Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 12/3/2014

imerisies-12314-προβλεψεις-ωροσκοπος

Κοινοποίηση:

Κριός

Είστε έτοιμοι για όλα σήμερα και ίσως να μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά αν σπάσετε τη πόρτα μπροστά σας και βγείτε έξω. Ωστόσο, μία παύση για ένα λεπτό, είναι αυτό που χρειάζεστε για να υπάρξει ένα δείγμα αμφιβολίας. Ευτυχώς, έτσι θα δείτε εναλλακτικές πηγές δράσης που θα φαίνονται πιο έξυπνες από την πρώτη σας επιλογή. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Έχετε περισσότερο χρόνο από ότι νομίζετε.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η επίδειξη στοργής για τους φίλους σας είναι μία υπέροχη χειρονομία, αλλά οι μεγάλες πράξεις γενναιοδωρίας, θα αποκαλύψουν περισσότερο για τις ανασφάλειές σας από όσο θα θέλατε. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε στην προσπάθειά σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ανησυχείτε για το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι. Η ανάλυσή σας ίσως γυρίσει εναντίον σας, για αυτό αφήστε την καρδιά να σας οδηγήσει.

 

Δίδυμοι

Το γρήγορο πνεύμα σας, θα δημιουργήσει προβλήματα σήμερα, αντί να γοητεύει ανθρώπους και να λύσει προβλήματα. Έχετε την ικανότητα να σκέφτεστε πιο γρήγορα τώρα που το μυαλό σας μπορεί να περάσει σε εναλλακτικές πραγματικότητες χωρίς οι άλλοι να το προσέξουν. Όμως η τσαπατσούλικη λογική θα καταστρέψει τη μέρα σας αν δεν διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία. Δεν είναι κακό να ονειρεύεστε, αρκεί να ξέρετε πότε πρέπει να ξυπνήσετε και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα  βρίσκεστε πάνω σε ένα κύμα αδρεναλίνης που θα σας κουβαλήσει έξω από την ζώνη ασφαλείς σας. Όταν συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε ταξιδέψει, μία δεύτερη αίσθηση ενθουσιασμού θα σας οδηγήσει ακόμα πιο μακριά. Ευτυχώς, όταν ξεπεράσετε τον αρχικό φόβο, θα εκπλαγείτε για το πόσο εύκολο είναι να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Μην βιαστείτε. Φτιάχνετε τα θεμέλια για αυτά που έρχονται τους επόμενους μήνες.

 

Λέων

Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσετε τους βρυχηθμούς σήμερα, καθώς όλοι ξέρουν ήδη πως νιώθετε. Αν και δεν θα αποκαλύψετε σοκαριστικά νέα σήμερα, η ένταση του θυμού σας θα πιάσει τους άλλους απροετοίμαστους. Όμως η δυσκολία του μηνύματός σας δεν είναι το πρόβλημά σας. Ωστόσο, με την Σελήνη πίσω στο εκφραστικό σας ζώδιο, είναι απλά δουλειά σας να πείτε την αλήθεια έτσι όπως την λαμβάνετε. Απλά να θυμάστε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να πλαισιώσετε την ίδια κατάσταση, για αυτό μην υποθέσετε πως έχετε όλες τις απαντήσεις στα χέρια σας.

 

Παρθένος

Έχετε πολλά να πείτε σήμερα, αλλά ίσως αποφασίσετε πως είναι καλύτερο να περιμένετε μερικές μέρες προτού μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε μία ποικιλία επιλογών, αλλά παρατηρήστε ταυτόχρονα τι συμβαίνει πριν δεσμευτείτε σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Θα νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά για να βρείτε τον δρόμο σας θα πρέπει να έχετε τη θέληση να προσαρμόσετε την πορεία σας όσο χρειάζεται.

