Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 15/3/2014

imerisies-15314-problepseis-ζωδια-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Οι επιθυμίες θα σας τραβήξουν προς πολλές κατευθύνσεις σήμερα, αλλά εσείς είστε αποφασισμένοι να επιλέξετε την πιο πρακτική. Αν και η τελική σας απόφαση μπορεί να μην είναι και η πρώτη, η ανάγκη σας για αποτελεσματικότητα θα μεγαλώνει όσο περνά η μέρα. Όμως, δεν θα είναι εύκολο να αποφασίσετε, διότι οι καταστάσεις θα σας βάλουν σε πειρασμό με ευχάριστους περισπασμούς. Θυμηθείτε, μπορείτε να κάνετε το σωστό και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε αν το αποφασίσετε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μία ρομαντική έλξη θα επηρεάσει τη μέρα σας, αλλά δεν θα είναι γεμάτη με διασκέδαση και παιχνίδια καθώς ο έρωτας σήμερα θα έχει κόστος. Όπως και να έχει, πρέπει να σταματήσετε για ένα λεπτό, να πάρετε μια ανάσα και να σκεφτείτε το πώς μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Η θέλησή σας να αγνοήσετε τις λεπτομέρειες μπορεί να σας φέρει την ικανοποίηση που ζητάτε.

 

Δίδυμοι

Οι επιθυμίες θα σας παρασύρουν στις πτυχές της φαντασίας σας σήμερα, πράγμα που δεν μπορεί να ερμηνευθεί με τη λογική. Δυστυχώς, η ανάγκη σας να καταλαβαίνετε απόλυτα τι συμβαίνει, θα σας οδηγήσει σε ένα απογοητευτικό αδιέξοδο. Θα είναι δύσκολο να περιορίσετε τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σας. Φυσικά, οι έγκυρες πληροφορίες είναι χρήσιμες, αλλά ήρθε η ώρα να αφήσετε το δίχτυ ασφαλείας και να περάσετε σε έναν άγνωστο κόσμο, πέρα από τα λόγια και τη λογική.

 

Καρκίνος

Λατρεύετε την ιδέα να ξεκινήσετε μία περιπέτεια των αισθήσεων σήμερα, και ίσως λάβετε επιπρόσθετη ενθάρρυνση από τους φίλους σας. Ωστόσο, οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους θα δημιουργήσουν ισχυρά συναισθήματα, τα οποία θα αυξήσουν τις επιθυμίες σας. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα όρια, καθώς κάτι θα σας κρατήσει πίσω και δεν θα προβείτε σε υπερβολές. Απολαύστε την εμπειρία αυτή για αυτό που είναι χωρίς να προσπαθήσετε να καθορίσετε την μακροχρόνια σημασία της.

 

Λέων

Είναι δύσκολο να είστε καλοί όταν ταυτόχρονα προσπαθείτε να είστε αληθινοί. Τα καλά νέα είναι πως τα πάθη σας είναι ξεσηκωμένα και νιώθετε αρκετά δυνατοί για να τα μοιραστείτε. Ωστόσο, οι άλλοι ίσως να μην θέλουν να ακούσετε αυτά που λέτε, καθώς η στάση σας θα τους αναστατώσει. Για τώρα, μην ανησυχείτε ιδιαίτερα για τις συνέπειες, αρκεί να πείτε την αλήθεια μέσα από την καρδιά σας.

 

Παρθένος

Θα είναι δύσκολο σήμερα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε με τόσα πολλά που έχετε να κάνετε. Αν και δεν μπορείτε να αποφύγετε τις υποχρεώσεις σας, ίσως μπορέσετε να δραπετεύσετε για ένα διάστημα αν έχετε τη θέληση να περιορίσετε την διασκέδασή σας. Δυστυχώς, κανείς δεν θα ανεχτεί υπερβολές, ειδικά αν απογοητεύσετε κάποιον, αγνοώντας τις υποσχέσεις σας. Από την άλλη μεριά, λίγος χρόνος με τον εαυτό σας, θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει την ενέργεια που θα χρειαστείτε τις ημέρες που έρχονται.

