Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 22/3/2014

imerisies-22314-zwdia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Κριός

Σήμερα δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε ένα ταξίδι. Ίσως σχεδιάζετε διακοπές με την οικογένειά σας ή τον σύντροφό σας. Ο ενθουσιασμός θα είναι αυτός που θα ωθεί τις κινήσεις σας. Οι φίλοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν, αλλά το πιθανότερο είναι να μην τις αποδεχτείτε καθώς η αυτοπεποίθησή σας χτυπάει κόκκινο. Θα περάσετε το απόγευμα με την συντροφιά φίλων.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Έχετε αρκετά στο μυαλό σας σήμερα και οι γύρω σας ίσως ερμηνεύσουν την συμπεριφορά σας σαν έλλειψη ενδιαφέροντος. Αφήστε τους να πιστεύουν ό, τι θέλουν. Έχετε πραγματικά πράγματα να σκεφτείτε και αποφάσεις με σημαντικές συνέπειες να πάρετε. Θα μπορέσετε να ασχοληθείτε μαζί τους αργότερα. Αυτή τη στιγμή επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

 

Δίδυμοι

Ένας αριθμός προσκλήσεων σε κοινωνικά γεγονότα θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα, και μερικές από αυτές θα είναι από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Μην τις αγνοήσετε όμως. Θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες υπέροχες γνωριμίες. Σας αρέσει να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους, αλλά σήμερα ίσως να μην έχετε την όρεξή τους. Αυτό που θα θέλετε πραγματικά είναι να περάσετε ένα ήρεμο απόγευμα στην αγκαλιά του συντρόφου σας.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε επισκέψεις από αρκετούς καλούς σας φίλους. Όμως, η μέρα σας θα είναι αρκετά πολυάσχολη καθώς θα προσπαθείτε να τακτοποιήσετε χιλιάδες εκκρεμότητες. Το μυαλό σας θα τρέχει σαν τρελό, έτσι πρέπει να ηρεμήσετε πριν πέσετε να κοιμηθείτε το βράδυ. Σε αυτή τη περίπτωση μόνο οι φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

Λέων

Σήμερα θα συμπεριφέρεστε σαν το μυαλό σας να βρίσκεται στα σύννεφα. Η αλήθεια όμως είναι πως έχετε πολλά σημαντικά πράγματα στο μυαλό σας. Οι άλλοι ίσως προσβληθούν ή απογοητευτούν από την απόσταση που θα διατηρείτε. Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για αυτό όμως, Πρέπει να τακτοποιήσετε τα προβλήματά σας πρώτα και ύστερα να ασχοληθείτε με τις αντιδράσεις των υπολοίπων.

 

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί και εσείς έχετε αρχίσει να ανησυχείτε. Ίσως πιστεύετε πως ξοδέψατε πολλά για τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ψυχαγωγώντας την οικογένεια και τους φίλους σας. Μην ανησυχείτε! Τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Προσέξτε τα έξοδά αλλά μην προσκαλέσετε τη μιζέρια στη ζωή σας.

 

Ζυγός

Σήμερα θα βιώσετε μία αρκετά όμορφη μέρα. Θα νιώθετε χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Οι σχέσεις με την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες θα είναι ζεστές και ευχάριστες. Θα περάσετε αρκετό από το χρόνο σας μιλώντας στο τηλέφωνο ή τακτοποιώντας κάποιες εκκρεμότητες. Να περιμένετε μία αναπάντεχη συνάντηση με ένα άτομο που έχετε να δείτε καιρό.

 

Σκορπιός

Αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα είναι η επιθυμία να προσφέρετε για το γενικό καλό, ψάχνοντας για να βρείτε ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Ωστόσο, τα χρήματα τελειώνουν γρήγορα με αποτέλεσμα να σας πιάσει απίστευτο άγχος. Είναι καλύτερο να βρείτε μία ομάδα που σας ταιριάζει και να δώσετε μόνο σε αυτή. Αφήστε τις υπόλοιπες για κάποια άλλη στιγμή.

 

Τοξότης

Σήμερα θα προσπαθήσετε πολύ σκληρά να βρείτε λίγο χρόνο για να περάσετε με τον σύντροφό σας. Αργότερα, όταν θα βρεθείτε επιτέλους μόνοι, το τηλέφωνο θα χτυπάει ασταμάτητα, ενοχλώντας και εσάς αλλά και το άλλο σας μισό. Μην διστάσετε να το κλείσετε! Αν χάσετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα, να είστε σίγουροι πως θα σας ξανακαλέσουν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα συναντήσετε κάποιους ανθρώπους που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στη ζωή σας. Αυτό θα σας ενθουσιάσει αλλά ταυτόχρονα θα σας κουράσει, καθώς δεν είστε στην πιο κοινωνική κατάσταση αυτές τις ημέρες. Είναι καλύτερο για όλους αν απλά ακούσετε τους άλλους αντί να μιλάτε συνεχώς. Μερικέ φορές μπορείτε αυτό εντυπωσιάζει τους ανθρώπους περισσότερο από οτιδήποτε.

 

Υδροχόος

Σκέφτεστε συνεχώς ταξίδια και περιπέτειες. Ονειρεύεστε αποδράσεις σε εξωτικά μέρη κάνοντας ασυνήθιστα πράγματα. Αυτά τα όνειρα είναι πιθανά, για αυτό φροντίστε να τα ψάξετε. Ταυτόχρονα έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον σας να μάθετε κάτι καινούριο, έτσι μην διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποιο μάθημα ή εργαστήριο.

 

Ιχθύες

Δεν θα είναι εύκολο για εσάς να πείσετε κάποιον για κάτι σήμερα. Όσο καλή και αν είναι η ιδέα σας ή οι εξηγήσεις σας, το άλλο άτομο δεν θα είναι έτοιμο να σας πιστέψει. Μην πιέσετε την κατάσταση. Ίσως αυτό το άτομο χρειάζεται να το σκεφτεί λίγο, ή απλά να θέλει να κάνει τη δική του έρευνα. Κάντε υπομονή και επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα προς το παρόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/3/2014