Ερωτικές συμβουλές για τη γυναίκα Υδροχόο

blue-haired-woma

Αν και κάνει φιλίες αρκετά εύκολα, οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι δύσκολες για τη γυναίκα Υδροχόο. Οι Υδροχόοι τείνουν να αποφεύγουν τις δεσμεύσεις. Κυβερνήτες τους είναι ο Κρόνος και ο Ουρανός, έτσι οι γυναίκες Υδροχόοι βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και οι υπόλοιποι τους βλέπουν σαν αναξιόπιστους ή άπιαστους. Η οικειότητα αποτελεί πρόκληση για τις γυναίκες Υδροχόους και η συναισθηματική συνεισφορά τους στις σχέσεις αποδεικνύεται ρηχή. Αυτό το ελεύθερο πνεύμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη στοργή και πολλές φορές νιώθει πως μία σχέση τον πνίγει, πράγμα που σημαίνει πως ταιριάζει περισσότερο με παρόμοια ανεξάρτητα ζώδια.

 

Οι Υδροχόοι είναι ιδεαλιστές και ανθρωπιστές, χαρακτηριστικά που τους βοηθούν στην επαγγελματική τους ζωή, αλλά όχι στις ερωτικές σχέσεις. Αν και η γυναίκα Υδροχόος είναι αρκετά δύσκολη μερικές φορές, μπορεί να βρει τον έρωτα σε ένα σύντροφο που θα της δίνει αρκετό συναισθηματικό χώρο και θα μπορεί να ζήσει με την απρόβλεπτη φύση της.

 

Ο Αέρινος Υδροχόος πρέπει να αποφεύγει σχέσεις με τον Γήινο Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω, και να είναι προσεκτικός με τον Καρκίνο και το Δίδυμο. Ταιριαστά ζώδια είναι ο Κριός και ο Ζυγός.

zodia-zvdia-22

 

Κριός

Η γυναίκα Υδροχόος μπορεί να δημιουργήσει μία σχέση διαρκείας με τον Κριό αν δουλέψουν και οι δύο καλλιεργήσουν το συναίσθημα. Και τα δύο ζώδια λατρεύουν να περνούν καλά και απολαμβάνουν ο ένας το χιούμορ του άλλου. Καθώς είναι και οι δύο ανεξάρτητοι, αυτή η σχέση ανθίζει αν κανένας τους δεν προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο. Θα γίνουν γρήγορα φίλοι και το σεξ θα είναι θαυμάσιο, αλλά η σχέση μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε πλατωνική. Ο Κριός είναι επιρρεπής σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και ζητά προσοχή και στοργή, πράγματα που δεν αρέσουν στη γυναίκα Υδροχόο.

 

Ταύρος

Αυτό το γήινο ζώδιο, ο πεισματάρης Ταύρος δεν είναι καλός συνδυασμός για τη γυναίκα Υδροχόο. Ο αντισυμβατικός Υδροχόος έχει πολύ λίγα κοινά με τον παραδοσιακό Ταύρο, που ψάχνει για δέσμευση και ασφάλεια. Τα αντίθετα έλκονται, έτσι τα πράγματα είναι ενδιαφέροντα στην αρχή, αλλά ο ενθουσιασμός ξεθωριάζει σύντομα όταν η σχέση αρχίσει να απαιτεί πολλή δουλειά. Ο άντρας Ταύρος και η γυναίκα Υδροχόος είναι κοινωνικά ασύμβατοι, με τον άντρα Ταύρο να είναι επιλεκτικός με τις φιλίες και την γυναίκα Υδροχόο να είναι η Μις Δημοφιλής. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι αδύνατος, αλλά απαιτεί αρκετό συμβιβασμό και από τους δύο.

 

Δίδυμοι

Άλλος ένας καλό συνδυασμός για τη γυναίκα Υδροχόο. Όμως, η γυναίκα Υδροχόος πρέπει να δουλέψει αρκετά για να διατηρήσει το ρομαντισμό ζωντανό με τον άντρα Δίδυμο. Η γυναίκα Υδροχόος βρίσκει έναν πνευματικά και κωμικά ίσο άτομο στο πρόσωπο του Διδύμου και τα πρώτα στάδια της σχέσης είναι γεμάτα με πάθος. Όμως, καθώς και τα δύο ζώδια αποφεύγουν την οικειότητα, είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μία βαθιά επαφή μεταξύ τους όταν το πάθος αρχίσει να ξεθωριάζει.

 

Καρκίνος

Είναι ένας σπάνιος και ασύμβατος συνδυασμός που μπορεί να πνίγει τη γυναίκα Υδροχόο και να είναι τοξικός για τον ανασφαλή άντρα Καρκίνο. Ο άντρας Καρκίνος είναι αντίθετος με την αντισυμβατική φύση σας και ψάχνει για στοργή, πράγμα που κάνει τη γυναίκα Υδροχόο να νιώθει παγιδευμένη. Η γυναίκα Υδροχόος συχνά παίρνει τη πιστή και ευαίσθητη φύση του Καρκίνου δεδομένη στη προσπάθειά της να κερδίσει λίγο χώρο για να αναπνεύσει. Δεν είναι αδύνατο, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερο συμβιβασμό ειδικά από τη πλευρά της γυναίκας Υδροχόου. Αν δεν αντέχετε τη πρόκληση, καλύτερα να μην το ξεκινήσετε καν.