 

Ζυγός

Σήμερα θα θελήσετε να περάσετε μία ήρεμη μέρα στο σπίτι σας χωρίς να κάνετε πολλά, αλλά πρόκειται να υπάρξουν κάποιες αναπάντεχες καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας. Ευτυχώς, αυτές οι καταστάσεις θα προσθέσουν ενθουσιασμό στη ζωή σας. Οτιδήποτε σας εκπλήσσει αλλάζοντας την καθημερινότητα, θα σας φέρει απροσδόκητη χαρά σήμερα. Μην είστε άκαμπτοι στην συμπεριφορά σας γιατί θα χάσετε οποιαδήποτε διασκεδαστική πιθανότητα σας χτυπήσει τη πόρτα.

 

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας αγριεύουν, καθώς οι κυβερνήτες σας, ο έντονος Πλούτωνας και ο ανυπόμονος Άρης, θα σας πάνε μία βόλτα. Δεν θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο σήμερα και δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις εκπλήξεις με βάση την λογική. Αντί να αντισταθείτε στις αλλαγές, ακολουθήστε τη ροή. Δώστε προσοχή σε κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο, και θα ανταμειφθείτε με μία απίστευτη βόλτα και μία αξιομνημόνευτη εμπειρία.

 

Τοξότης

Θα είστε το επίκεντρο της αναγνώρισης σήμερα, είτε ζητήσατε είτε όχι αυτή την προσοχή. Ένα κομμάτι σας θα θελήσει να δουλέψει στο παρασκήνιο, καθώς ξέρετε πως η μαγεία συμβαίνει συνήθως όταν δεν σας βλέπει κανείς. Όπως και να έχει, οι εξερευνήσεις αυτές θα έχουν απίστευτο νόημα αν αφήσετε κάποιον άλλον να ελέγξει τις πιθανότητες. Μία αναπάντεχη έκρηξη φωτός τη σωστή στιγμή είναι αυτό που χρειάζεστε, για αυτό μην την χάσετε.

 

Αιγόκερως

Δεν σας ενδιαφέρουν οι ρηχές κοινωνικές δραστηριότητες αν δεν επηρεάζουν τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Δεν θέλετε να είστε μέρος της ομάδας, αν και κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν. Ευτυχώς, μπορείτε να βολέψετε την κατάσταση, περιορίζοντας τον αριθμό των ανθρώπων που θα συναντήσετε σήμερα. Είναι αρκετά απλό. Αλληλεπιδράστε με τους γύρω σας όταν πρέπει, και ύστερα επιστρέψτε στην απολαυστική σας μοναξιά όταν σας δοθεί η ευκαιρία.

 

Υδροχόος

Θα είναι αρκετά δύσκολο σήμερα να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο, ακόμα και αν σχεδιάζατε να πάρετε ρεπό. Ωστόσο, ο ενεργητικός Άρης πυροδοτεί την καλλιτεχνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, και ίσως να μην έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, ειδικά αν υπάρξει τόνωση της δημιουργικότητάς σας. Τίποτα δεν θα κερδίσετε αν παραμείνετε προσηλωμένοι στο αυθεντικό σας πλάνο. Πρέπει να είστε έτοιμοι όταν ξυπνήσει η έμπνευση. Αν σας επισκεφθεί η μούσα σας, πείτε της να περάσει μέσα.

 

Ιχθύες

Όλοι γύρω σας θα φαίνονται επιλεκτικοί σήμερα, και θα νιώθετε πως οτιδήποτε και αν κάνετε δεν είναι αρκετό. Ωστόσο, η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα χρωματίσει αρνητικά τις προοπτικές των άλλων. Αντί να υποθέτετε πως απογοητεύετε τους άλλους, αποδεχτείτε την κριτική τους. Κανείς δεν θέλει να αποτύχετε. Στην πραγματικότητα, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Οι σύμμαχοί σας θα είναι αυστηροί μαζί σας επειδή θέλουν να πετύχετε. Θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό που έχετε φίλους που σας νοιάζονται τόσο πολύ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3/2014