Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Ταύρο

Κοινοποίηση:

Γεννημένη ανάμεσα στις 21 Απριλίου και στις 21 Μαΐου, η γυναίκα Ταύρος είναι προσγειωμένη και ειλικρινής. Φαίνεται ντροπαλή στην αρχή, αλλά αναπτύσσει νέα ερωτικά ενδιαφέροντα γρήγορα, προσφέροντας ζωντανές συζητήσεις και πιστή συντροφικότητα. Η γυναίκα Ταύρος προσπαθεί να κρατά τα πράγματα απλά, πρακτικό ντύσιμο, καθαρό σπίτι και καμία υπομονή για όσον αφορά τον έρωτα. Είναι λογική τις περισσότερες φορές και σπάνια αφήνει τα νεύρα της να εκραγούν, αλλά αν το κάνει, προσοχή! Δεν θέλετε να βρεθείτε στο δρόμο της.

Οι ιδανικοί συνδυασμοί για τη γυναίκα Ταύρο είναι ο Καρκίνος, ο Ζυγός και οι Ιχθύες και θα πρέπει να αποφεύγει γενικά τους Διδύμους, τον Υδροχόο και τον Λέων.

Κριός

zodia-zvdia-22

Ο εξωστρεφής και ανεξάρτητος άντρας Κριός ταιριάζει στην εσωστρεφή γυναίκα Ταύρο, αλλά όχι απόλυτα. Με τη πάροδο του χρόνου η γυναίκα Ταύρος νιώθει παραμελημένη από τον άντρα Κριό, ο οποίος με τη σειρά του νιώθει παγιδευμένος στην ανάγκη της γυναίκας Ταύρου για φροντίδα. Η σωματική χημεία είναι δυνατή αλλά η πρακτική γυναίκα Ταύρος δυσκολεύεται να αφεθεί στις ερωτικές φαντασιώσεις του άντρα Κριού.

Ταύρος

Γεννημένοι κάτω από το ίδιο ζώδιο, όταν δύο Ταύροι συναντηθούν, η συμβατότητά τους στη κρεβατοκάμαρα παρέχει μία ικανοποιητική σεξουαλική σχέση. Οι τσακωμοί είναι σπάνιοι σε αυτό το ζευγάρι, αλλά όταν τσακωθούν κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω. Γενικά αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δουλέψει αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει να μάθει πράγματα από τον άλλον.

Δίδυμοι

Αυτά τα αντίθετα όντως έλκονται, αλλά με τη πάροδο του χρόνου, οι διαφορές της προσωπικότητάς τους οδηγούν σε μεγάλα προβλήματα. Παρά τη περιστασιακή κακή διάθεση και τα νεύρα της, η γυναίκα Ταύρος είναι γενικά συνεπής, ενώ ο άντρας Δίδυμος είναι απρόβλεπτος. Η αδιάφορη στάση του άντρα Διδύμου προς το σεξ την κάνει να νιώθει παραμελημένη, ενώ η ανάγκη της γυναίκας Ταύρου για στενή σχέση μπορεί να τρομάξει τον άντρα Δίδυμο. Αυτός ο συνδυασμός έχει κακή κατάληξη, ειδικά για τη γυναίκα Ταύρο, που συχνά πέφτει στα δύσκολα παρά τη καλή της κρίση.

Καρκίνος

Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Καρκίνος έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να αποτελούν έναν υπέροχο συνδυασμό. Όμως, θα πάρει χρόνο σε αυτό το ζευγάρι να βρει τον έρωτα και η σχέση θα αναπτυχθεί αργά. Όταν η σχέση φτάσει τελικά στη κρεβατοκάμαρα, αυτοί οι δύο ταιριάζουν απόλυτα. Παρά τα πολλά κοινά τους, η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Καρκίνος αντιμετωπίζουν προβλήματα που και που αλλά αντιμετωπίζονται εύκολα.

Λέων

Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Λέων είναι αντίθετοι σχεδόν στα πάντα, κάνοντας αυτό το συνδυασμό ανυπόφορο για τους περισσότερους. Οι τσακωμοί φέρνουν έντονο πάθος στη κρεβατοκάμαρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό να κρύψει τα προβλήματα. Εκτός και αν έχουν τη θέληση και οι δύο να δουλέψουν πολύ σκληρά για να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε ευχάριστες Σ μικρής διαρκείας και όχι σε μακροχρόνιους δεσμούς.

