εσθιρ – Το μυστικό φίλτρο του ερωτα

συνοδος-σεληνης-δια-ζωδια-zwdia-ερωτα-ερωτοσκοπιο

Κοινοποίηση:

εσθιρ – Το μυστικό φίλτρο του ερωτα

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

Ίσως θα έχετε ακούσει για αυτό το ιδιαίτερο άρωμα από πολλούς, αλλά κανείς δεν λεει για την μυστική του συνταγή. Σύμφωνα με τον θρύλο και την ιστορία του…είναι ένα άρωμα – φίλτρο, βασισμένο στον ερωτα και στον πόθο, στην αγάπη και στην ακαταμάχητη ομορφιά. Έρχεται από τα βάθη της Μ. Ασίας. Επί εποχής της Βιβλικής Βασίλισσας Εσθήρ, όπου με αυτό το άρωμα κατέκτησε την καρδιά και παντρεύτηκε τον βασιλιά Ασσουήρη. Γυναίκες που είχαν στην κατοχή τους το Εσθίρ, τρέλαιναν την μύτη του αρσενικού, που τους ενδιέφερε να κρατήσουν μόνιμα στην ζωή τους!

Λέγετε, ότι το  Εσθίρ είναι ένα από τα ισχυρότερα αρώματα, που είχαν τότε οι φημισμένες μάγισσες για τον ερωτα.  Για την παρασκευή του, έβαζαν αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα από βότανα, μέλι, κεχριμπάρι και σπάνια άνθη…ξαστρισμένο και μελετημένο  προς την κατεύθυνση που ποθούσαν, και που τελικά θα τρέλαινε  την όσφρηση και το μυαλό του άλλου.

 

Αποκαλείται ως το υπέρτατο ερωτικό ελιξίριο!!! Λίγες σταγόνες από το άρωμά του στο σώμα σας, είναι ικανές να σπείρουν τη φλόγα του έρωτα και της αγάπης, στο μυαλό του αρσενικού που σας ενδιαφέρει.

zodia-zvdia-22

 

Το Εσθίρ μπορεί να γίνει επάλειψη σε κεριά, σε φωτογραφίες, ρούχα, σε αντικείμενα που έχετε σκοπό να  χαρίσετε,  στο πρόσωπο που θέλετε να γοητεύσετε ερωτικά. Μπορεί επίσης να καεί μέσα στο χώρο που θα συνευρεθείτε για να γεμίσει με συναισθηματική ένταση  και αγάπη αυτόν που θα το μυρίσει.

 

zwdia

 

Ο μύθος συνεχίζεται και αναφέρει ότι, όταν ο άντρας μυρίσει το Εσθίρ, για τρεις φορές ανακατεμένο με τις μυρωδιές του κορμιού της γυναίκας, ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να το ξαναβρεί. Κι όταν τελικά θα το έβρισκε πάνω στη γυναίκα που το φορούσε, ο απόλυτος έρωτας θα φούντωνε στην καρδιά και στο μυαλό  του και, σαν τρελός θα έκανε για αυτήν. Και από φόβο να μην την χάσει, θα την παντρευόταν και δεν θα την άφηνε ποτέ να φύγει από κοντά του. Για πάντα!

 

Ένα άρωμα ή κύριο συστατικό για κάθε ερωτική γητεία, που απαιτούσε αγάπη, σεβασμό αλλά και πειθαρχία, για αυτό που θα έκανε ο κάτοχος του. Άρα προσοχή στις οδηγίες χρήσεως!!!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πάντα σε οτιδήποτε δωρίζετε να προσθέτετε την δική σας θετική ενέργεια. Αυτό είναι το κύριο συστατικό…όλα τα άλλα είναι συμπληρωματικά!

 

Τηλ προβλέψεων 875-876-8024
ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

διαβάστε επίσης για τον ερωτα

 

zwdia-ερωτικο