Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 25/3/2014

imerisies-25314-zvdia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Κριός

Σήμερα δεν θα ξέρετε με ποιον τρόπο να διαχειριστείτε την ενέργειά σας. Από τη μία πλευρά, πρέπει να ολοκληρώσετε την δουλειά σας και οι άλλοι εξαρτώνται σε εσάς να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Από την άλλη μεριά, έχετε τις δικές σας επιθυμίες, οι οποίες δεν μπορούν να καταπιεστούν εύκολα. Αντί να προσπαθείτε να αγνοήσετε τις ανάγκες σας, εξισορροπήστε αυτά τα δύο αντίθετα. Μην αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας, αλλά προγραμματίστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τα όνειρά σας.

 

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Θέλετε επαφές γεμάτες νόημα με τους φίλους σας, σήμερα που η Σελήνη ταξιδεύει στον 9ο Οίκο σας. Ωστόσο, ίσως ωφεληθείτε αν βρείτε κάποιον που έχει τους ίδιους στόχους με εσάς. Παρά τις ελπίδες σας, δεν είναι εύκολο να αφήσετε στην άκρη τις ανησυχίες για τη σχέση σας, οι οποίες θα βάλουν όρια ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο. Αντί να αφήσετε τους φόβους να σας εμποδίσουν, μιλήστε για τα συναισθήματά σας. Μόλις σπάσει ο πάγος, το μονοπάτι θα ανοίξει διάπλατα μπροστά σας.

 

Δίδυμοι

Κάποιες καταστάσεις θα σας εμποδίσουν να μοιραστείτε αυτά που κρύβετε στη καρδιά σας σήμερα, ακόμα και αν θέλετε να οδηγήσετε μία σχέση στο επόμενο επίπεδο. Δυστυχώς, πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας, αλλιώς θα δημιουργήσετε μία άβολη κατάσταση. Να θυμάστε πως υπάρχει περισσότερος χρόνος από όσο νομίζετε για να διαδώσετε το μήνυμά σας. Αν διαισθανθείτε κάποια άβολη ενέργεια, μην κάνετε τίποτε για κάνα δύο μέρες. Η σωστή στιγμή είναι το παν.

 

Καρκίνος

Θα είναι δύσκολο σήμερα να καταλάβετε τι να κάνετε, διότι οι φυσικοί σας ρυθμοί θα εμποδιστούν από κάτι εντελώς πέρα από τον έλεγχό σας. Κανονικά, η αυτοπεποίθηση σας βοηθά να βρείτε το δρόμο σας, όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με πράγματα λιγότερο άνετα από όσο θα θέλατε. Να θυμάστε πως ό, τι και αν συμβεί τώρα, είναι ένα μικρό κομμάτι μίας μεγαλύτερης αλλαγής που θα συνεχίζει να εξελίσσεται τους επόμενους μήνες. Η θετική συμπεριφορά είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

Λέων

Ακόμα και αν είστε σίγουροι πως ξέρετε τι θέλετε σήμερα, δεν θα είναι εύκολο να καθορίσετε τον πιο αξιόπιστο δρόμο για να το πάρετε. Οι σκέψεις σας ίσως κολλήσουν σε γλυκές απολαύσεις που είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα αυτό τον καιρό. Ίσως πιστεύετε πως τα πάντα θα είναι στο τέλος μια χαρά, παρά τις ανασφάλειές σας όσον αφορά την επιδίωξη της ευτυχίας. Μην αφήσετε τις εξωτερικές καταστάσεις να σας αποσπάσουν τη προσοχή. Ψάξτε την χαρά μέσα σας.