Παρθένος

Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Παρθένος μοιράζονται μία προβλέψιμη, προσγειωμένη και ήρεμη συμπεριφορά. Όμως, η σεξουαλική πλευρά αυτής της σχέσης δεν είναι και τόσο καλή. Αν η γυναίκα Ταύρος μπορέσει να ανεχτεί την ανάγκη του άντρα Παρθένου για τελειότητα, αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει.

Ζυγός

Ο καλόψυχος άντρας Ζυγός είναι ιδανικός για τη γυναίκα Ταύρο. Συμβατοί στο κρεβάτι και όχι μόνο, αυτό το ζευγάρι έχει πολλά κοινά, συμπεριλαμβανομένου και του εντυπωσιακού αισθητικού τους γούστο. Αν και ο Ζυγός δεν είναι τόσο τακτικός όσο η γυναίκα Ταύρος, εκείνη δεν την πειράζει να μαζεύει τα πράγματα του αγαπημένου της. Η μεγάλη συμβατότητά τους επισκιάζει θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία μακροχρόνια σχέση.

Σκορπιός

Καθώς αυτά τα ζώδια βρίσκονται ακριβώς απέναντι στο ζωδιακό, ο αρχικός μαγνητισμός ανάμεσα στον άντρα Σκορπιό και τη γυναίκα Ταύρο είναι ιδιαίτερα έντονος. Αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερα κτητική και από τους δύο και οι τσακωμοί τους είναι εκρηκτικοί. Όμως, αυτή η έκρηξη μεταφέρεται στη κρεβατοκάμαρα, όπου αυτοί οι δύο ταιριάζουν απόλυτα. Μετά το αρχικό πάθος, αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει, αν ο άντρας Σκορπιός και η γυναίκα Ταύρος θελήσουν να λύσουν τα προβλήματα που έχουν εκτός κρεβατοκάμαρας.

Τοξότης

Ο αισιόδοξος άντρας Τοξότης ταιριάζει στην απαισιόδοξη γυναίκα Ταύρο. Αν και είναι διαφορετικοί σε πολλά πράγματα, ο συνδυασμός είναι καλός αν και οι δύο προσπαθήσουν να φροντίζουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Ο ανεξάρτητος Τοξότης αποτελεί ρίσκο για τη πιστή γυναίκα Ταύρο.

Αιγόκερως

Η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Αιγόκερως έχουν κοινούς στόχους αλλά διαφορετικά κίνητρα. Υπάρχει ρομαντική συμβατότητα αλλά έχουν πολλά εμπόδια να ξεπεράσουν. Συναισθηματικά, ο άντρας Αιγόκερως είναι ψυχρός και απόμακρος ενώ η γυναίκα Ταύρος αναζητά τρυφερότητα και οικειότητα.

Υδροχόος

Αν και η γυναίκα Ταύρος και ο άντρας Υδροχόος μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας για τον άλλον, γενικά αυτός ο συνδυασμός είναι καταστροφικός. Ο άντρας Υδροχόος είναι απρόβλεπτος και νοιάζεται περισσότερο για τις φιλίες και όχι για τις ρομαντικές σχέσεις, με αποτέλεσμα να μη δίνει στη γυναίκα Ταύρο αυτό που χρειάζεται. Η γυναίκα Ταύρος αλλάζει με πολύ αργό ρυθμό, και μέχρι να τα βρουν ο άντρας Υδροχόος έχει φύγει.

Ιχθύες

Αν και δεν είναι ο πιο ταιριαστός συνδυασμός, ο άντρας Ιχθύς μπορεί να ταιριάξει με τη γυναίκα Ταύρο, αναγκάζοντάς την να βγει από το συναισθηματικό της καβούκι. Η χημεία ανάμεσά τους είναι ισχυρή, με αποτέλεσμα να έχουν μία εξαιρετικά ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Αυτό το προσεκτικό ζευγάρι μπορεί να αργεί στα πάντα, αλλά μόλις η σχέση εξελιχθεί, μπορούν να ζήσουν μία ευτυχισμένη ζωή μαζί.