 

Ζυγός

Οι φίλοι και οι συνεργάτες ίσως σχεδιάζουν κάτι για τις επόμενες μέρες που ακούγεται αρκετά διασκεδαστικό. Θέλετε να τους ακολουθήσετε, αλλά κάποιες άλλες δεσμεύσεις περιπλέκουν το πρόγραμμά σας. Όπως και να έχει, αυτό που φαίνεται σαν κάτι άλυτο στην αρχή, ίσως είναι ο καταλύτης για μία μεγάλη συζήτηση και μία αναγκαία αλλαγή. Μην πείτε όχι πριν προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και τη διασκέδαση.

 

Σκορπιός

Δεν έχει σημασία πως νιώθετε σήμερα. Έχετε δουλειά να κάνετε. Ίσως έχετε καταπιέσει κάποιες σκέψεις και είστε έτοιμοι να τις εκφράσετε τώρα. Όμως, αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη για να ρίξετε τις άμυνές σας. Έχετε έναν συγκεκριμένο ρόλο να παίξετε στην εργασία σας. Φερθείτε σαν επαγγελματίες και δείξτε την ανταγωνιστικότητά σας. Περιμένετε για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για όταν θα έχετε μεγαλύτερο κοινό.

 

Τοξότης

Τα συναισθήματά σας είναι ανεξέλεγκτα σήμερα και είστε έτοιμοι να φωνάξετε την αλήθεια σε όλους. Ακόμα και αν είστε αρκετά ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, και πάλι δεν θα μπορέσετε να κρύψετε τις απόψεις σας. Αν και πραγματικά δεν θέλετε να τους αναστατώσετε, η άμεση επικοινωνία θα είναι σκληρή. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε το περιεχόμενο του μηνύματός σας. Απλά χρειάζεστε λίγη φινέτσα.

 

Αιγόκερως

Σας έχει συνεπάρει η δύναμη των πράξεών σας και ίσως βγείτε από τον δρόμο σας για να  ταρακουνήσετε συναισθήματα που θα μετατρέψουν μία κατάσταση σε διαπληκτισμό. Ωστόσο, η στρατηγική αυτή δεν θα σας φέρει πιο κοντά στον στόχο σας, και ίσως κάνει ζημιά σε μία στενή σχέση. Μην παίξετε με τα συναισθήματα κάποιου μόνο και μόνο επειδή νιώθετε περιέργεια. Αντί για αυτό, θέστε τα θεμέλια για πραγματική πρόοδο όσο αυξάνετε το επίπεδο της οικειότητας.

 

Υδροχόος

Κάποιο νέο πρόσωπο ίσως μπει στην ζωή σας τώρα που η Σελήνη επισκέπτεται τον 7ο Οίκο σας και το ζώδιο του Λέοντα. Ή ίσως μία παλιά δουλειά ή προσωπική σχέση θα έρθει στην μνήμη σας. Όπως και να έχει, φαίνεται πως κάποιες κρυφές δυνάμεις προσπαθούν να μετατρέψουν ένα απλό γεγονός σε κάτι το ιδιαίτερο. Μην προσπαθήσετε να βγάλετε νόημα από οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα. Απλά κρατήστε ανοιχτή τη καρδιά σας στις πιθανότητες και δείτε την μαγεία να εξελίσσεται.

 

Ιχθύες

Τα πράγματα φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα, αλλά η ανταμοιβή είναι πάντα στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, αν δουλεύετε πάνω στους στόχους σας, τότε η στιγμή σας θα έρθει. Αν και είναι εύκολο να πιστέψετε πως κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, η έξτρα προσπάθεια θα γίνει αντιληπτή από κάποιον που έχει σημασία. Συνεχίσετε να δουλεύετε όσο καλύτερα μπορείτε χωρίς να περιμένετε την προσοχή των άλλων. Θυμηθείτε πως ό, τι δώσετε θα πάρετε, για αυτό μην τα παρατάτε τώρα που το ουράνιο τόξο είναι τόσο κοντά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/3/2014