Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 27/3/2014

imerisies-27314-zvdio

Κοινοποίηση:

Κριός

Δεν θέλετε να δουλέψετε μόνοι σας τώρα, ακόμα και αν συνήθως σας αρέσει να βρίσκεστε πολύ πιο μπροστά από τους άλλους. Η επίσκεψη της Σελήνης στον 11ο Οίκο σας θα συνδέσει τα συναισθήματά σας με άλλα μέλη του κοινωνικού σας κύκλου. Ωστόσο, ίσως νιώσετε την απόρριψη, αν κάποιος δεν θέλει να γίνετε μέλος της ομάδας. Όμως δεν υπάρχει λόγος να κρατήσετε κακία. Θα νιώσετε καλύτερα την επόμενη μέρα αν υιοθετήσετε θετική συμπεριφορά.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Έχετε την ικανότητα να γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε στη δουλειά σας, ακόμα και αν οι ιδέες σας έρχονται σε αντίθεση με την γενική άποψη. Μην σπαταλήσετε ενέργεια προσπαθώντας να αποδείξετε τη λογική της σκέψης σας. Οι συνεργάτες σας δεν πρόκειται να σας πιστέψουν. Ευτυχώς, ξέρετε τη δουλειά σας καλύτερα από τον οποιονδήποτε, για αυτό βάλτε το σχέδιό σας σε δράση. Θα κερδίσετε σεβασμό και θαυμασμό όταν όλοι συνειδητοποιήσουν το όραμά σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε.

 

Δίδυμοι

Αν και συνήθως δεν χάνετε τα λόγια σας, σήμερα θα έχετε τη θέληση να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, ακόμα και αν διαφωνείτε. Ίσως σκεφτείτε να δώσετε μία μάχη πρώτα, αλλά για το καλό της αρμονίας, μην το κάνετε. Επιτρέψτε στις εξωτερικές καταστάσεις να καθορίσουν το επόμενό σας βήμα. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε τόσο πολύ για να αποδείξετε την αξία σας.

 

Καρκίνος

Ίσως υπάρξει κάποια σύγχυση ήμερα, καθώς θέλετε να είστε συναισθηματικά πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε, ενώ εκείνοι θέλουν να διατηρήσουν μία απόσταση. Αυτή η  κατάσταση θα είναι γεμάτη άγχος, έτσι αναθεωρήστε τα συναισθήματά σας πριν να είναι πολύ αργά. Στο τέλος, πρέπει απλά να διατηρήσετε τα κεκτημένα. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα υπερβολικά στα σοβαρά καθώς όλες οι σχέσεις έχουν το δικό τους ρυθμό. Επικεντρωθείτε στα όνειρά σας.

 

Λέων

Σήμερα θα έχετε άφθονες ιδέες και οι αισθήσεις σας θα είναι ολοζώντανες. Όπως και να έχει, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσετε τις ανορθόδοξες σκέψεις σας, και αν πείτε πάρα πολλά θα υπάρξουν κάποιες αρνητικές επιπτώσεις. Θυμηθείτε πως δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε οτιδήποτε περνά από το μυαλό σας. Αν κάποιος σας κάνει μία ερώτηση, ίσως χρειαστεί να απαντήσετε μόνο με ένα χαμόγελο.

 

Παρθένος

Η χαλάρωση δεν επεκτείνει τις φιλοδοξίες σας. Όμως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καθυστερήσεις που θα βιώσετε προς όφελός σας. Αντί να ψάχνετε για διαφορετικές δουλειές και προσδοκίες, μείνετε στην πορεία σας για λίγο καιρό ακόμα. Εντωμεταξύ, κρατήστε ανοιχτές τις επιλογές σας ενώνοντας τα μικρά κομμάτια σε ένα μεγάλο σχέδιο. Οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι πολλές αν δεν χάσετε το βραβείο από τα μάτια σας.

 

Ζυγός

Θα είναι αρκετά δύσκολο να προσεγγίσετε την εργασία σας με λογική και δικαιοσύνη σήμερα. Ωστόσο, να θυμάστε πως οι πιο περίεργες ιδέες είναι αυτές που παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην σπαταλήσετε χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσετε την ισορροπία σας όσο σκέφτεστε την επόμενή σας κίνηση. Ταρακουνήστε τα πράγματα και θα δείτε μία ποικιλία επιλογών μπροστά σας. Μερικές φορές ένα μεγάλο άλμα πίστης είναι ο καλύτερος τρόπος να φέρετε θετικές αλλαγές.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε τα μικρά προβλήματα στο σπίτι με εντελώς διαφορετική στρατηγική. Αντί να κάνετε τα συνηθισμένα, θα θελήσετε να πάρετε τον έλεγχο και να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος. Όμως, αν γίνετε υπερβολικά αυταρχικοί, να είστε σίγουροι πως θα γυρίσει εναντίον σας. Κάντε ένα βήμα και ακούστε τις απόψεις των άλλων. Θα μπορέσετε να σώσετε τη μέρα σας.

 

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον 3ο σας Οίκο. Θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τόσες πολλές ξεχωριστές αλληλεπιδράσεις, και μάλλον δεν θα καταλάβετε πως η μία σχέση επηρεάζει την άλλη. Ωστόσο, να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο. Πάρτε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε με τους άλλους και μην ανησυχείτε αν δεν έχετε βρει ακόμα τις απαντήσεις που ψάχνετε.

 

Αιγόκερως

Η αναθεώρηση του κινήτρου σας και η προσαρμογή των στόχων σας θα κάνει το μονοπάτι σας πιο εύκολο. Όμως οι προθέσεις σας ίσως να μην είναι τόσο ξεκάθαροι όσο νομίζετε, έτσι θα χρειαστεί να ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνοντας μία προσπάθεια να ξεμπλέξετε τις υποσυνείδητες επιθυμίες σας. Μην διστάσετε να εμπιστευτείτε κάποιον. Η συμβουλή που θα λάβετε από έναν σύμβουλο, προπονητή ή έμπιστο φίλο σήμερα θα κάνει τη διαφορά. Είναι σημάδι δύναμης να γνωρίζετε πότε πρέπει να ζητήσετε βοήθεια.

 

Υδροχόος

Θα είστε έντονα ευαίσθητοι απέναντι στα μικρά πράγματα σήμερα, εξαιτίας της Σελήνης στο ζώδιό σας, η οποία θα φέρει τα συναισθήματά σας στην επιφάνεια και σε κοινή θέα. Όμως μην πιέσετε τις καταστάσεις, καθώς δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να βυθιστείτε σε ένα σημαντικό ζήτημα. Εντωμεταξύ, παρατηρήστε τις αντιδράσεις σας και ανοίξτε ή κλείστε τη καρδιά σας αναλόγως. Αν περιμένετε λίγο περισσότερο μέχρι να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, τα αποτελέσματα θα είναι ιδανικά. Επιδείξτε την αγάπη σας μέσα από τις πράξεις και όχι στα λόγια.

 

Ιχθύες

Θα νιώσετε πως περπατάτε μέσα στα όνειρά σας και πως ο συμβολισμός αυτός θα σας ακολουθεί όλη τη μέρα. Το πρόβλημα είναι πως οι εικόνες που βλέπετε δεν βγάζουν νόημα με βάση τη λογική σας. Τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε τις σκέψεις σας, αυτές θα εξαφανίζονται αμέσως. Καλλιεργήστε τα όνειρά σας δίνοντας άδεια στον εαυτό σας να περιπλανηθεί, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι που θα βρεθείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 27/3/2014