Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Σκορπιό

γυναικα-σκορπιος-ερωτικο-ωροσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

Οι γυναίκες Σκορπιοί έχουν μία ενέργεια που είναι αδύνατο να την αγνοήσει κανείς. Έχουν ισχυρή θέληση και ερωτισμό που ξεπερνά κατά πολύ τα υπόλοιπα ζώδια.

 

Ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια, ο Σκορπιός θέλει να πετύχει και βαριέται τη καθημερινότητα. Χρειάζεται ενθουσιασμό. Αυτό σημαίνει «να ζει στα άκρα» και να απολαμβάνει μία έντονη σεξουαλική ζωή. Η γυναίκα Σκορπιός δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ αν δεν έχει έναν απίστευτο σύντροφο στο κρεβάτι. Το να βρει την αγάπη είναι απαραίτητο καθώς η σωματικές τις ορέξεις είναι τόσο δυνατές όσο και οι συναισθηματικές. Όπως και σε όλους τους τομείς τις ζωής, οι γυναίκες αυτές δεν κάνουν πίσω στις σχέσεις. Τα δυνατά τους συναισθήματα συχνά γίνονται εμμονές, τους προκαλούν ζήλεια και εκδικητικότητα αλλά είναι ιδιαίτερα πιστοί.

 

 

Κριός

zodia-zvdia-22

Και τα δύο αυτά ζώδια είναι επιθετικά και ενεργητικά. Αυτό είτε θα οδηγήσει σε μία υπέροχη σχέση είτε σε μία καταστροφική. Ενώ το πάθος στη σχέση είναι δεδομένο, κανείς από τους δύο δεν θέλει να είναι υπό. Θα βρεθούν σε μία ασταθή σχέση καθώς θα προσπαθεί ο ένας να κυριεύσει πάνω στον άλλων. Το πάθος θα συνοδεύεται από πυροτεχνήματα, αλλά εκτός από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο.

 

 

Ταύρος

Με τη σεξουαλική λίμπιντο να ταιριάζει με αυτή του Σκορπιού, ο Ταύρος είναι υπέροχος εραστής. Ο ερωτισμός θα τραβήξει αυτούς τους δύο. Η πίστη και η κτητικότητά τους θα τους κρατήσει μαζί. Και τα δύο ζώδια ζηλεύουν και είναι πεισματάρικα, έτσι μπορεί να τσακώνονται περισσότερο από ένα μέσο ζευγάρι. Όμως, ο Ταύρος είναι συναισθηματικά σταθερός. Αυτό βοηθά να ισορροπούν τα πράγματα όταν ο Σκορπιός θυμώνει και έχει τη τάση να γίνεται βίαιος.

 

 

Δίδυμοι

Ταιριάζουν αρκετά. Ο άντρας Δίδυμος θέλει να έχει πολυάσχολη κοινωνική ζωή, ενώ η γυναίκα Σκορπιός προτιμά μία ήσυχη βραδιά στο σπίτι. Η γυναίκα Σκορπιός είναι ανένδοτη και αποφασιστική στη ζωή. Ο άντρας Δίδυμος είναι αναποφάσιστος, ρηχός και υπερβολικά αισιόδοξος. Η γυναίκα Σκορπιός δυσκολεύεται να σεβαστεί μία τέτοια προσωπικότητα. Ο άντρας Δίδυμος δεν είναι αρκετά σοβαρός για τα γούστα μιας γυναίκας Σκορπιού.

 

 

Καρκίνος

Αυτός ο συνδυασμός είναι από τους πιο πετυχημένους του Ζωδιακού. Η ανάγκη της γυναίκας Σκορπιού να έχει τον έλεγχο, κάνει τον άντρα Καρκίνο να νιώθει ασφάλεια, και η κτητικότητα του Καρκίνου κάνει τη γυναίκα Σκορπιό να νιώθει ασφάλεια στη σχέση . Ο πιστός και υποστηρικτικός άντρας Καρκίνος, δεν θα προκαλέσει τη ζήλια της. Αν και η γυναίκα Σκορπιός έχει περισσότερο πάθος στο κρεβάτι, ο άντρας Καρκίνος είναι πάντα έτοιμος να την ευχαριστήσει και να την κρατήσει ικανοποιημένη.

 

 

Λέων

Αν και αυτοί οι δύο μπορούν να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση, θα έχει τα προβλήματά της. Η αρχική έλξη θα είναι έντονη και αισθησιακή. Όμως, με τον καιρό, ο άντρας Λέων θα δείξει την ανάγκη του για φλερτ με αποτέλεσμα η γυναίκα Σκορπιός να αρχίσει τις ζήλειες. Ο Λέων δεν θα την ανεχτεί, ενώ η γυναίκα Σκορπιός θα πιστέψει πως ο άντρας Λέων χρειάζεται την προσοχή των άλλων. Κανένα από αυτά τα δύο πεισματάρικα ζώδια δεν θα παραδεχτεί πως έχει άδικο.

