Ερωτικές Προβλέψεις Σάββατο 15/3/2014

erwtikes-15314-provlepseis

Κοινοποίηση:

Κριός

Θα είναι δύσκολο να πάρετε μία ρεαλιστική απόφαση στην ερωτική σας ζωή, αν οι ρομαντικοί περισπασμοί συνεχίζουν να σας βάζουν σε πειρασμό. Θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσετε προς το τέλος της ημέρας.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μην εκπλαγείτε αν μία νέα ρομαντική έλξη σας αποσπάσει έντονα τη προσοχή σας σήμερα. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε μία άγρια συναισθηματική κατάσταση, βρείτε χρόνο για να ανακαλύψετε τι είναι καλύτερο για εσάς και για τη καρδιά σας σήμερα.

 

Δίδυμοι

Η λογική δεν πρόκειται να παίξει κάποιο ρόλο σε μία ρομαντική κατάσταση σήμερα. Θα απογοητευτείτε αν προσπαθήσετε να βγάλετε νόημα σε αυτά που συμβαίνουν. Βάλτε τα δυνατά σας για να καταλάβετε με τη καρδιά σας και όχι με το μυαλό σας.

 

Καρκίνος

Η αλληλεπίδραση με ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σας, θα ενεργοποιήσει ισχυρά ρομαντικά συναισθήματα σήμερα. Μην ασχοληθείτε υπερβολικά με τα μακροχρόνια αποτελέσματα. Θα μάθετε περισσότερα με τη πάροδο του χρόνου.

 

Λέων

Θα χρειαστείτε συναισθηματική αυτοπεποίθηση για να μοιραστείτε τα πάθη σας, και σήμερα θα είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα. Μην σκέφτεστε το αποτέλεσμα. Επικεντρωθείτε στη καρδιά σας.

 

Παρθένος

Μπορεί στην αρχή να φαίνεται πως δεν υπάρχει χρόνος για να περάσετε με τον σύντροφό σας. Όμως, αν σχεδιάσετε σωστά τη μέρα σας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και αργότερα να ενδώσετε σε λίγη ρομαντική διασκέδαση.

 

Ζυγός

Μία αναπάντεχη σειρά καταστάσεων θα ταρακουνήσουν την ρομαντική σας ζωή σήμερα. Αν αποδεχτείτε τις ανατροπές, θα δημιουργήσετε πραγματική μαγεία στην ερωτική σας ζωή.

 

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας και ο Άρης θα επηρεάσουν τα συναισθήματά σας σήμερα, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε μία αναπάντεχη ανατροπή στην ερωτική σας ζωή. Μην αντισταθείτε. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων.

 

Τοξότης

Σήμερα θα τραβήξετε περισσότερη προσοχή στην ερωτική σας ζωή από ότι είστε συνηθισμένοι, και θα σας αρέσει! Ένα κομμάτι σας προτιμά να μένετε στην αφάνεια, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεστε τώρα είναι να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής.

 

Αιγόκερως

Αν τα κοινωνικά σχέδιά σας δεν πρόκειται να ωφελήσουν μία ερωτική κατάσταση, ίσως αποφασίσετε να τα ακυρώσετε. Είστε συγκεντρωμένοι πάνω σε έναν συγκεκριμένο ρομαντικό στόχο, και οι επιλογές σας θα δείξουν αυτά που είναι πιο σημαντικά για εσάς.

 

Υδροχόος

Ο Άρης ενεργοποιεί την Αφροδίτη σήμερα, προσθέτοντας δημιουργικά καύσιμα στην ρομαντική σας φωτιά. Ακόμα και αν θέλετε να βιώσετε μία χαλαρή μέρα, οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να λάβετε δράση απέναντι σε έναν ρομαντικό στόχο που αξίζει τον κόπο.

 

Ιχθύες

Αν δεν έχετε αυτοπεποίθηση σήμερα, τότε οι προοπτικές σας για μία ερωτική κατάσταση θα αποτύχουν. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα σας δώσει σημαντικές συμβουλές. Εξαρτάται από εσάς αν θα επιλέξετε να τον ακούσετε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3/2014