Ερωτικές Προβλέψεις Σάββατο 29/3/2014

ζωδια-ωροσκοπος-1

Κοινοποίηση:

Κριός

Η στιγμιαία αβεβαιότητα είναι φυσική σε κάθε ερωτική σχέση, και ίσως αυτό να έχετε πάθει σήμερα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας οδηγήσει σωστά στα ζητήματα της καρδιάς.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ο Κρόνος πιέζει την Αφροδίτη σήμερα, εντείνοντας το συναίσθημα ανικανότητας, ειδικά όσον αφορά ένα ερωτικό δίλημμα. Επικεντρωθείτε σε κάποιον άλλον και θα μπορέσετε να ανακτήσετε την συναισθηματική σας ισορροπία.

 

Δίδυμοι

Θα βάλετε τα δυνατά σας για να παραμείνετε ανέμελοι σήμερα, αλλά ένα συναισθηματικό ζήτημα στη σχέση θα σας ρίξει. Κοιτάξτε βαθύτερα στη κατάσταση και θα μπορέσετε να ρίξετε φως στους φόβους σας.

 

Καρκίνος

Δεν θα είναι αρκετό να γείρετε στον ώμο του συντρόφου σας σήμερα για να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις. Κοιτάξτε προς τα μέσα τους λόγους που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια. Μόνο έτσι θα τα καταφέρετε.

 

Λέων

Τα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση, θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Μην χάνετε την ελπίδα σας. Αυτές οι φάσεις είναι απολύτως φυσικές και μέσα σε λίγες μέρες θα ξεπεραστούν.

 

Παρθένος

Μην αφήσετε το άλλο σας μισό να υποθέσει πως χρησιμοποιείτε το φορτωμένο σας πρόγραμμα για να αποφύγετε τον ποιοτικό χρόνο μαζί του. Βάλτε τα δυνατά σας για να του το εξηγήσετε και να δημιουργήσετε ρεαλιστικές προσδοκίες.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας, αλλά αυτό δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις καταστάσεις στην ρομαντική σας ζωή. Κάντε υπομονή με τον εαυτό σας όσο προσπαθείτε να πάρετε μία μεγάλη απόφαση.

 

Σκορπιός

Βιώνετε έναν μετασχηματισμό στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να αφήσετε κάποια συναισθηματικά βάρη πίσω σας. Να έχετε την πίστη πως η ενδοσκόπηση αυτή θα έχει σαν συνέχεια την ρομαντική χαρά.

 

Τοξότης

Η συναισθηματική σύγχυση απαιτεί να σκεφτείτε σοβαρά μία ερωτική σας κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να φτιάξετε μία λίστα με τα υπέρ και τα κατά για να πάρετε μία σημαντική απόφαση.

 

Αιγόκερως

Ίσως θελήσετε να μιλήσετε για τα προσωπικά σας ζητήματα σε έναν καλό σας φίλο σήμερα. Ακόμα και με τη Σελήνη στον 3ο Οίκο σας, θα χρειαστεί να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας για να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

 

Υδροχόος

Δεν υπάρχει μία γρήγορη και απλή λύση για ένα ερωτικό σας δίλημμα σήμερα. Ωστόσο, η αποφυγή δεν αποτελεί επιλογή. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας με ειλικρίνεια. Σας περιμένει ένα καλύτερο μέλλον.

 

Ιχθύες

Αν κάνετε κάποιο βήμα σε μία ερωτική κατάσταση χωρίς να είστε έτοιμοι, θα δημιουργηθούν προβλήματα. Ο Κρόνος θα σας τραβήξει με δύναμη προς τα συναισθήματά σας. Αυτό θα αποτελέσει ένα μέρος της ρομαντικής σας ανάπτυξης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/3/2014