα, αλλά θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε σήμερα.

 

Σκορπιός

Η ικανότητά σας να παίρνετε στα χέρια σας κάθε κατάσταση της ερωτικής σας σχέσης, θα σας ωφελήσει σήμερα. Προσπαθήστε όμως να μην ξεπεράσετε τα όρια του συντρόφου σας. Ακούστε προσεκτικά και δώστε το παράδειγμα.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον 3ο Οίκο σας, ίσως νιώσετε πως προσπαθείτε να ηρεμήσετε μία έντονη κατάσταση στην ερωτική σας σχέση. Μην πιέσετε τα πράγματα. Σκεφτείτε προσεκτικά την επόμενή σας κίνηση.

 

Αιγόκερως

Θα κάνετε μεγαλύτερη πρόοδο σε μία ερωτική κατάσταση αν πάρετε το χρόνο σας για να αναθεωρήσετε τους στόχους σας. Ακούστε τα λόγια ενός σοφού φίλου και δεν θα το μετανιώσετε.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα εντείνει τα συναισθήματά σας όσον αφορά μία ρομαντική κατάσταση. Είναι απαραίτητο να πάρετε λίγο χρόνο για να τα ξεκαθαρίσετε. Κρατήστε τη καρδιά σας ανοιχτή όσο ψάχνετε για απαντήσεις.

 

Ιχθύες

Τα ερωτικά σας οράματα ίσως να μην βγάζουν νόημα σήμερα, αλλά είναι σημαντικά όπως και να έχει. Δώστε τους χρόνο για να γεμίσουν τη καρδιά και τη ψυχή σας. Οι απαντήσεις που ψάχνετε ίσως να μην έρθουν με λόγια προς το μέρος σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 27/3/2014