Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Καρκίνο

zwdia-ταρο-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Οι  Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά πλάσματα. Θυμηθείτε πως επειδή το ζώδιό σας είναι ο κάβουρας, είστε επιρρεπείς στη κατάθλιψη και στη στεναχώρια. Όσον αφορά τον έρωτα η γυναίκα Καρκίνος  θα βάλει σαν στόχο να βρει την πραγματική αγάπη. Για να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, θα πρέπει να ψάξετε για κάποιον που έχεις πάθος για την οικογένεια, τη πίστη και την εμπιστοσύνη. Καθώς ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά ενός πιθανού συντρόφου, μην συμβιβαστείτε με αυτά που βρίσκονται στην επιφάνεια.

 

Κριός

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Κριός σχηματίζουν ένα αφύσικο ζευγάρι. Για εσάς ο άντρας Κριός θα είναι υπερβολικά ανυπόμονος. Στη κρεβατοκάμαρα μπορεί να παραβλέπει σημαντικές λεπτομέρειες. Αν ψάχνετε για κίνητρο, βρείτε έναν άντρα Κριό για να σας βοηθήσει να πετύχετε. Όμως, προσοχή στις κινήσεις σας αν τον ερωτευτείτε.

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Ταύρος ταιριάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ο Ταύρος θα σας κάνει να νιώσετε άνετα, αλλά αυτό που χρειάζεστε είναι να νιώσετε ασφάλεια. Ίσως νιώσετε πως ο άντρας Ταύρος δεν νοιάζεται αρκετά για εσάς. Αν και δεν είναι τόσο εκφραστικός με τα συναισθήματα  του, συνήθως τα δείχνει με τις πράξεις του. Οι άντρες Ταύροι, εκτιμούν αυτά που κάνουν περισσότερο από αυτά που λένε. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να λέγονται τα πάντα.

 

Δίδυμοι

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Δίδυμος θα ανακαλύψουν πως το μόνο κοινό τους σημείο είναι το χιούμορ. Αν και δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια, ξέρει πώς να σας κάνει να γελάσετε. Οι άντρες Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα πνευματώδεις και απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους.

 

Καρκίνος

Αυτός ο συνδυασμός είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο πετυχημένος. Έχετε και οι δύο επαφή με την ευαίσθητη πλευρά και αξία των γύρω σας. Προσέξτε όμως, διότι ο άντρας Καρκίνος μπορεί να βρίσκεται σε επαφή μαζί σας, αλλά αν τον προκαλέσετε, θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σας.

 

Λέων

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Λέων θα ανακαλύψουν πως υπάρχει πάθος ανάμεσά τους και πως μπορούν να ανοιχτούν ο ένας στον άλλον σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι άντρες Λέοντες είναι υπερβολικοί από τη φύση τους. Η κύρια πρόκλησή σας είναι να συνειδητοποιήσετε αυτή τη φύση του άντρα Λέων. Οι άντρες αυτού του ζωδίου είναι παθιασμένοι και στοργικοί εραστές, πράγμα που θα ταιριάζει στην ανάγκη σας να σας αγαπούν και να σας φροντίζουν. Είστε και οι δύο πιστοί, γενναιόδωροι, ρομαντικοί και πιστεύετε στην οικογένεια.

 

Παρθένος

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Παρθένος έχουν κοινό βάθος. Ο άντρας Παρθένος έχει μία ηρεμία που θα κάνει τη γυναίκα Καρκίνο να νιώσει ασφάλεια. Θα σας βγάλει από το καβούκι σας με τη γοητεία του. Θα νιώσετε πως είστε η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη με τον άντρα Παρθένο.

 

Ζυγός

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Ζυγός ταιριάζουν αρκετά. Ο άντρας Ζυγός είναι γνωστός για τη κοινωνική και ερωτική του φύση, πράγμα που ανταποκρίνεται στη κρυφή ανάγκη σας να βγείτε από το καβούκι σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως και οι δύο έχετε ανάγκη για στοργή. Μην διστάσετε να του δείξετε την αγάπη σας και θα σας το ανταποδώσει. Και οι φιλίες αλλά και οι σχέσεις  ευνοούνται με τον άντρα Ζυγό.

 

Σκορπιός

Η γυναίκα Καρκίνος στην αρχή δεν θα ταιριάζει καθόλου με τον άντρα Σκορπιό. Ο λόγος είναι πως μοιάζετε υπερβολικά. Μπορεί να έχετε ταυτόχρονα και οι δύο τις μαύρες σας ή και οι δύο τα νεύρα σας. Αν μπορείτε να χειριστείτε αυτές τις περιπτώσεις, θα έχετε βρει έναν Σκορπιό που μπορείτε να δαμάσετε. Θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια. Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα ζηλιάρης. Πείτε του πως η καρδιά σας του ανήκει ολοκληρωτικά.

 

Τοξότης

Η γυναίκα Καρκίνος δημιουργεί μία άσχημη και ασταθή σχέση με τον άντρα Τοξότη. Η γυναίκα Καρκίνος θέλει να φτιάξει το σπιτικό της ενώ η ανήσυχη φύση του άντρα Τοξότη δεν του επιτρέπει να δεσμευτεί επειδή το θέλετε εσείς. Να θυμάστε πως μερικές φορές ο άντρας Τοξότης ικανοποιείτε πολύ δύσκολα. Το πιθανότερο είναι η σχέση αυτή να μην κρατήσει πολύ.

 

Αιγόκερως

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι αντίθετα ζώδια. Οι άντρας Αιγόκεροι προσέχουν συνεχώς αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Ενώ η πρώτη τους φιλοδοξία αφορά τα υλικά αγαθά, στην ουσία αυτό οφείλεται στην ανάγκη του Αιγόκερω για υλική ασφάλεια. Η αλλαγή της διάθεσή σας θα τον εκνευρίζει κάποιες φορές, αλλά αντέχει. Θα απολαύσετε τη παρέα του. Αν και υπάρχουν κάποιες διαφορές σε αυτά που θεωρεί ο καθένας πιο σημαντικά, θα έχετε και οι δύο την αίσθηση πως φτιαχτήκατε ο ένας για τον άλλον.

 

Υδροχόος

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Υδροχόος θα εντοπίσουν αμέσως τις διαφορές τους. Οι άντρες Υδροχόοι θέλουν να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο. Ενώ εσείς ψάχνετε για ασφάλεια, εκείνος μπορεί να ψάχνει για περιπέτεια. Αν έχει κερδίσει τη καρδιά σας να ξέρετε πως ήταν σκόπιμο. Οι Υδροχόοι κάνουν τα πάντα συνειδητά. Δεν θα σας δείξει τη στοργή που έχετε ανάγκη.

 

Ιχθύες

Η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Ιχθύς θα ταιριάξουν σχεδόν αμέσως. Θα δείτε πως είναι πολύ ευαίσθητος και πως μαζί μπορείτε να μοιραστείτε ένα συναισθηματικό δέσιμο. Οι άντρας Ιχθύες είναι ιδιαίτερα ενστικτώδεις, έτσι όταν εσείς είστε στενοχωρημένη, εκείνος θα σας φτιάχνει το κέφι. Επίσης, οι άντρες Ιχθύες είναι δημιουργικοί, αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει να μοιάζουν υπερβολικούς. Αν δεν μπορείτε να δείτε τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια, καλύτερα να μείνετε φίλοι.