 

Λέων

Αν και σωματικά τα πράγματα είναι καλά, η σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα Υδροχόο και έναν άντρα Λέων είναι ελλιπής σε πνευματική επαφή. Αν και τα αντίθετα έλκονται, η γυναίκα Υδροχόος θα νιώθει πως πνίγεται από τις εκρήξεις ζήλιας του άντρα Λέων και τη διαρκή του ανάγκη για προσοχή. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δουλέψει αν η γυναίκα Υδροχόος έχει τη θέληση να δείξει περισσότερο συναίσθημα και στοργή.

 

Παρθένος

Αν και ταιριάζουν μερικώς, ο συνδυασμός ανάμεσα στη γυναίκα Υδροχόο και στον άντρα Παρθένο είναι αρκετά παράξενος. Σαν γήινο ζώδιο, ο άντρας Παρθένος είναι ντροπαλός και κριτικός, ενώ η γυναίκα Υδροχόος είναι μία κοινωνική πεταλούδα. Όμως, και οι δύο μοιράζονται την αγάπη για πνευματικές και ανθρωπιστικές αναζητήσεις, πράγμα που μπορεί να σχηματίσει μία ισορροπία ανάμεσα στις διαφορές των προσωπικοτήτων τους. Αν και ο μυστηριώδης Παρθένος μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον σας για λίγο, στο τέλος αυτή η σχέση θα βγει από τη πορεία της.

 

Ζυγός

Μάλλον ο πιο πετυχημένος συνδυασμός. Η γυναίκα Υδροχόος και ο άντρας Ζυγός ταιριάζουν σωματικά και πνευματικά. Και τα δύο αυτά αέρινα ζώδια λατρεύουν τα ταξίδια και όλες τις μορφές ψυχαγωγίας. Κοινωνικά είστε ίδιοι. Όμως, έχετε και οι δύο την τάση να αποφεύγετε τη δέσμευση. Η οικονομική διαχείριση θα αποτελέσει πρόβλημα και ο άντρας Ζυγός δεν καταλαβαίνει το ανθρωπιστικό σας όραμα.

 

Σκορπιός

Ο έντονος και φιλόδοξος άντρας Σκορπιός δεν είναι ιδανικός σύντροφος για μία γυναίκα Υδροχόο. Ο άντρας Σκορπιός θα βρίσκει πως είστε ψυχρή, ενώ εσείς θα τον βρίσκετε ζηλιάρη και μανιακό με τον έλεγχο. Όμως και οι δύο εκτιμάτε ένα σύντροφο που είναι δύσκολο να τον καταλάβετε και οι διαφορές σας θα κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Για να δουλέψει αυτή η σχέση, η γυναίκα Υδροχόος θα πρέπει να μειώσει τις κοινωνικές της δραστηριότητες και να κάνει μία προσπάθεια να έχει περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα με τον άντρα Σκορπιό.

 

Τοξότης

Αν ψάχνετε για μία παθιασμένη σχέση, ο άντρας Τοξότης είναι ο κατάλληλος. Και οι δύο είστε ανεξάρτητοι και ελεύθερα πνεύματα. Καθώς μοιάζετε τόσο, υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθεί μία πολύ καλή φιλία, αλλά αν η δέσμευση γίνει θέμα και οι δύο θα φύγουν. Είναι διασκεδαστικό και ερωτικό όσο κρατήσει, αλλά στο τέλος θα ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους.

 

Αιγόκερως

Ενώ μπορείτε να μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλον, ο φιλόδοξος άντρας Αιγόκερως δεν αποτελεί το κατάλληλο άτομο για τη γυναίκα Υδροχόο. Είστε ασύμβατοι σε πολλούς τομείς, όπως στις αξίες, στους στόχους, στη κοινωνική ζωή και στο κρεβάτι. Όμως, αυτό το δίδυμο ταιριάζει αρκετά επαγγελματικά, χάρη στην ανταγωνιστική φύση και των δύο.

 

Υδροχόος

Σαν ζώδιο της φιλίας, όταν η γυναίκα Υδροχόος συναντηθεί με τον άντρα Υδροχόο, θα προκύψει μία μεγάλη φιλία. Οποιαδήποτε ερωτική σχέση θα διαλυθεί γρήγορα καθώς οι συναισθηματικές επαφές δεν είναι το φόρτε σας και τα σεξουαλικά σας ενδιαφέροντα είναι στη καλύτερη περίπτωση παθητικά. Ταιριάζετε περισσότερο σαν φίλοι ή δουλεύοντας μαζί για τους ανθρωπιστικούς σας στόχους.

 

Ιχθύες

Αν και συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον, αυτή η σχέση δεν είναι εύκολη και στο τέλος θα σας πληγώσει και τους δύο. Φοβάστε και οι δύο τη δέσμευση και παρά την αγάπη σας για τις ανθρωπιστικές ανάγκες, έχετε διαφορετικές συναισθηματικές απόψεις. Επειδή είστε τόσο διαφορετικοί, η σωματική έλξη είναι δυνατή αλλά για να κρατήσει αυτή η σχέση θα πρέπει και οι δύο να δουλέψετε πολύ σκληρά.