 

Παρθένος

Θα νιώσετε ευχαρίστηση σήμερα, όσον αφορά την έκφραση του εαυτού σας και την προσεκτική σας προσέγγιση. Οι υποχρεώσεις σας δίνουν την ασφάλεια που θέλετε, καθορίζοντας όρια. Ακόμα και αν διψάτε για κάτι το αυθόρμητο, και πάλι είναι εύκολο να συμβιβαστείτε με την συναισθηματική ασφάλεια του καθορισμένου προγράμματός σας. Δεν είναι κακό να περιμένετε μέχρι να είστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

 

Ζυγός

Το να πάρετε αυτό που θέλετε θα είναι γεμάτο καθυστερήσεις αυτές τις ημέρες, καθώς ο Άρης συνεχίζει ον ανάδρομο χορό του μέσα στο διπλωματικό σας ζώδιο. Δυστυχώς, το να πηδήξετε από το όχημα όσο αυτό κινείται, είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαντάζεστε. Κάντε ότι είναι απαραίτητο, αλλά προσέξτε να μην διαταράξετε τις ισορροπίες.

 

Σκορπιός

Ξέρετε τι είναι πιθανό και τι όχι, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά εμπόδια για να πηδήξετε και να φτάσετε στον τερματισμό. Ίσως πετύχετε αν επικεντρωθείτε στον προορισμό σας και όχι στα γρήγορα μονοπάτια, αποφεύγοντας έτσι μία ασταθή κατάσταση. Θυμηθείτε, το να θέσετε φιλόδοξους στόχους δεν είναι κακό, αρκεί να είστε σίγουροι πως υποστηρίζονται από απτά γεγονότα. Είναι ωραίο να ονειρεύεστε μεγάλα όνειρα, αλλά στο τέλος εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά για να πετύχετε.

 

Τοξότης

Η αλήθεια θα έρθει μέσα από ένα τσακωμό σήμερα, και τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να δείτε τα πράγματα όπως είναι, αντί να εύχεστε πως θέλετε εσείς να είναι. Όταν τα όνειρά σας απέχουν από την πραγματικότητα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες έτσι ώστε να πάρετε έξυπνες αποφάσεις. Δώστε προσοχή στα μικρά σημάδια, όσο ψάχνετε στοιχεία για το τι να κάνετε στη πορεία.

 

Αιγόκερως

Οι αλλαγές βρίσκονται παντού, ειδικά με την Σελήνη  να βρίσκεται πίσω στο παραγωγικό σας ζώδιο. Ωστόσο, οι καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε θα σας γεμίσουν άγχος. Φυσικά, θέλετε να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματά σας, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά άσχετα γεγονότα στη ζωή σας σήμερα. Αντί να προσπαθήσετε να κάνετε το αδύνατο, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κάντε ένα βήμα πίσω από το χάος. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε πιο εύκολα την ενέργεια αν σταματήσετε να πιστεύετε πως είστε εσείς υπεύθυνοι για όλα.

 

Υδροχόος

Θα ευχηθείτε να είχατε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση ή διαλογισμό σήμερα, αλλά το φορτωμένο σας πρόγραμμα δεν θα το επιτρέψει. Δεν θα μπορέσετε να σταματήσετε το μυαλό σας από το να κάνει κύκλους, με αποτέλεσμα να μην έχετε χρόνο για κάτι άλλο. Δυστυχώς, συμβαίνουν πάρα πολλά γύρω σας για να αγνοήσετε τις υποχρεώσεις σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας αν δεν τα προλαβαίνετε όλα. Εξάλλου, είστε άνθρωποι.

 

Ιχθύες

Ανυπομονείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά σήμερα, αλλά συνεχίζετε να απογοητεύετε τον εαυτό σας εξαιτίας των υψηλών σας προσδοκιών και του δράματος που αντιμετωπίζουν οι γύρω σας. Αν προσπαθήσετε να αποδράσετε, οι φίλοι σας θα ανησυχήσουν για εσάς –πράγμα που θα μεγαλώσει την ένταση ακόμα περισσότερο. Είναι δύσκολο να περπατήσετε πάνω στη λεπτή γραμμή ανάμεσα στη συμπόνια για τους άλλους και στη φροντίδα των αναγκών σας. Ευτυχώς, μία βαθιά σταθερότητα θα ξεκινήσει να δημιουργείται αν την αφήσετε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 25/3/2014