Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 19/3/2014

erwtikes-19314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Προσέξτε τη δύναμη των λέξεων σήμερα. Επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή όταν μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας. Ψάξτε τρόπους για να εμβαθύνετε τις συζητήσεις σας και να κατανοήσετε τη σχέση σας ολοκληρωτικά.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Να είστε έτοιμοι για μία εκπληκτική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Η καλύτερη προσέγγιση θα είναι να βασιστείτε στο ένστικτό σας όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς.

 

Δίδυμοι

Είναι δικαίωμά σας να αλλάξετε γνώμη σήμερα. Μην σπαταλήσετε ενέργεια δικαιολογώντας την προσέγγισή σας σε ένα ερωτικό ζήτημα. Ο σύντροφός σας σύντομα θα δει την λογική σας και θα την κατανοήσει.

 

Καρκίνος

Δεν είναι εύκολο για εσάς να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο, αλλά σήμερα θα εκπλήξετε τον εαυτό σας. Αν νιώθετε πως πρέπει να ακολουθήσετε τη καρδιά σας, μην αφήσετε κανέναν να σας πει πως δεν πρέπει.

 

Λέων

Αν θέλετε σοβαρά να φτάσετε έναν ερωτικό στόχο, θα χρειαστεί να δεσμευτείτε ολοκληρωτικά σήμερα. Αν η σκέψη της αλλαγής σας γεμίζει με αμφιβολίες, μην λάβετε δράση μέχρι να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

 

Παρθένος

Μία λίστα με τα υπέρ και τα κατά δεν θα σας βοηθήσει να πάρετε μία ερωτική απόφαση αν υπάρχει ισοβαθμία. Βρείτε χρόνο για να σκεφτείτε αυτό το σημαντικό ερωτικό ζήτημα μέχρι να ξεκαθαρίσει η σωστή επιλογή.

 

Ζυγός

Έφτασε η μέρα να πάρετε ένα ρίσκο και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο για να αναζωογονήσετε την ερωτική σας σχέση. Αν σας αρέσει τότε είστε τυχεροί. Αν όχι, τότε τουλάχιστον θα το έχετε δοκιμάσει.

 

Σκορπιός

Θα εντυπωσιάσετε κάποιον στην ερωτική σας ζωή με την ικανότητά σας να τηρήσετε μία σημαντική υπόσχεση. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την δημιουργικότητά σας όσο διαρκεί αυτή η συναρπαστική και ρομαντική στιγμή.

 

Τοξότης

Τα ακραία σημεία του χαρακτήρα σας είναι αυτά που θα κάνουν κάποιον να σας προσέξει στην ερωτική σας ζωή. Η αντικομφορμιστική σας πλευρά θα αποδειχτεί αρκετά ελκυστικό χαρακτηριστικό.

 

Αιγόκερως

Τα συνεχώς αυξανόμενα συναισθήματά σας θα σας οδηγήσουν σε ένα μεγάλο βήμα στην ερωτική σας ζωή. Ρίξτε την ταχύτητά σας για να κάνετε τη σωστή κίνηση, και όχι την πρώτη.

 

Υδροχόος

Αν προσπαθήσετε να κρατήσετε κάτι κρυφό από τον σύντροφό σας σήμερα, να ξέρετε πως δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 10ο Οίκο σας. Να είστε τολμηροί αποκαλύπτοντας την αλήθεια, ακόμα και αν σας τρομάζει αυτή η πιθανότητα.

 

Ιχθύες

Αν μοιραστείτε τα σχέδιά σας πολύ νωρίς με τον σύντροφό σας, θα υπάρξει σίγουρα άβολη και κακή επικοινωνία. Προσπαθήστε να έχετε την πίστη πως θα καταλάβετε ενστικτωδώς πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψετε την ιδέα σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/3/2014