Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 29/3/2014

imerisies-29314-astrologia

Κοινοποίηση:

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσετε και θα βγείτε από το σπίτι σας χωρίς να γνωρίζετε καν τον προορισμό σας. Όμως, αργότερα, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πίσω και να αναθεωρήσετε την κατεύθυνσή σας. Γνωρίζετε ενστικτωδώς πως κάτι δεν πάει καλά και καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε αυτό το ένστικτο. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα αν αλλάξετε γνώμη. Απλά ενημερώστε τους άλλους πως η αβεβαιότητά σας δεν πρόκειται να κρατήσει και πως θα επιστρέψετε στον παλιό καλό σας εαυτό αρκετά γρήγορα.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Σήμερα θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα διστακτικοί. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται υπό πίεση από τον αυστηρό Κρόνο και θα αισθανθείτε προσωρινά μόνοι, και πως δεν αξίζετε αγάπη. Ευτυχώς, η Αφροδίτη, σχηματίζει ταυτόχρονα τρίγωνο με τον ενεργητικό Άρη, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες. Επικεντρωθείτε στους άλλους και περάστε λίγο χρόνο με φίλους για να νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας.

 

Δίδυμοι

Ένα άβολο συναίσθημα θα σας κυριεύσει σήμερα και δεν θα μπορείτε με τίποτα να το ξεφορτωθείτε. Αν και είστε ανέμελοι, οι δυναμικές των σχέσεων δεν θα έχουν καθόλου συνεννόηση. Θα νιώσετε πως δεν ταιριάζετε στο περιβάλλον σας, και δεν είναι ό, τι καλύτερο να απομονώνεστε από τους γύρω σας. Φαίνεται πως το πρόβλημα είναι εξωτερικό, αλλά μία καλύτερη ανάλυση θα αποκαλύψει πως αυτή η συναισθηματική διαδικασία συνδέεται με τους φόβους σας. Η αλλαγή στην συμπεριφορά σας θα βελτιώσει την χημεία πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα αναζητήσετε ένα ώμο για να γείρετε, αλλά δεν θα ικανοποιηθείτε από αυτού του είδους την υποστήριξη. Δεν υπάρχει λόγος να χαμογελάτε αν δεν το αισθάνεστε. Ωστόσο, αν ξεκινήσετε έναν εσωτερικό διάλογο με το υποσυνείδητό σας, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε την πηγή της μοναξιάς σας. Τα προσωρινά όρια γύρω από την καρδιά θα σας προστατέψουν, αλλά αν αποσυρθείτε συναισθηματικά τότε θα απομονωθείτε. Φροντίστε τις ανάγκες σας χωρίς να κλείσετε την καρδιά σας από φόβο.

 

Λέων

Η δυναμική μίας σχέσης θα είναι πολύ καλή και πολύ άσχημη την ίδια στιγμή. Οι καταστάσεις θα πηγαίνουν έτσι όπως θέλετε στην αρχή, αλλά τα πράγματα δεν θα έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Θα νιώσετε σαν να μην θέλετε να βρίσκεστε σε αυτή τη κατάσταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε με ευκολία να δημιουργήσετε ευχαρίστηση στη ζωή σας. Ό, τι και αν κάνετε, μην σταματήσετε τις θετικές αλλαγές. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσο γρήγορα θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα.

 

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις θα δημιουργήσουν περιπλοκές σήμερα καθώς δεν μπορείτε να περάσετε αρκετό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι άλλοι θα αρχίσουν να το παρεξηγούν, καθώς θα νιώσουν την απόσταση μεταξύ σας, αλλά εσείς στην πραγματικότητα δεν προσπαθείτε να τους διώξετε μακριά. Όπως και να έχει, θα αντιδράσουν αρνητικά αν τους αποκλείσετε. Μιλήστε στους ανθρώπους για τον περιορισμένο σας χρόνο για να κρατήσετε τις προσδοκίες τους στο ελάχιστο.

 

Ζυγός

Είστε γνωστοί για την αναποφασιστικότητά σας, πράγμα που κάνει την ζωή σας πιο δύσκολη από ότι χρειάζεται. Αν και η μαγνητική Αφροδίτη βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας, εκείνη θα βιώσει κάποιες δύσκολες επιρροές. Ίσως θελήσετε να τρέξετε για να κρυφτείτε αντί να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Ευτυχώς, η υπομονή θα σας φέρει στο τέλος την ικανοποίηση που ψάχνετε.

 

Σκορπιός

Μπαίνετε σε μία περίοδο μετασχηματισμού, αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσετε από μία αρκετά δύσκολη φάση. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να κουβαλήσετε μαζί σας όλα τα συναισθηματικά σας βάρη. Αν και δεν σας αρέσει να αφήνετε πράγματα πίσω, αν ελαφρύνετε το φορτίο, θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας και θα χτίσετε καταστάσεις σε στέρεο έδαφος. Να θυμάστε πως αυτή η περίοδος θα σας προετοιμάσει για κάτι υπέροχο που έρχεται προς το μέρος σας.

 

Τοξότης

Σήμερα θα αναμείξετε την ατελείωτη αισιοδοξία σας, με λίγη προσοχή και κάποιες δυσάρεστε αναμνήσεις. Ανακατέψτε τα όλα αυτά μέχρι να σιγουρευτείτε για το που θέλετε να πάτε. Ύστερα, αναλογιστείτε αν μία σχέση αξίζει ή όχι τις θυσίες που κάνετε. Ακόμα και αν είστε μπερδεμένοι, η ρομαντική σας ζωή θα βγει πιο δυνατή σε μία ή δύο μέρες αν αντιμετωπίσετε την αλήθεια.

 

Αιγόκερως

Θα πάρετε την ερωτική σας δέσμευση αρκετά σοβαρά σήμερα και θα θελήσετε να μοιραστείτε την προοπτική σας με οποιονδήποτε θέλει να ακούσει. Όμως η Σελήνη βρίσκεται στον 3ο Οίκο σας, και ίσως δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, καθώς κανείς δεν θα θέλει να ακολουθήσει το σχέδιό σας. Μην αλλάξετε κατεύθυνση. Απλά βασιστείτε στην πίστη σας. Η αφοσίωση θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας, νωρίτερα από όσο φαντάζεστε.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσετε τις σχέσεις περιορισμένες, και δεν θα μπορέσετε να βρείτε την ηρεμία και την ησυχία που επιθυμείτε. Ίσως τα οικονομικά προβλήματα να επηρεάζουν έντονα τη ζωή σας και να προσθέτουν αρνητισμό στις προσωπικές σας αλληλεπιδράσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει γρήγορος και εύκολος δρόμος για αυτό το δίλημμα. Αντί να τρέξετε μακριά, αντιμετωπίστε την κατάσταση με αυτοπεποίθηση. Μάθετε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας από σήμερα κιόλας.

 

Ιχθύες

Θα είναι δύσκολο να βρείτε την καλύτερη πορεία δράσης και ίσως χρειαστεί να προχωρήσετε πριν πάρετε κάποια απόφαση. Φυσικά αυτό δεν είναι ούτε διασκεδαστικό, ούτε εύκολο, αλλά θα σας αλλάξει την ζωή. Ο Κρόνος θα δημιουργήσει αρκετή αντίσταση η οποία θα δράσει σαν καταλύτης, τραβώντας σας σε συναισθηματικά βάθη. Ευτυχώς, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε ενώ μπορείτε να κερδίσετε τα πάντα σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/3/2014