εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/06

συμβουλες

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/06

ζώδια Κριός

Κάτω από μια Νέα Σελήνη στον πολυλογάδικο τρίτο Οίκο σας, η Αφροδίτη μπαίνει κρυφά στον ερωτικό τομέα σας για να αυξήσει τις πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα. Τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να μην είναι παιδική χαρά όσον αφορά την σημείωση προόδου, αλλά αυτή την εβδομάδα οι προσκλήσεις να βγείτε για να παίξετε θα δώσουν μεγάλες ανταμοιβές.

ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ο χρόνος για λόγια έχει σχεδόν τελειώσει. Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, λέει ότι είχατε αρκετό χρόνο για να παρουσιάσετε τα επιχειρήματά σας, οπότε τώρα πρέπει να κάνετε την κίνησή σας, ακόμα κι αν αυτή είναι να φύγετε. Σας γνώρισε, γνώρισε τα πάντα για εσάς, τσεκ. Τι ακολούθησε; Σχέση ή φιλία;

ζώδια Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη είναι μια αρχή για σας Δίδυμοι, μια μέρα για ξεκινήματα και καθώς έχει διάθεση για φλερτ και είναι στο δικό σας ζώδιο, είναι επίσης η ιδανική ημέρα για να παρατηρήσετε και την μετάβασή της από μαγνήτη χρημάτων σε μαγνήτη συζητήσεων. Φαίνεται ότι ο χώρος εργασίας σας μπορεί να προσφέρει μια σύνδεση. Ή δύο.

ζώδια Καρκίνος

Από την Τετάρτη χάνετε τη θεά της αγάπης από το ζώδιό σας. Δεν πειράζει. Εξακολουθείτε να έχετε τον Δία να σας επευφημεί από τον τομέα της νέας αγάπης σας, αλλά αλήθεια, Καρκίνοι, εάν θέλετε τα πράγματα να σοβαρέψουν με κάποιον, καλό είναι να κάνετε κάτι τώρα παρά αργότερα. Μπορεί να είναι έντονο, αλλά δεν είναι καλύτερο από το να μην μάθετε ποτέ;

zwdia-fotia

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη βρίσκεται εν κινήσει. Βλέπετε τα πάντα, Λέοντες, και κάνετε την στρατηγική σας ανάλογα με το ποιος κάνει τι και με ποιον. Αλλά η Αφροδίτη είναι στο δικό σας ζώδιο, οπότε τώρα τυφλώνεστε σε ό,τι συμβαίνει με όλους τους άλλους, καθώς έχετε μάτια μόνο για έναν. Τον έναν και μοναδικό, ίσως;

ζώδια Παρθένος

Η έντονη ενέργεια σας φέρνει πιο κοντά σε μια λύση, πιο κοντά στο να πάτε παρακάτω ή στο να δεχτείτε την πρόσκληση κάποιου για μια συζήτηση που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα και να έρθετε πιο κοντά. Μπορείτε να επιλέξετε τη γρήγορη διαδρομή ή την αργή. Όποιον δρόμο κι αν πάρετε, φαίνεται ότι το μονοπάτι είναι σαφές και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το παραδεχτείτε.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/06

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ζυγός

Ένας φίλος μπορεί να σας πει να βγείτε έξω, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί είναι μεσοβδόμαδα και αυτός ή αυτή βαριέται, όπως και οι υπόλοιποι από εμάς. Δεν έχουν την πρόθεση να δηλώσουν την αγάπη τους για σας, μην πανικοβληθείτε, αλλά θα μπορούσαν να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην εύρεση της. Είναι μοιραίο να γνωρίσετε χαλαρά έναν φίλο φίλου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.

ζώδια Σκορπιός

Όλοι οι άλλοι σας ζητούν να μιλήσετε, να παραδεχτείτε πώς νιώθετε για αυτό το άτομο ή πώς βλέπετε την ερωτική ζωή σας να προχωράει. Μεγάλες μύτες χώνονται στις δουλειές σας. Δεν είναι κάτι που σας αρέσει, Σκορπιοί, αλλά πώς αλλάζετε την ιστορία; Ακούστε. Παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας και τελειώνετε.

ζώδια Τοξότης

Η Νέα Σελήνη, την Τετάρτη, είναι στον τομέα της σχέσης σας. Καθώς στρέφει την προσοχή σας στα συναισθήματά σας, μπορεί να σας καλεί να γίνετε ειλικρινείς για το πώς αισθάνεστε για κάποιον, να το δείξετε. Μπορεί επίσης να είναι καιρός για παγωτό, για μια παλιά ταινία και ένα καλό ξέσπασμα. Επιλέξτε να μιλήσετε. Είναι καλύτερο.

zodia-543

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Με τον Ουρανό στα ηνία της κοινωνικής σας ζωής, τα πράγματα θα παίρνουν τη μια απροσδόκητη στροφή μετά την άλλη, οδηγώντας σας σε έναν χαρούμενο χορό. Οι εκπλήξεις δεν είναι κακές, Αιγόκεροι, σας εμποδίζουν απ’ το να περνάτε πολύ χρόνο στον καναπέ. Ακολουθήστε τις ξαφνικές αλλαγές στα μέρη, τις νυχτερινές εξόδους και ακόμη και τις βραδιές στο σπίτι.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 09-15/06

ζώδια Υδροχόος

Εάν περιμένετε από κάποιον να δηλώσει την άσβεστη αγάπη του για σας, μπορεί να απογοητευτείτε. Αν θα θέλατε ένα χαμόγελο και λίγη κουβεντούλα την ώρα που ρουφάτε το καπουτσίνο σας και έπειτα έναν αριθμό τηλεφώνου, αυτό είναι λίγο πιο ρεαλιστικό. Το να τους βιάσετε είναι απίθανο να δουλέψει υπέρ σας.

ζώδια Ιχθύες

Η αγάπη έχει μπει στον χώρο της εργασίας σας. Παρακολουθείστε τους νέους συναδέλφους και μπορεί να ρίξουν ένα λαμπρό φως στις βαρετές Δευτέρες σας. Είναι σωστό να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι, Ιχθύες; Σωστό; Δεν είναι μια λέξη που συνδέεται με το πάθος, την αγάπη και τον έρωτα, σωστά; Έχετε δίκιο. Όπως και οι φίλοι σας. Ζυγίστε τις συνέπειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66