Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 12/3/2014

erwtikes-12314-ζωδια

Κοινοποίηση:

Κριός

Αν σκέφτεστε ξανά μία ερωτική απόφαση που πήρατε στο παρελθόν, δώστε προσοχή. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πως ίσως η αναθεώρηση της αρχικής σας προσέγγισης είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Προσέξτε να μην το παρακάνετε αν προσπαθήσετε να μοιραστείτε τα ερωτικά σας συναισθήματα με κάποιον. Προσπαθήστε να διατηρήσετε γλυκό και απλό το μήνυμα που θέλετε να περάσετε.

 

Δίδυμοι

Στην προσπάθειά σας να πείτε κάτι έξυπνο ή γοητευτικό σε κάποιον που σας αρέσει, ίσως δημιουργήσετε προβλήματα για τον εαυτό σας. Σιγουρευτείτε πως οι σκέψεις σας δεν θα βγουν στην επιφάνεια αν δεν τις τελειοποιήσετε πρώτα.

 

Καρκίνος

Ίσως είστε έτοιμοι να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας, όταν ο ενθουσιασμός ενός πιθανού ρομάντζου σας κατακλύσει. Θα είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε τα ερωτικά σας συναισθήματα τώρα.

 

Λέων

Αν ο καταπιεσμένο σας θυμός βγει προς τα έξω, ίσως εκπλήξετε το άλλο σας μισό. Με την Σελήνη στο ζώδιό σας, πάρτε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τις προοπτικές και τις υποθέσεις σας όσον αφορά τον έρωτα.

 

Παρθένος

Διατηρήστε ανέμελη συμπεριφορά όσο παρατηρείτε τις αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Ακόμα και αν νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, είναι σοφό να περιμένετε μερικές μέρες πριν κάνετε κάποια κίνηση.

 

Ζυγός

Μία διαμάχη στην ερωτική σας σχέση πρέπει να λήξει τώρα, και σήμερα ίσως έχετε μία μεγάλη συζήτηση. Μην αφήσετε ένα χαρούμενο κοινωνικό γεγονός να σας αποσπάσει τη προσοχή από αυτόν τον σημαντικό στόχο.

 

Σκορπιός

Βάλτε τα δυνατά σας για να αφήσετε στην άκρη τα έντονα συναισθήματα μίας ερωτικής κατάστασης, ειδικά αν έχετε σημαντικά πράγματα να κάνετε σήμερα. θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα συναισθήματά σας, σύντομα.

 

Τοξότης

Οι απόψεις σας θα είναι δύσκολο να περιοριστούν σήμερα, για αυτό προσέξτε να μην αναστατώσετε κατά λάθος κάποιον που προσπαθείτε να προσελκύσετε ερωτικά. Πείτε αυτό που νιώθετε αλλά διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας.

 

Αιγόκερως

Μην παίξετε με την καρδιά κάποιου αν απλά νιώθετε ρομαντικά περίεργοι σήμερα. Σιγουρευτείτε πως η πρόθεσή σας είναι ξεκάθαρη μέσα στη καρδιά σας έτσι ώστε να μην δημιουργήσετε περιττά προβλήματα.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο Οίκο σας σήμερα, ίσως παρατηρήσετε κάποια συναισθήματα για κάποιον από το ρομαντικό σας παρελθόν. Παρατηρήστε τη μαγεία χωρίς να προβείτε σε κάποια συγκεκριμένη πράξη.

 

Ιχθύες

Αν τον τελευταίο καιρό ασχολείστε με έναν μεγάλο ερωτικό στόχο, σήμερα θα παρατηρήσετε πραγματική πρόοδο. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να παραμείνετε αποφασισμένοι και να κυνηγήσετε τα ρομαντικά σας όνειρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/3/2014