 

 

Παρθένος

Ο ανικανοποίητος και σεξουαλικά φτωχός άντρας Παρθένος είναι σίγουρα το λάθος άτομο για μία γυναίκα Σκορπιό. Το πάθος και η δημόσια εκδήλωση στοργής της γυναίκας Σκορπιού είναι υπερβολικά για τον περιορισμένο Παρθένο. Ίσως κάποια στιγμή βρεθούν και σε αντίθετες θέσεις, με τη γυναίκα Σκορπιό να γίνεται υπερβολικά ειλικρινής πληγώνοντας τα συναισθήματα του Παρθένου. Η γυναίκα Σκορπιός θα βαρεθεί γρήγορα σε αυτή τη σχέση. Η φιλία όμως ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να κρατήσει για πάντα.

 

 

Ζυγός

Η γυναίκα Σκορπιός παραείναι προστατευτική για τον ανέμελο άντρα Ζυγό. Στην πραγματικότητα η υπερβολική ζήλεια της μπορεί να οδηγήσει τον άντρα Ζυγό να την κερατώσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνει με μία γυναίκα που τον κάνει να αισθάνεται ελεύθερος. Η γυναίκα Σκορπιός δεν θα συγχωρέσει ποτέ αυτή τη συμπεριφορά. Θα ακολουθήσει εκδίκηση.

 

 

Σκορπιός

Σεξουαλικά συμβατός συνδυασμός αλλά λάθος συναισθηματικά και για τους δύο. Έχουν τα ίδια πεισματικά και απαιτητικά χαρακτηριστικά. Ο Σκορπιός χρειάζεται κάποιον αρκετά διαφορετικό για να δημιουργήσει ισορροπία στη σχέση.  Καθώς και οι δύο είναι σταθεροί, μία διαφορετική άποψη μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.

 

 

Τοξότης

Η σχέση ανάμεσα σε έναν άντρα Τοξότη και μία γυναίκα Σκορπιό δεν πρέπει να ξεπερνά το σεξ της μιας βραδιάς. Η γυναίκα Σκορπιός προτιμά να μένει σπίτι. Ο περιπετειώδης άντρας Τοξότης, από την άλλη μεριά προτιμά την ελευθερία. Ταξιδεύει συχνά και δεν μπορεί εύκολα να τον ελέγξει κανείς.

 

 

Αιγόκερως

Αρκετά ταιριαστό ζευγάρι. Ο άντρας Αιγόκερως επιβεβαιώνεται από τη ζήλεια της γυναίκας Σκορπιού. Αυτή από τη μεριά της εκτιμά την υπομονή και τη σύνεση του άντρα Αιγόκερω καθώς και την αντοχή του στο κρεβάτι. Το αποτέλεσμα είναι μια παθιασμένη και πετυχημένη σχέση.

 

 

Υδροχόος

Ενώ η γυναίκα Σκορπιός έχει τάσεις ζήλειας, ο άντρας Υδροχόος είναι μία κοινωνική πεταλούδα που χρειάζεται την ελευθερία του. Η γυναίκα Σκορπιός αδυνατεί να ελέγξει τον ανεξάρτητο Υδροχόο. Αυτός ο συνδυασμός συχνά έχει άσχημο αποτέλεσμα. Και οι δύο είναι πρωτότυποι και απρόβλεπτοι, κάνοντας το σεξ απερίγραπτο. Αλλά η συναισθηματική τους σχέση θα είναι γεμάτη προβλήματα.

 

 

Ιχθύες

Νιώθουν αμέσως μία έντονη έλξη μεταξύ τους. Ο αναποφάσιστος άντρας Ιχθύς χρειάζεται κάποια σαν τη γυναίκα Σκορπιό για να πάρει τον έλεγχο και τις σημαντικές αποφάσεις. Ο άντρας Ιχθύς εξαρτάται από πάνω της, έτσι η ανάγκη της για έλεγχο και για ζήλεια κάνει καλό στη σχέση. Κάνει τον άντρα Ιχθύ να πιστεύει πως τον νοιάζονται. Και τα δύο ζώδια είναι αισθησιακά και λειτουργούν με το ένστικτο –ένας συνδυασμός που θα κάνει την εμπειρία στο κρεβάτι συγκλονιστική.