Ερωτικές Προβλέψεις Σάββατο 22/3/2014

erwtikes-22314-zvdia-ερωτοσκοπιο

Κριός

Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την θετική συναισθηματική σας ενέργεια για να ξεπεράσετε μία ερωτική πρόκληση σήμερα. Προσέξτε να μην χειροτερέψετε την κατάσταση. Υιοθετήστε μία ήρεμη συμπεριφορά για να βρείτε μία λύση.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το πείσμα συνήθως σας εξυπηρετεί, όμως σήμερα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε δημιουργικότητα για να ξεπεράσετε ένα ερωτικό πρόβλημα. Αν τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα, μην ανησυχείτε, καθώς σύντομα θα περάσει η μπόρα.

 

Δίδυμοι

Τώρα που ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα, η πρόσφατη διαύγεια που είχατε για κάποιον στην ερωτική σας ζωή, θα εξαφανιστεί. Κάντε υπομονή, καθώς αυτή η κατάσταση είναι απλά προσωρινή.

 

Καρκίνος

Η κατάσταση του σύμπαντος θα δώσει έμφαση στο γεγονός πως αν και είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέους ρομαντικούς ορίζοντες, η καρδιά σας θέλει να νιώθει ασφάλεια. Αποδεχτείτε την αβεβαιότητα σήμερα και δεν θα το μετανιώσετε.

 

Λέων

Όσο πλησιάζετε έναν ερωτικό σας στόχο, θα αρχίσετε να αγνοείτε μικρές λεπτομέρειες. Μην αφήσετε την αχαλίνωτη αισιοδοξία να σας παρασύρει τώρα που είστε τόσο κοντά στο να πιάσετε το όνειρό σας.

 

Παρθένος

Ο Ποσειδώνας ενώνεται με τον Ερμή σήμερα, κάνοντας τα ονειροπόλα οράματά σας πιο φυσικά από ότι μία ρεαλιστική προσέγγιση σε ένα ερωτικό ζήτημα. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε μία μέση λύση.

 

Ζυγός

Ίσως δυσκολευτείτε να πάρετε μία απόφαση όσον αφορά ένα σημαντικό ερωτικό ζήτημα σήμερα. Χρησιμοποιήστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις για να βγάλετε ένα συμπέρασμα, ενώ ταυτόχρονα μην ξεχάσετε να πατήσετε γερά στο έδαφος.

 

Σκορπιός

Είναι σημαντικό να αποδεχτείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη πορεία. Ανοίξτε τη καρδιά σας στην ρομαντική μαγεία που θέλει να μπει στη ζωή σας.

 

Τοξότης

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε την ευαισθησία σας για τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Μην σταματήσετε να πιστεύετε πως θα φτάσετε το όνειρό σας, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή βιώνετε κάποιες στιγμές αμφιβολίας.

 

Αιγόκερως

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά αν κοιτάξετε βαθιά στις ρομαντικές σας φαντασιώσεις, θα μπορέσετε να βρείτε μία λύση σε ένα πραγματικό ερωτικό ζήτημα. Μην αγνοείτε την σοφία των ονείρων σας.

 

Υδροχόος

Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο σύντροφός σας μπορεί να έρθει προς το μέρος σας για απαντήσεις σήμερα. Η θετική σας επιρροή αποτελεί ευλογία. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας σοφά για να βοηθήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε.

 

Ιχθύες

Αν συνειδητοποιήσετε πως το όραμά σας για τον έρωτα απέχει αρκετά από την πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να δουλέψετε στα σοβαρά. Τώρα που κατανοείτε την αλήθεια που κρύβετε μέσα σας, χρησιμοποιήστε την για να διανύσετε το μέλλον που επιθυμεί η καρδιά σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/3/2014