Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 19/3/2014

προβλεψεις-ζωδια-σημερα

Κοινοποίηση:

Κριός

Αν τον τελευταίο καιρό σκέφτεστε να δοκιμάσετε κάποιες νέες επενδύσεις ή να υιοθετήσετε κάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να ξεκινήσετε. Θα είστε πνευματικά συγκεντρωμένοι σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι συνήθως. Οι άνθρωποι γύρω σας ίσως έχουν κάποιες ιδέες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Ίσως βιώσετε κάποια διόραση, για αυτό ακολουθήστε το ένστικτό σας. Μην αφήσετε το μυαλό να σας εμποδίσει.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Οι σχέσεις, ειδικά οι επαγγελματικές, θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα έχουν  να κάνουν με συνεργασίες, συμβόλαια και άλλου είδους γραφειοκρατία. Θα χρειαστεί να βρείτε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με μία ρομαντική σχέση, κάποια καινούρια ή μία που αλλάζει και ωριμάζει. Είναι καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις καθώς θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι εκεί που πρέπει.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Θα νιώσετε ιδιαίτερα δυνατοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και συγκεντρωμένοι, για αυτό αν τον τελευταίο καιρό σκέφτεστε να βρείτε μία άλλη θέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξετε τις αγγελίες. Τα άστρα σήμερα ευνοούν την συνειδητή προσπάθεια.

 

Καρκίνος

Ένα δημιουργικό πρότζεκτ, ίσως κάτι που μπορεί να σας φέρει χρήματα, θα είναι αυτό που θα χρειαστεί την απόλυτη προσοχή σας σήμερα. Ίσως τον τελευταίο καιρό γράφετε ή έχετε την πρόθεση να διδάξετε σε μία τάξη. Δώστε λίγη σκέψη σε αυτή την ιδέα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Η σωματική και πνευματική σας ενέργεια θα χτυπήσουν κόκκινο. Η επιτυχία είναι δεδομένη αν κάνετε τη πρώτη κίνηση.

 

Λέων

Σήμερα θα έχετε επισκέψεις και πιθανότατα να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση. Όποια και αν είναι η επαφή, θα υπάρξει ενδιαφέρουσα συζήτηση και σχέδια για το μέλλον. Όμως, φροντίστε να μην το ξενυχτήσετε καθώς θα χρειαστείτε την ενέργειά σας την επόμενη μέρα για να κάνετε τα βήματα που πρέπει.

 

Παρθένος

Κάποια χαρτιά που αφορούν νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, θα χρειαστούν την άμεση προσοχή σας σήμερα. Για να τακτοποιήσετε τα πράγματα όπως πρέπει, θα χρειαστεί να διοχετεύσετε την αυθεντικότητά σας, πράγμα εύκολο για εσάς. Το μυαλό σας θα είναι αρκετά γρήγορο, κοφτερό και συγκεντρωμένο σήμερα, έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά, ό, τι και αν δοκιμάσετε. Το απόγευμα φροντίστε να κάνετε κάτι που σας αρέσει να απολαμβάνετε.

 

Ζυγός

Μία νέα επαγγελματική ευκαιρία θα βρεθεί στο δρόμο σας. Δεν θέλετε να δεσμευτείτε σε κάτι το μόνιμο, αλλά ίσως το κάνετε προσωρινά για να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, όπως να αλλάξετε έπιπλα ή να το βάψετε. Ό, τι και αν έρθει στο δρόμο σας θα χρειαστείτε αρκετή ενέργεια για να τα καταφέρετε όλα. Μην διστάσετε λεπτό!

 

Σκορπιός

Η σωματική σας ενέργεια είναι στα ύψη, ενώ η φιλοδοξία σας είναι ακόμα πιο ψηλά. Θα αλλάξετε γνώμες, όσον αφορά κάποια πρότζεκτ που μπορούν να σας ωφελήσουν. Θα περάσετε αρκετό από το χρόνο σας μαζεύοντας πληροφορίες  και κάνοντας οτιδήποτε χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας. Να περιμένετε έναν αριθμό μικρών ταξιδιών αυτή τη περίοδο. Βρείτε το σωστό ρυθμό για να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας!

 

Τοξότης

Σήμερα θα εμφανιστούν κάποιες πρακτικές ικανότητες που δεν ξέρατε καν πως έχετε. Ίσως δουλέψετε στα παρασκήνια ενός πρότζεκτ, με αποτέλεσμα να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα ή να δωρίσετε κάποιο ποσό για καλό σκοπό. Το ένστικτό σας δουλεύει στο φουλ, έτσι μην εκπλαγείτε αν μπορείτε σήμερα να καταλάβετε τι σκέφτονται οι άλλοι. Η φαντασία και η έμπνευσή σας είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν περισσότερο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τα σωστά!

 

Αιγόκερως

Η ολοκλήρωση ενός μακροχρόνιου στόχου θα σας κάνει να νιώσετε ενθουσιασμένοι, ενεργητικοί και ευτυχισμένοι. Ταυτόχρονα ανυπομονείτε για το μέλλον, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές ιδέες και να τις συζητήσετε όλες με τους φίλους σας. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα σας ωφελήσουν σήμερα και θα έρθετε σε επαφή με πάρα πολλούς ανθρώπους. Το απόγευμα κάντε κάτι συναρπαστικό, μόνο για εσάς.

 

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σας είναι το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει σήμερα. Ίσως εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για άνοδο, οι οποίες δεν φαίνονταν στον ορίζοντα την προηγούμενη μέρα, και θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις για να πάρετε αυτό που θέλετε άμεσα. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος που τον έχετε ξεχάσει, προσφέρει τη βοήθειά του σήμερα. Η παρουσία αγαπημένων ανθρώπων θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μέρα σας.

 

Ιχθύες

Να περιμένετε ένα ταξίδι που θα έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Ένας φίλος ή συνεργάτης θα σας συνοδεύσει. Να περιμένετε το αναπάντεχο στην εργασία σας. Οι ασυνήθιστες καταστάσεις θα ανοίξουν νέες πόρτες έτσι ώστε να κυνηγήσετε διαφορετικούς στόχους. Ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα για την ευχαρίστησή σας αλλά και για την εκπαίδευσή σας. Το μυαλό σας θα είναι ιδιαίτερα κοφτερό σήμερα, έτσι θα μπορέσετε να κατακτήσετε οτιδήποτε και αν βάλετε στόχο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/3/2014