Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Τοξότη

zwdia-toxotis erwtika

Κοινοποίηση:

Ιδεαλιστική και τίμια, έξυπνη και διασκεδαστική, η γυναίκα Τοξότης χρειάζεται έναν σύντροφο που να εκφράζει τον έρωτα, τη πίστη και την αφοσίωση που εκφράζει και εκείνη. Ψάχνει για ρομαντισμό, ενθουσιασμό και περιπέτεια και δεν θα ανεχτεί έναν βαρετό ή εξαρτημένο σύντροφο. Είναι αισιόδοξη και αυθόρμητη, πνευματική και φιλοσοφική. Ιδανικά, η γυναίκα Τοξότης θα ήταν ευτυχισμένη με έναν ρομαντικό σύντροφο που θα ενθαρρύνει την αγάπη της για τη ζωή και την ανάγκη της για ανεξαρτησία.

 

Στον έρωτα και στη ζωή, η γυναίκα Τοξότης χρειάζεται μία πρόκληση. Αν βρεθεί σε σημείο να βαρεθεί, θα γυρίσει προς την αντίθετη κατεύθυνση προς την επόμενη περιπέτειά της. Όταν βρει την αγάπη σε έναν πιστό σύντροφο, θα αφιερωθεί σε αυτόν σαν σύντροφος αλλά και σαν φίλη. Μερικές φορές η έντασή της είναι πολύ μεγάλη, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι γεμάτη πάθος και ανυπομονεί να το μοιραστεί με το κατάλληλο άτομο.

 

 

Κριός

zodia-zvdia-22

Μιλώντας για καυτές σχέσεις!! Θα απολαύσετε τη στιγμιαία ταύτιση με τον άντρα Κριό. Ο Τοξότης και ο Κριός είναι κοινωνικά πλάσματα και έχουν τον ίδιο ιδεαλισμό για τον έρωτα και τη ζωή. Οι λέξεις κλειδιά για αυτή τη καυτή σχέση είναι η ενέργεια και ο ενθουσιασμός.

 

 

Ταύρος

Εσείς, η ονειροπόλα, και ο Ταύρος, ο ρεαλιστής μπορείτε να αποτελέσετε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι. Ο Τοξότης κοιτάει προς το μέλλον ενώ ο Ταύρος στέκεται σταθερά στο παρόν. Ο Ταύρος θα προσπαθήσει να σας κρατήσει στο κρεβάτι και στο σπίτι, ενώ εσείς θα τον εμπνεύσετε να ξεκινήσει γυμναστήριο. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να κατανοήσετε τις διαφορές σας, αλλά τις βλέπετε σαν πρόκληση και όχι σαν εμπόδια. Συμπληρώνετε ο ένας τις διαφορές του άλλου με πολύ όμορφο τρόπο.

 

 

Δίδυμοι

Αυτή η σχέση θα είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Έλκετε ο ένας τον άλλον σαν μαγνήτες και δίνεται την πνευματική και σεξουαλική καθοδήγηση που θέλετε και οι δύο, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την ελευθερία να είστε ο εαυτός σας. Ο Δίδυμος μερικές φορές γίνεται εκνευριστικός, αλλά αυτό θα σας κάνει να τον θέλετε περισσότερο.

 

 

Καρκίνος

Ίσως να μην νιώσετε άμεση έλξη για τον Καρκίνο, αλλά μόλις γνωριστείτε, αυτός ο συνδυασμός θα σας συναρπάσει. Η σχέση σας θα είναι θυελλώδεις μερικές στιγμές, αλλά θα ηρεμείτε γρήγορα τα πράγματα. Στον ρομαντικό τομέα, δύσκολα μπορεί να σας κερδίσει κάποιος. Η σεξουαλική σας τάση για περιπέτεια θα κάνει τον Καρκίνο  να σας δώσει το 100%.

 

 

Λέων

Εσείς οι δύο μπορείτε να χτίσετε και να μεγαλώσετε τα όνειρά σας μέσα από τον κοινό ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Σαν ζευγάρι, είστε και οι δύο ενεργητικοί και διασκεδαστικοί. Εμπνέετε ο ένας τη δημιουργικότητα του άλλου, ειδικά στη κρεβατοκάμαρα.

 

 

Παρθένος

Ο άντρας Παρθένος θα συμπληρώσει το αίσθημα της ρομαντικής ασφάλειας που έχει κρυφά η γυναίκα Τοξότης. Σαν ζευγάρι θα διαφωνείτε στα μικρά πράγματα της ζωής, καθώς η γυναίκα Τοξότης θα γενικεύει και στον άντρα Παρθένο δεν αρέσουν καθόλου οι υπερβολές. Αν μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά τα μικρά πράγματα η σχέση σας θα ανθίσει.

 

 

Ζυγός

Με τον άντρα Ζυγό θα ευχαριστηθείτε έναν κοινωνικό, πνευματικό και σεξουαλικό σύντροφο. Αυτή η σχέση θα σας δώσει την ισορροπία της σταθερότητας και του ενθουσιασμού που ταιριάζουν απόλυτα. Οι Ζυγοί είναι οι πραγματικοί σύντροφοι του ζωδιακού και όταν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο να τους αγαπά, νιώθουν ισορροπημένοι. Ο άντρας Ζυγός θα σας ευχαριστήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

 

 

Σκορπιός

Θα έχετε μία απογοητευτική αλλά ερωτική σχέση. Ενώ ζείτε σε έναν κόσμο ειλικρίνειας, εκείνος  είναι γεμάτος μυστικά και μυστήριο. Αυτή μπορεί να μην είναι η ιδανική σχέση, αλλά αν ξεπεράσετε τις διαφορές σας μέχρι να φτάσετε στη κρεβατοκάμαρα, θα δείτε πως ίσως να μην αξίζει να τον χάσετε.

 

 

Τοξότης

Αν βγαίνετε με έναν άντρα Τοξότη, βρήκατε κάποιον που σας ταιριάζει πνευματικά και σεξουαλικά. Η σχέση σας έχει πλάκα και θα περνάτε από τη μία περιπέτεια στην άλλη. Το ίδιο ισχύει και για το σεξ.

 

 

Αιγόκερως

Όταν η ιδεαλίστρια γυναίκα Τοξότης γνωρίσει τον ρεαλιστή Αιγόκερω θα είναι σαν η νύχτα να συνάντησε τη μέρα. Αυτή η σχέση θα πετύχει ανάλογα με το πόσο είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε. Η αισιοδοξία σας θα βοηθήσει την απαισιοδοξία του. Στο κρεβάτι έχετε και οι δύο το κίνητρο να τα βρείτε.

 

 

Υδροχόος 

Δεν είναι το πιο ζεστό ζώδιο του ζωδιακού, αλλά στο κρεβάτι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πυροτεχνήματα και κεραυνοί εκτοξεύονται κάτω από το σεντόνι του Υδροχόου. Μπορεί να μην είναι η πιο στενή σχέση, αλλά απολαύστε τη διαδρομή καθώς και οι δύο χρειάζεστε την ανεξαρτησία σας όσο ψάχνετε για διασκέδαση.

 

 

Ιχθύες

Ο άντρας Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος για τη γυναίκα Τοξότη, αλλά και οι δύο έχουν την ικανότητα να διευρύνουν τα όριά τους. Αν και τα πράγματα στο κρεβάτι είναι τέλεια, στους υπόλοιπους τομείς θα χρειαστεί υπομονή και εκτίμηση για τις διαφορές που σας χωρίζουν. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θέλετε να κρατήσετε αυτό το ψάρι ή να το ρίξετε πίσω στη θάλασσα.