Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 1/11

Κριός

zwdia: Οι φιλίες και τα κοινωνικά ενδιαφέροντα εντείνονται, καθώς η επαφή του ερμή με τον δια φέρνουν στην επιφάνεια ευκαιρίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να συναντηθείτε με τους άλλους και να κάνετε νέες γνωριμίες. Αργότερα, όμως, θα ξυπνήσουν τα πάθη, καθώς η επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα σας ενθαρρύνει να ενισχύσετε τον δεσμό σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Με την αφροδίτη και τον ηλιο στο ζωδιο τα σκορπιου, θα έχετε την γοητεία που ενθαρρύνει τους  άλλους να φροντίσουν τις ανάγκες σας, εμπλουτίζοντας έτσι την ευχαρίστησή σας στη ζωή. Εντωμεταξύ, η θετική επαφή του ερμή με τον δια φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση στο σπίτι, και ίσως σας βοηθήσει να πλησιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τολμήστε να απελευθερώσετε τον ρομαντισμό σας!

 

Δίδυμοι

Για να τα πάτε καλά με τους ανθρώπους θα χρειαστείτε τακτ και διπλωματία σήμερα, ειδικά όσον αφορά κάποιον που φαίνεται έντονα εξωστρεφής. Ακόμα και έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε την συζήτηση με τέτοιο τρόπο που να ωφελεί και τους δύο. Μία συνάντηση που θα ξεκινήσει άσχημα, ίσως εξελιχθεί στην καλύτερη φιλία που είχατε ποτέ.

 

Καρκίνος

Είστε συνήθως προσεκτικοί και συντηρητικοί, κάνοντας ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Ωστόσο, ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα προχωρήσετε μπροστά με σκοπό, θάρρος και αυτοπεποίθηση, ειδικά όσον αφορά την ενίσχυση ενός νέου έρωτα. Εντωμεταξύ, μία συζήτηση αργά την νύχτα θα σας καθησυχάσει.

 

Λέων

zwdia σε σχέση: αν και τα πράγματα φαίνονται θετικά για τις οικογενειακές σχέσεις, υπάρχει η πιθανότητα άγχους, το οποίο θα έχει να κάνει με τις απαιτήσεις που έχουν από εσάς. Η επαφή του ερμή με τον δια, σηματοδοτεί πως ήρθε η ώρα να αγνοήσετε κάποιες από αυτές. Ελεύθεροι: ένα όνειρο θα σας προσφέρει τις ρομαντικές οδηγίες που ψάχνετε.

 

Παρθένος

zwdia σε σχέση: μία καλή ιδέα ενός φίλου θα ενθαρρύνει άμεσες πράξεις, αλλά για να γίνει πρόοδος θα πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός. Ελεύθεροι: η επαφή του ερμή με τον δια σήμερα, εμπνέει διορατικότητα και σας αναγκάζει να πείτε αυτό που σκέφτεστε. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, θα βοηθούσε αν είσαστε ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων.

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: η σημερινή μείξη ενεργειών υποδηλώνει καλή τύχη για εσάς, καθώς οι εξελίξεις όσον αφορά τον συντροφο σας, θα έχουν μία ευχάριστη έκπληξη. Ελεύθεροι: καθώς ο άρης ενώνεται με τον ποσειδώνα, η ικανότητά σας να βιώνετε συμπόνια και συμπάθεια μεγεθύνεται. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από λυπητερές ιστορίες.

 

Σκορπιός

zwdia σε σχέση: ο συντροφος σας είναι έτοιμος για μία νέα εμπειρία, και θα ανοίξει την πόρτα στον ενθουσιασμό. Ελεύθεροι: η επαφή της αφροδίτης με τον πλούτωνα, θα φέρει ένα αισθησιακό και παθιασμένο άτομο στη ζωή σας, το οποίο θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για ρομάντζο. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε τον στόχο σας, είναι να είστε φυσικοί και να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων.

 

Τοξότης

Η διέλευση του δια φέρνει δώρα, θετικά νέα και αρκετή στοργή στη ζωή σας, κάνοντας αυτή την ημέρα αρκετά ευχάριστη. zwdia σε σχέση: η ικανότητά σας να βλέπετε πίσω από τις λέξεις, θα σας βοηθήσει απέναντι στην μυστηριώδη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Ελεύθεροι: βγείτε έξω και ανακατευτείτε με τα πλήθη, όμως μην πιστέψετε όλα όσα θα ακούσετε.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: μήπως το φλερτ, ο παρορμητισμός και το σεξαπίλ κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά; Η επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα, σηματοδοτεί πως οι συνηθισμένοι σας περιορισμοί θα ενδώσουν στις παθιασμένες επιθυμίες σας, αν παρουσιαστεί κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο. zwdia σε σχέση: αντισταθείτε στην ανάγκη να εξαφανίσετε θέματα που μοιάζουν χωρίς ουσία. Αντί για αυτό, δείξτε την αγάπη σας σήμερα το βράδυ.

 

Υδροχόος

Η σημερινη ημέρα φέρνει αρκετή τύχη, η οποία θα εμπλουτίσει τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, ειδικά με φίλους και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εντωμεταξύ, η επαφή της αφροδιτης με τον ουρανό, προτείνει πως το λειδί για ρομαντικές ευκαιρίες, είναι να διατηρήσετε ανοιχτό μυαλό. Zwdia σε σχέση: είναι πρόκληση για εσάς να ακολουθήσετε μία υγιή ρουτίνα, καθώς ο συντροφος θα σας οδηγήσει στο παραστράτημα.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: είστε γεμάτοι ρομαντικές φαντασιώσεις και έντονες επιθυμίες, όμως δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε αυτά τα δύο. Σήμερα, μην επενδύσετε την καρδιά σας αν δεν είστε αρκετά σίγουροι. zwdia σε σχέση: ψάχνετε για προκλήσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας; Αν ναι, ετοιμαστείτε για κάτι υπέροχο που φαίνεται στον ορίζοντα.