Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 25/3/2014

erwtikes-25314-zwdia

Κοινοποίηση:

Κριός

Κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή, εξαρτάται από εσάς για να τηρήσετε μία σημαντική υπόσχεση. Κρατήστε το λόγο σας, αλλά ταυτόχρονα βρείτε χρόνο για να κάνετε κάτι μόνο για τον εαυτό σας.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας, θα προσπαθήσετε να εμβαθύνετε μία επαφή με κάποιο νέο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή. Σπάστε τον πάγω συζητώντας τα συναισθήματά σας ανοιχτά.

 

Δίδυμοι

Παρά την επιθυμία σας να μεταφέρετε μία ερωτική σχέση στο επόμενο επίπεδο, οι καταστάσεις γύρω σας θα σας εμποδίσουν. Προσέξτε ιδιαίτερα τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε.

 

Καρκίνος

Οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή ίσως βγουν εκτός ελέγχου, δημιουργώντας κάποιες αναπάντεχες προκλήσεις. Κάντε τα πράγματα πιο εύκολα για τον εαυτό σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και θετική συμπεριφορά.

 

Λέων

Όσον αφορά τον έρωτα, το να γνωρίζετε τι θέλετε και το να ξέρετε πώς να το πάρετε είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ευτυχώς, η απάντηση σε αυτό το ρομαντικό παζλ βρίσκεται σήμερα.

 

Παρθένος

Ένα κομμάτι σας θέλει να είστε ρομαντικά αυθόρμητοι σήμερα, ενώ ένα άλλο κομμάτι σας χρειάζεται ασφάλεια. Προχωρήστε τα πράγματα με αργό ρυθμό και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να μπορέσετε να αποφασίσετε πως πρέπει να προχωρήσετε.

 

Ζυγός

Ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ψευδαίσθηση πως θα αργήσει αρκετά να καρποφορήσει η πρόοδος στην ερωτική σας ζωή. Διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

 

Σκορπιός

Βλέπετε καινούριες πιθανότητες στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε με μερικά μεγάλα εμπόδια στο μονοπάτι σας σήμερα. Δεν υπάρχουν γρήγοροι δρόμοι. Θέστε στόχους, και πιστέψτε τις πιθανότητες των ρομαντικών σας ονείρων.

 

Τοξότης

Μία συναισθηματική καταιγίδα στην ερωτική σας σχέση, ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί της επανεκκίνησης με τον σύντροφό σας και να κάνετε καλύτερες επιλογές στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας, μπορείτε να διαισθανθείτε τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην ερωτική σας ζωή. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τις αλλαγές αυτές. Αναπνεύστε βαθιά και ακολουθήστε την ροή.

 

Υδροχόος

Δεν θα υπάρχει τρόπος να κάνετε οτιδήποτε θέλετε σήμερα, για αυτό κάντε υπομονή και βάλτε τα δυνατά σας. Βρείτε λίγα λεπτά στο σημερινό χάος για να συνδεθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε.

 

Ιχθύες

Ίσως σας επηρεάσει σήμερα το μελόδραμα του συντρόφου σας. Ακόμα και αν είναι δύσκολο να παραμείνετε συμπονετικοί και ταυτόχρονα να τακτοποιήσετε τις ανάγκες σας, βάλτε τα δυνατά σας για να βρείτε την μαγική ισορροπία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 25/3/2014